Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.069
Cevap
62
Favori
421.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_balkan

Hayırlı olsun.Yakıtı katalog verilerine yakın.Beyaz yakışan bir renk.Ben de beyaz tercih ettim.Memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Ben iki tane araç aldım hem i10 hem i20 ikiside beyaz hatta önce kendime 1.2 Elit seçmiştim oda beyaz'dı daha geniş gösteriyor arabayı...

https://store.donanimhaber.com/fd/d2/43/fdd2433d535c42260133eeadc7636701.JPGhttps://store.donanimhaber.com/06/e9/02/06e90280f569c364943af2095c8118fb.JPG

• Coşkun Uçar kullanıcısına yanıt
    O sayfaya bir türlü ulaşamıyorum.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Bayii büyük ihtimalle beyaz veririz deyince biraz itici gelmişti bir an ama şu an daha rahatım. Gerçi beyazı da severim kullandığım qhasqai yi özellikle beyaz almıştım ve hala 2011 den beri iyiki beyaz almışım diyorum :) Demek ki bu araçta da güzel duracak.

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

O sayfaya bir türlü ulaşamıyorum.

Buradan link vermeyi yasakladılar ama facede arama satırına Hyundai i10 felan yazarsanız çıkıyor...

Orijinalden alıntı: QQ_YoRuMSuZ

Teşekkürler arkadaşlar. Bayii büyük ihtimalle beyaz veririz deyince biraz itici gelmişti bir an ama şu an daha rahatım. Gerçi beyazı da severim kullandığım qhasqai yi özellikle beyaz almıştım ve hala 2011 den beri iyiki beyaz almışım diyorum :) Demek ki bu araçta da güzel duracak.

Hocam inanın çoooooook güzel duruyor....

Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar

quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Bayii büyük ihtimalle beyaz veririz deyince biraz itici gelmişti bir an ama şu an daha rahatım. Gerçi beyazı da severim kullandığım qhasqai yi özellikle beyaz almıştım ve hala 2011 den beri iyiki beyaz almışım diyorum :) Demek ki bu araçta da güzel duracak.

Hocam inanın çoooooook güzel duruyor....

Oldukça rahatlatıcı cevaplar aldım hocam. Çok teşekküler :) Arabayı pek merak etmiyodum ama bir an önce işlemler bitsin gidip alayım istiyorum artık :)

• quote:

Merhabalar.
    Ben de son 1 haftadır otomatik küçük araba arayışındaydım ama Antalya'da bayiilerde araç kalmamış. Samsun'daki bayiiye özeliklerini bile araştırmadan 1.2 Otomatik Elite modelini (34.000 TL) sipariş verdim.

Özeliklere siteden az önce baktım ama yol bilgisayarı ve özellikle park sensörü yazılmamış. Bu iki özelliğin olup olmadığın söylerseniz çok sevinirim. Sanırım Ocak ayının ilk haftas sonu gidip alabilirim arabayı.

Bir de cam göbeği rengi olsun dedim ama bulamayabiliriz büyük ihtimalle beyaz olur dediler. 10 dakikada karar verip aldığım bir araç oldu. Yorumlara epeyce baktım yüksek yakıt dışında sevilen bir araç olduğu belli. Hayırlısı diyorum.

Hem şehir içi hem de şehir dışı yakıt tüketimimiz fabrika verilerini geçmedi. Şehir içinde 7.5 (fabrika verisi 8) şehir dışı 5 (fabrika verisi 5.1) yakıyoruz. Bence yakıt araç tam otomatik vites olmasına karşın üzmez.

• quote:

Çok teşekkür ederim hocam. Gerçi eşim kullanacak ama çok beğenirsem kaçırırım artık :)

Bende kendi i30'umu bırakıp i10'u kaçırıyorum ama hafta sonu hatun bu konuda ihtar verdi

Orijinalden alıntı: ahmetgoz1

Bagaj boyutları nasıl acaba kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi yada fotoğraf koyabilir mi ? Sadece bebek arabası sığarsa bana yetecek :)

arka pandizotu kaldırırsanız ve yan yatırıp dikine koyarsanız sığar tabi bu birde bebek arabasının boyutuna bağlı öle çok şatafatlı bişi ise biraz zor...

quote:

Bagaj boyutları nasıl acaba kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi yada fotoğraf koyabilir mi ? Sadece bebek arabası sığarsa bana yetecek :)

arka pandizotu kaldırırsanız ve yan yatırıp dikine koyarsanız sığar tabi bu birde bebek arabasının boyutuna bağlı öle çok şatafatlı bişi ise biraz zor...

geçen sene i20 varken şehir dışından arkadaşlarım gelmişti. terminalden aldığımda bebek arabasını bagaja zor sığdırmıştım. ama normal bir bebek arabası değildi epey büyüktü. tekerleri ittire ittire kapatabilmiştim bagaj kapısını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 25 Aralık 2013; 13:16:15 >

• quote:

Arkadaşlar sıfır 1.0 Style düz vites için AXA sigortadan 1025 tl fiyat aldım sizin aldığınız fiyatlar hangi firmadan ne kadar...

Hocam 1.2 elit için uzun zamandır çalıştığım, sadık müşteri indiriminde de yararlandığım axa 'dan 770 lira, ancak araç afyon plakalı.

üstad benim rio dan bir fotoğraf. hacim konusunda referans olsun diye koyuyorum. hacim 288 lt. i10 hacim 252 lt. çok büyük bir bebek arabası değilse sığar.

• sessizliman76 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam... @****76

bir ix35 kullanıcısı olarak bugün eşime i10 1.0 otm aldık. 30.000 TL bandrol,sigorta ve boya koruma dahil ve mavi renk ( içide mavi çok hoşumuza gitti ). Satın alınmış 4 adet i10 ve 2 tane de sıra bekleyen var dedi. Hyundai yine karlı bir aralık ayı geçiriyor :)

Orijinalden alıntı: ssesli

Selam,

bir ix35 kullanıcısı olarak bugün eşime i10 1.0 otm aldık. 30.000 TL bandrol,sigorta ve boya koruma dahil ve mavi renk ( içide mavi çok hoşumuza gitti ). Satın alınmış 4 adet i10 ve 2 tane de sıra bekleyen var dedi. Hyundai yine karlı bir aralık ayı geçiriyor :)

hayırlı olsun, bende de İX35 vardı takasa verip oğluma i10 1.0 Style düz vites kendimede i20 1.4 otmatik vites Sense aldım...
    Xbox Series X, Elite v2, Arctis 9X, Gamepass
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssesli

Selam,

aracınız hayırlı olsun
    otomatik için aldığınız fiyat gayet uygun geldi, manuel için ne kadar fiyat veriyorlar acaba ,sorma imkanınız oldumu acaba
    Hocam boya koruma aracın boyasını güneş, kuş pisliği gibi zararlı dış etkenlerden korumak daha uzun süre parlak kalmasını sağlamak amacıyla yapılır yani çiziklere darbelere karşı herhangi bir faydası yoktur, yani açıkta yada boşta daha doğrusu haybeden gelmiş felan paranız var'sa yaptırın...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.