Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
62
Favori
421.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Otoshow" dergisinin bu haftaki sayısında 1.0 manuel vites testi var.

Yakıt tüketimi test şartlarında 5.8 olarak ölçülmüş. Bu tüketim verileri ideal.

Araçtan övgüyle söz ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89A2A547C -- 17 Aralık 2013; 10:08:13 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_balkan -- 18 Aralık 2013; 2:23:08 >
  • Arkadaşlar dün arabamızı aldık.. Kütahya dan Afyon'a geldik.. Şu anda izlenimim gayet güzel.. Sorum şu olacak 1.2 elite kış lastiği takan var mı ? Sensörlüymüş lastikler, buna lastik takmak zor mu ? Üzerindeki lastikler 185/55 R15 86H XL ebatlarında.. Hyundai servislerinde de bu araç için şu anda kış lastiği YOK. Hayli ilginç bir lastik ebatı, sadece nokian, kumho ve bir çin sanırım jinhu diye marka var.. Malum burda kış lastiği zorunlu, Ne yapacağımı bilemedim..

Orijinalden alıntı: ****76

Arkadaşlar dün arabamızı aldık.. Kütahya dan Afyon'a geldik.. Şu anda izlenimim gayet güzel.. Sorum şu olacak 1.2 elite kış lastiği takan var mı ? Sensörlüymüş lastikler, buna lastik takmak zor mu ? Üzerindeki lastikler 185/55 R15 86H XL ebatlarında.. Hyundai servislerinde de bu araç için şu anda kış lastiği YOK. Hayli ilginç bir lastik ebatı, sadece nokian, kumho ve bir çin sanırım jinhu diye marka var.. Malum burda kış lastiği zorunlu, Ne yapacağımı bilemedim..

Aracınızı güzel günlerde kullanın.

Trafiğe çıkışı 2014 olacağı için bu araç 2014 model mi olur şimdi?

Orijinalden alıntı: bado6100

20'sinde beklediğimiz araç gelmeyecek gibi duruyor. Artık 12 gün daha bekleriz dedim. Yılbaşından sonra teslim alacağım, ocak vergisini de yırtmış olurum.

Trafiğe çıkışı 2014 olacağı için bu araç 2014 model mi olur şimdi?

Hayır. Eğer 1 Ocak 2014 ve sonrasında ÜRETİLMİŞ ise 2014 model olur.

Orijinalden alıntı: xuye

quote:

Orijinalden alıntı: ****76

Arkadaşlar dün arabamızı aldık.. Kütahya dan Afyon'a geldik.. Şu anda izlenimim gayet güzel.. Sorum şu olacak 1.2 elite kış lastiği takan var mı ? Sensörlüymüş lastikler, buna lastik takmak zor mu ? Üzerindeki lastikler 185/55 R15 86H XL ebatlarında.. Hyundai servislerinde de bu araç için şu anda kış lastiği YOK. Hayli ilginç bir lastik ebatı, sadece nokian, kumho ve bir çin sanırım jinhu diye marka var.. Malum burda kış lastiği zorunlu, Ne yapacağımı bilemedim..

Aracınızı güzel günlerde kullanın.

Teşekkür ederim sağ olun, hepimiz için İnşallah..
  • Eşime 1.2 elite model çakıl gri aldık (ocak teslim). Kendim de şubat ortasına Golf 1.6 tdi highline beklememe rağmen, son bir haftadır sadece i10'u araştırıyorum. Çok hoşuma gitti, kullanımı da çok pratik. Yurtdışındaki yorumlar da acayip iyi. BBC'nin Top Gear ekibi 2013'ün en kelepir otomobili seçmiş. What car gayet güzel yorumlar sarf ediyor.

• Merhaba,

Ben foruma yeni katıldım ve ilk aracım olarak i10 düşünüyorum. Picanto ile i10 arasında kaldım acıkcası. Öğrenciyim ama aynı zamanda calısıyorum ise git gel için alıcam arabayı. Yakıtı önemli değil cok servis konusundada sıkıntım yok.Babam otomativci ama bana inadından araba almıyor.Bende 2 sene calısma sonucunda 20.000 TL bi para biriktirdim. Otomatik bi araç olsun ve beni yormasın istiyorum.Oturdugum yer ve okulumun cevresinde bi cok yokus var bu yüzden korkuyorum.Alacagım araç yokusta kaydırır mı vs diye.Bi bayan olarakta arkamdan kımse laf etmesin istiyorum malum trafikte yemediğimiz laf kalmıyor bayanlar olarak. Taksici gibi araba kullandıgım söylensede otomatik bi araçtan geçiyor gönlüm.Ama 20,000 TL'ye otomatik i10 bulamadım piyasası nedir yardımcı olursanız minnettar olurum.

İyi Günler!

• İkinci araç olarak nissan micra ve mitsubishi space star ı takibe almıştım cvt şanzımanlı, fakat i10 fiyat kalite oranıyla bomba gibi geldi, şuan alım işinden vazgeçtim, fakat ihtiyaç olursa bu sınıfta bu aracı alırım çok ideal, hyundai bayisi yakınım var i 10 yok satıyoruz, talep çok iyi demişti gerçekten bu araç çok iyi satar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 19 Aralık 2013; 13:54:40 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_balkan -- 19 Aralık 2013; 15:41:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    başkasının sırtında değilse geçimin,
    tamam, güneşli günler içindesin.
  • "AutoMotorSport" dergisi Aralık 2013 sayısı test sonucu yakıt tüketimi:

1.0 manuel vites 5.2 litre.

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

forumdan herkes 1.2 otomatik tercih ediyor sanırım 1.0 motor düz vites için ne diyorsunuz ?

Ben oğluma 1.0 aldım İstanbul - Düzce 200 km hiç bir problem yaşamadım özellikle rampalarda dikkat ettim performansı çok iyi, 200 km yolda 2 kişi 4 lastik (kış lastiği taktırmıştım) çeyrek deponun biraz üstünde yaktı, dikkat edilecek tek şey 2000 devrin altına düşmemek yoksa toparlaması zor oluyor...

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

forumdan herkes 1.2 otomatik tercih ediyor sanırım 1.0 motor düz vites için ne diyorsunuz ?

1.0 otm elite olsaydı onu tercih ederdim de mevcutta yok malesef.
  • İlk şehirlerarası yolculuk deneyimimizi yaşadık. 1.2 otomatik vites aracımız ile Eskişehir-Afyon-Eskişehir toplam 330 KM yo yaptık. Bunun 10 km'si şehir içi olmak üzere yaptığımız yolun geneli inişli çıkışlı yokuş şeklinde. Şehir içi yapılan yol da dahil olmak üzere ortalama hızımız 69 km/h ve ortalama yakıt tüketimimiz 5.0 litre. Yakıt tüketimi yine beni yanıltmadı. Fabrika verisini tutturduk (hatta 0.1 altı) Araç yokuşlarda üzmedi. Memnuniyetimiz daha da arttı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.