Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.069
Cevap
62
Favori
421.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı alan arkadaşların Allah(c.c.) arabalarına kazasız belasız binmesini nasip etsin.. Ben de İnşallah eşime 1.2 elite otomatik almak üzereyim. Merak ettiğim arkadaşlardan kış lastiği alan oldu mu ? 185/55/15 kış lastikleri oldukça pahalı internette ve bir kaç çeşidi var t,h,v gibi.. Aracın lastiklerine bakıp tam ebat yazan olabilir mi ? ya da alan olduysa ne kadara aldı kışlık lastikleri ?

Orijinalden alıntı: ****76

Aracı alan arkadaşların Allah(c.c.) arabalarına kazasız belasız binmesini nasip etsin.. Ben de İnşallah eşime 1.2 elite otomatik almak üzereyim. Merak ettiğim arkadaşlardan kış lastiği alan oldu mu ? 185/55/15 kış lastikleri oldukça pahalı internette ve bir kaç çeşidi var t,h,v gibi.. Aracın lastiklerine bakıp tam ebat yazan olabilir mi ? ya da alan olduysa ne kadara aldı kışlık lastikleri ?

teşekkürler üstadım...ben bi tanede i20 aldım kendime bu gün i10'a kredi kartı ile 3 ay geciktirmeli 8 ay taksitle 500 tl'ye 4 tane Brigestone 175/65/14 kışlık lastik taktırdım lassa olsaydı 460 tutacaktı, i20'yi pazartesi alacağım ona da alayım dedim ancak kötü haber 15" lastik yok Lassa yada Brigestone olarak başka markalarda var'mı bakmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 14 Aralık 2013; 16:53:10 >

• Arkadaşlar bu gün kış lastiği taktırdım 175/65/14 Brigestone tanesi 125 tl kredi kartı ile 3 ay ertelemeli 8 ay taksitle, Lassa ise 115 tl aklınızda olsun

Orijinalden alıntı: ototube

Hayırlı olsun da palakalıkta neden uçar yazıyor.Soyadınız da uçar.Plakalıklarda genellikle bayi adı yazar ama...

Teşekkürler....Aldığım bayi'nin adı da Uçar hocam...
  • herkese merhabalar bızde de eski i20 duz vıtes var ama annem de yenı ehlıyet aldı o yuzden yeni i10 otm vites bakıyoruz ama benı dusunduren tek sey yakıt tuketımının fazla olusu sımdılık yenı alanlar olsa da ızlenımlerınız nasıl alınır mı alınmaz mı genelde hyundai otm vıtes herkes cok yakıyor dıyor cunku de ya da baska onerıler de olabılır ama bu 35bın sevıyesınde de baska arac yok sanırsam sımdıden tesekkurler
  • teşekkür ederim 2.el ıcın su an bı şey düşünmüyoruz ama tabi düşünülebilir aslında kafamdaki diğer seçenek yarıs ama hem 5bin pahalı hem de boş arac ustelık

Orijinalden alıntı: mertt3

herkese merhabalar bızde de eski i20 duz vıtes var ama annem de yenı ehlıyet aldı o yuzden yeni i10 otm vites bakıyoruz ama benı dusunduren tek sey yakıt tuketımının fazla olusu sımdılık yenı alanlar olsa da ızlenımlerınız nasıl alınır mı alınmaz mı genelde hyundai otm vıtes herkes cok yakıyor dıyor cunku de ya da baska onerıler de olabılır ama bu 35bın sevıyesınde de baska arac yok sanırsam sımdıden tesekkurler

Hyundai bu araçlarda 4 ileri kullanıyor biraz fazla yakar ama çok sağlıklıdır kolay kolay arıza çıkarmaz, masrafsızdır uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz, bu fiyata bu donanımda başka araç bulmanızın mümkünatı yok...ben olsam 2. ele hiç girmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 14 Aralık 2013; 23:45:13 >
  • yok ben de ıkıncı el düşünmüyorum da hanı diyorum ortalama bı şey olsun az yaksın fiyatı da ıyı olsun ama ıste öyle de yok ya ben de i10 almak istiyorum da dediğim gıbı yakıt konusu kafamı kurcalıyo acaba daha da fazla yakar mı diye malum devir ekonomi devri belkı başta az vercez ama nerden aldım der mıyız acaba bakalım konuyu takıp etcem ozellıkle alanlar da yakıt tuketımını de belırtırlerse herkes ıcın ıyı olur herhalde
  • Bugün itibariyle 1.2 otomatik aracımızın tamamen şehir içi kullanımında ortalama hız 29 ve ortalama tüketim 7.4... Hava gündüz bile en yüksek -1, sabahları -5 civarında. Hatta bugün -8 idi. Kapalı otoparkımız falan da yok arkadaşlar. Kış şartlarında gayet iyi gidiyor yakıt tüketimimiz.

