Bildirim
Hyundai Accent lx 99 model. 65bin KM. Ne kadar eder?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
30 yaz illa bir manyak çıkar -
Kahkaha attımquote:
Orijinalden alıntı: echomaniac
30 yaz illa bir manyak çıkar
Soruya gelirsek sarı ilanda yazmak serbest alana bak derim ben her zaman sizin aracınızın değeri 19 21 arasıdır bakmayın 25 yazanlara 20 yaşında araca o para verilmez -
türkiye'de 20 bin eder. ama yurt dışında olsak almanya'da filan 2000 lira 3000 lira eder idi anca -
200 eurodan fazla etmezquote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
türkiye'de 20 bin eder. ama yurt dışında olsak almanya'da filan 2000 lira 3000 lira eder idi anca -
ben yine fazla iyimser konuşmuşum -
-
Cok iyimsersin sagol. -
quote:
Orijinalden alıntı: echomaniac
[ gülsekmi ağlasakmı bilemedim hocam bakın birde buna 30 istemişler adam bide ekspertiz yaptırmış
Alıntıları Göster
Ciddi ciddi alacaklarmış hocam.
Bu arada konu dışı ama hocam bu gezenadam sizce mantıklı mı güvrnilir mi eşime 2.el il dışında araç var bunlara versem bakma exsper vs.. işini ne diyorsunuz?
-
Güvenilir olsada içim rahat etmez görmeden araba almak birde Bursada yaşıyorum en babası 100 liralık ekspertiz için 250 lira istiyorlar çok para bence.quote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Ciddi ciddi alacaklarmış hocam.
Bu arada konu dışı ama hocam bu gezenadam sizce mantıklı mı güvrnilir mi eşime 2.el il dışında araç var bunlara versem bakma exsper vs.. işini ne diyorsunuz?
Alıntıları Göster
Birde adamların baktırdığı yerler ne derece güvenilir tartışılır hiç biri otomotiv ekspertiz derneği üyesi değil .
Sonradan bazı vatandaşlar araçta görülen dışında başka kusurlar bulunca topu expertizlere atıyorlarmış.
-
aslında ederi max 15 bin ama piyasa acayip 27500 felan yaz 25000 e felan belki bir keriz çıkar. -
3000 liraya full+sunrooflu temiz mk4 golf var Almanya'daquote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
türkiye'de 20 bin eder. ama yurt dışında olsak almanya'da filan 2000 lira 3000 lira eder idi anca
Vergisinden dolayı en kısa sürede elden çıkarmaya çalışıyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X