Şimdi Ara

hyundai accent era expo. bu modelin özellikleri nedir acaba. bilgilendirirseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
22.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai accent era expo. bu modelin özellikleri nedir acaba. bilgilendirirseniz sevinirim

• hocam expo ama ne expo?
    gold expo mu?
    team expo mu?
    team ABS expo mu?
  • GOLD EXPO HOCAM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker_turkmen

GOLD EXPO HOCAM.

gold expo'nun özelliklerini bilmiyorum ama team ABS expo'nun biliyorum.
  • söylerseniz swinirim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker_turkmen -- 31 Mart 2010; 18:25:34 >
  • normal team ABS de olan herşey var.
    üzerine yeni sistem EPS direksiyon, elektrikli ve ısıtmalı gövde rengi dikiz aynaları, hararet göstergeli 3 satırlı yeni tip kadran, bagaj pandizotu var.
    ama direksiyondan kumandalı teyp yoktu sadece hoparlör tesisatı çekiliydi.

gold'u giç bilmiyorum.
  • ya kardel birde 1.4 team modellerinde katranda hararet göstergesi yok. neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde Koltuk Isıtma Tesisatı Var Ama Öyle Bir Koltuk Yok
    @Turker_Turkmen Team PAketlerde Hararet Göstergesi Bulunmaz Mavi Ve Kırmızı Bir Hararet Lambası Vardır..Select-Style Pakette MEvcut
  • Arkadaşlar 1.4 expo gold otm plus diye bir araba buldum.2009 model 11.000 km de.

Arabada abs var mı yok mu belli değil.Arabanın kontağını açtığınızda göstergede solda sadece eps diye bir gösterge yanıyor.Aydınlatırsanız sevinirim.
  • EPS- Elektrik Destekli Direksiyon Sistemi.... Marşa Basınca Sönmüyorsa Sistemde Arıza Vardır...Tehlikelidir...Hyundaide EPS Problemi Vardı Zaten Hatta Ücretsiz EPS Değişimi Yapıyordu Duyduğum Kadarı İle..
  • Hayır kardeşim yaaaa.Daha motoru çalıştırmadan anahtarı az çevirirsin de bikaç tane ışık yanar da sönmesini beklersin ya.Işte ordaki birsürü ışıktan bir tanesi olan eps yanıyor sonra normal olarak kapanıyor ve kontağı çevirip çalıştırıyorsun arabayı.Benim sorum sadece eps ışığı yanıyorsa bu arabada abs var mı yok mu ?! Bütün tereddütümüz bu noktada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarettaKerata

Arkadaşlar 1.4 expo gold otm plus diye bir araba buldum.2009 model 11.000 km de.

Arabada abs var mı yok mu belli değil.Arabanın kontağını açtığınızda göstergede solda sadece eps diye bir gösterge yanıyor.Aydınlatırsanız sevinirim.

ABS başka EPS başka.

EPS lambası ikazı aracın direksiyon sisteminin elektrikli olduğunun göstergesi'dir.
    ABS lambası ikazı ise aracın ABS+EBD fren sisteminin olduğunun göstergesi'dir.

bu durumda baktığınız era'da EPS var ABS yok.
  • Team ABS expo

İç Donanım
    -Gecikmeli sönen iç aydınlatma
    -ön koltuk arkalarında cep
    -önde bardak koyma yeri
    -portatif küllük

Dış Donanım
    -185/65r/14 lastikler
    -arka sis farı
    -ön sis farı
    -çamurluk paçalıkları
    -gövde rengi darbe emici tamponlar
    -gövde rengi yan koruma çıtaları
    -tavan anteni
    -üç yollu cam yıkama fıskıyeleri

Güvenlik
    -3. stop lambası
    -ABS+EBD fren sistemi
    -arka koltuklarda hareketli baş dayanakları
    -çocuk emniyet kilidi
    -ısofix
    -darbe anında açılan kapı kilitleri
    -immobilizer
    -kapı içi çelik barlar
    -kaza anında katlanabilen direksiyon mili
    -sürücü hava yastığı ve aktif gergili emniyet kemeri
    -üç noktadan bağlı arka emniyet kemerleri
    -yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri

Fonksiyonel
    -direksiyon yükseklik ayarı
    -elektrik kumandalı ön ve arka camlar
    -gövde rengi elektrik kumandalı ve ısıtmalı yan aynalar(expo farkı)
    -fasılası ayarlanabilir cam silecekleri
    -far yükseklik ayarı
    -EPS direksiyon hıza duyarlı(elektrik motorlu servo direksiyon)
    -uzaktan kumandalı merkezi killit
    -alarm

Konfor
    -asimetrik katlanabilen arka koltuklar
    -çift kademeli yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    -manuel klima
    -polen filtresi
    -içeriden açılabilir bagaj kapağı
    -içeriden açılabilir benzin depo kapağı

Gold Donanım Listesi(Team ABS expo'ya ilave)

keyless entry function b alarm
    yolcu hava yastığı
    yolcu hava yastığı on/off düğmesi
    harita okuma lambası ve gözlük saklama bölmesi
    bagaj içi filesi
    sürücü kol dayama