Orijinalden alıntı: xuye

Bugün itibariyle 1.2 otomatik aracımızın tamamen şehir içi kullanımında ortalama hız 29 ve ortalama tüketim 7.4... Hava gündüz bile en yüksek -1, sabahları -5 civarında. Hatta bugün -8 idi. Kapalı otoparkımız falan da yok arkadaşlar. Kış şartlarında gayet iyi gidiyor yakıt tüketimimiz.

Maşallah hocam.. Umarım Afyon soğunda da benzer sonuçlar elde ederiz.. Renk olarak kurşun gri ve siyah bulabildim, sizce en güzel renk hangisi :) eşim de tarçın bulabilirmiyiz diyor :)

Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar

fotolar için teşekkürler kazasız belasız kullanın inş.

Orijinalden alıntı: hakan_balkan

xuye kış şartlarına rağmen yakıt değeriniz şehir içi için çok iyi.Manuel modda kullanım yapıyormusunuz?

Hayır hiç manuel modda kullanmıyoruz. Aracı aldığımdan beri yalnızca denemek için bir kez manuel moda alıp vites yükseltip düşürdüm hepsi o kadar. Sanırım bu modu sadece çok dik yokuşlardan inerken ya da çıkarken kullanırız. Otomatik araçları ben her zaman otomatik kullanırım. Kadınlar ise (eşim de dahil) öyle vites artır indir gibi kafa karıştırıcı şeyleri sevmediklerinden zaten akıllarına bile gelmez.

Orijinalden alıntı: ****76

quote:

Orijinalden alıntı: xuye

Bugün itibariyle 1.2 otomatik aracımızın tamamen şehir içi kullanımında ortalama hız 29 ve ortalama tüketim 7.4... Hava gündüz bile en yüksek -1, sabahları -5 civarında. Hatta bugün -8 idi. Kapalı otoparkımız falan da yok arkadaşlar. Kış şartlarında gayet iyi gidiyor yakıt tüketimimiz.

Maşallah hocam.. Umarım Afyon soğunda da benzer sonuçlar elde ederiz.. Renk olarak kurşun gri ve siyah bulabildim, sizce en güzel renk hangisi :) eşim de tarçın bulabilirmiyiz diyor :)

Valla ben renk işini tamamen eşime bıraktım. Sonuçta o binecek onun zevki olsun (önceki i10'un rengini ben seçmiştim 5 yıl laf işittim ) Tarçına baktı aynı renk i20'de de var ve beğenmedi. Ben alev kırmızı istiyorum dedi ve onu aldık. Renk işi kişiye göre değişir. Ama bence de alev kırmızı güzel renk. İçi de bez ve siyah. Yollarda şuan en çok alev kırmızı görüyorum. Koyu gri füme gibi olan rengini bayide gördüm ve pek beğenmedim. Cam göbeği de güzel, bayiye gelen ilk araç o idi. Bana kalsa ben cam göbeği rengini de alabilirdim.

• mertt3 M kullanıcısına yanıt
    Yaris güzel ve kaliteli bir araç.Ancak ben ön konsolu beğenemedim.Donanım olarak da cool yada stil paketlerini almak gerekiyor ki bu da fiyatı ciddi oranda arttıyor.1300 cc yi geçen motor hacminden dolayıda vergisi daha fazla.Yakın arkadaşım coll paketli modelini kullanıyor.4000 km de şuan.Ortalama yakıt tüketimi 7,6.tamamına yakını şehir içinde kullanım.Arkadaşım genel olarak memnun.Sizde bu aracı düşünüyorsanız fiyat/performans olarak karşılaştırıp içinize sineni alın derim.Aynı süreçten ben de geçtim ve i10 aldım.Memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.