Platinyum Plus(Gold'a ilave)
    USB, MP3 ve CD Çalarlı Müzik Sistemi (Plus olmayan platinyum'larda USB ve RDS özeliği Yok)
    Tam otomatik Digital Klima
    Gövde Rengi Kapı kolu
    Digital Bilgi Ekranı (Yol Bilgisayarı)
    Metal görünümlü ön Konsol
    Deri Direksiyon Simidi ve Vites Topuzu
    Aydınlatmalı Güneşlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 14 Nisan 2010; 14:56:42 >

• Expo kullanıyorum gerçekten farklı :)
  • Merhabalar
    Konu baya eski ama ben bu aralar otomatik Era araştırması yaptığım için karşıma çıktı ve bilgisi olan arkadaşlara birkaç sorum olacak, aydınlatırsanız sevinirim;
    Era'nın 1.4 , 1.6 benzinli motorları ve 1.5 dizel motoru var, bildiğim kadarıyla.
    Ve Start-Team-Mode-Select-Style-Prime versiyonları
    Soru 1- Neden bu kadar farklı versiyon var? Team modelinin ABS olanı var olmayanı var, hem bu kadar versiyona sahip hem de opsiyonel donanım seçeneği de çok, bu versiynların baz hallerinin sıralaması nedir?
    Soru 2- Expo Gold- Expo Platinium - Select Expo Platinium bu durumda nerede yer alır?
    Soru 3- sahibinden.com'un araç teknik bilgiler kısmında, 1.4 Mode için yakıt şehiriçi 10.2 lt görünüyor, 1.4 Expo Platinium için 8.3 lt. ??
    Aynı motor, donanım versiyonu farklı olunca yakıt değeri neden bu kadar etkileniyor?
    Gözüme bariz çarpan özellik - eksi olarak - direksiyondan kumandalı müzik sistemi yok, ama normal versiyonlardan daha mı üstün bu Expo'lar?
    Yakıt tüketimi cidden öyle ise çok güzel, müzik kumandaya gerek yok - da, versiyonla yakıt ne alaka?
    Kullanan arkadaşlardan yakıt tüketim bilgisi de alabilirsem çok güzel olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maXishow

Expo kullanıyorum gerçekten farklı :)

Farkı nedir? Sadece donanımsal farkı mı var yoksa araç motoru kasasında da farklılıklar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbean

quote:

Orijinalden alıntı: maXishow

Expo kullanıyorum gerçekten farklı :)

Farkı nedir? Sadece donanımsal farkı mı var yoksa araç motoru kasasında da farklılıklar var mı ?

Goldu falan bilmemde 1.4team Abs expo aracı dört yıl kulandım.ötv indırim zamani satıs cok olunca yurt dışına gidecek olan araclarıda tr'de sattılar.farkı direksiyon kumandalı teyp olmaması. Hatta benimkinde teyp bile yoktu .elektrik kontrollü ısıtmalı yan aynalar vardı.hararet göstergesi var.km bilgi ekranı dört satır.10 litre lpg tüketir.başkada hiçbir fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecegelen06 -- 8 Mart 2013; 22:33:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbean

Merhabalar
    Konu baya eski ama ben bu aralar otomatik Era araştırması yaptığım için karşıma çıktı ve bilgisi olan arkadaşlara birkaç sorum olacak, aydınlatırsanız sevinirim;
    Era'nın 1.4 , 1.6 benzinli motorları ve 1.5 dizel motoru var, bildiğim kadarıyla.
    Ve Start-Team-Mode-Select-Style-Prime versiyonları
    Soru 1- Neden bu kadar farklı versiyon var? Team modelinin ABS olanı var olmayanı var, hem bu kadar versiyona sahip hem de opsiyonel donanım seçeneği de çok, bu versiynların baz hallerinin sıralaması nedir?
    Soru 2- Expo Gold- Expo Platinium - Select Expo Platinium bu durumda nerede yer alır?
    Soru 3- sahibinden.com'un araç teknik bilgiler kısmında, 1.4 Mode için yakıt şehiriçi 10.2 lt görünüyor, 1.4 Expo Platinium için 8.3 lt. ??
    Aynı motor, donanım versiyonu farklı olunca yakıt değeri neden bu kadar etkileniyor?
    Gözüme bariz çarpan özellik - eksi olarak - direksiyondan kumandalı müzik sistemi yok, ama normal versiyonlardan daha mı üstün bu Expo'lar?
    Yakıt tüketimi cidden öyle ise çok güzel, müzik kumandaya gerek yok - da, versiyonla yakıt ne alaka?
    Kullanan arkadaşlardan yakıt tüketim bilgisi de alabilirsem çok güzel olur :)

1,5 era expo var bende.2009 model. Expo modelleri yurtdışı için üretiliyodu önceden, şimdi yeniyeni yurtiçine satışı var sanırım. Donanım özellikleri, iç döşemler normal eralardan farklı..Şimdi yeni expoları bilmiyorum.Kendi aracımın en üst model olan selectten farkı üstünün açılmaması ..(aynı yıl üretilen select modeli ile farkı) (üretim yılında style, select ve bir model daha vardı. team değil...)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.