Şimdi Ara

HyperOS 3.0 tasarımı sızdı: Xiaomi'den iOS esintili yeni arayüz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tasarım dan ziyade şu gereksiz Google telefon , Google mesajlar ve gmail yerine kendi uygulamaları olsa daha iyi olur bence . Birde başımıza Gemini belası çıktı zırt pırt uyarısı çıkıyor. gereksiz şeyler

• Ne yaparsa yapsın şu hz düşmesi olayına, yerli yersiz donma olayına, anlamsız kasmalara çare bulamıyor bunlar. Kanserojen bir arayüz.

• Hyperos şuan piyasanın en iyilerinden lakin sadece mi serisinde, redmilere falan girmiyorum oradada tam tersi çöp gibi, mi serisindeki hyperos bütün telefonlarda aynı çalıştığı an artık kimse bırakmaz xiaomiyi

• Sürekli özenti. Sürekli özenti. Artık bıktık be kardeşim. Biraz özgün ol ya. Hatta özgün olmayı bırak. Artık reklamsız ve adam akıllı çalışan sistem yap. Habire sürekli iOS a benzeme çabası bıktırdı artık. Bu yorumu Redmi Note 4X den bu yana Xiaomi kullanan biri olarak yazıyorum. Şu an kullandığım Poco X5 Pro 5G son Xiaomi telefonum olacak.
    Artık sana HyperFOS diyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 1 Temmuz 2025; 23:33:16 >

• Xiaomi'de bildirim sorunu kronik mi arkadaşlar? Kime sorsam neden redmi serisi aldın diyor. (Redmi note 12s ) Defalarca ayar yaptım, güncelleme yaptım ama whatsapp gibi temel uygulamada bile bildirim sesi gelmiyordu. Telefonu elime alınca fark ederdim. Bu sorunu hiç yaşamayanlar var, benim gibi aldığına pişman olanlar da...

• Ben daha hyperOS 2 almadım adamlar hyperOS 3'ü çıkarıyo benim cihazım poco x4 pro 5G güncelleme gelmiyor bile güncelleme zamanı bitmedi henüz almadım gitti

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Knk benimki note 13 düz 13 hyeros 2.0.8 geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Operyola -- 5 Temmuz 2025; 11:29:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cihazım redmi note 13 pro plus 5g ve güncelleme gelmiyor rom u kontrol ettirdim ve sahte hyperos rom u çıktı bu rom un üstüne orjinal rom yükleme şansım var mı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

Pardonda yeni alınmış A24 gibi modellerde bile takılma ve donmaları çok net olarak hissettiren OneUI arayüzündenmi bahsediyorsunuz?

Şöyle fanboy yorumları görükçe gülüyorum, Bir arayüze iyi diyebilmek için giriş seviyesinden en üst seviyeye kadar aynı derecede akıcılık ve kasma olmayan bir deneyim beklersiniz, Oyun program filan değil bildiğin rehbere girerken, Kamera girerken bile takılıyor A24 mesela, Sırf çok fazla özelleştirme yapılabiliyor olması en iyi arayüz olduğu anlamına gelmiyor.

Siz iyi misiniz? Millette fanboy diye çamur atacağımıza kendimize bakın, iPhone kullanıyorum Samsung’u geçtim Android bile kullanmıyorum. Ama yine de diyorum ki OneUI, Xiaomi’nin reklamlı ve güncelleme almayan, hasbelkader alsa bile şiştikçe şişen arayüzünden çok daha iyi. Samsung asla kasmaz, muhteşem on numara demiyorum ama Xiaomi’den hatta pek çok Çinliden kesinlikle daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Glorfindel

Pardonda yeni alınmış A24 gibi modellerde bile takılma ve donmaları çok net olarak hissettiren OneUI arayüzündenmi bahsediyorsunuz?

Şöyle fanboy yorumları görükçe gülüyorum, Bir arayüze iyi diyebilmek için giriş seviyesinden en üst seviyeye kadar aynı derecede akıcılık ve kasma olmayan bir deneyim beklersiniz, Oyun program filan değil bildiğin rehbere girerken, Kamera girerken bile takılıyor A24 mesela, Sırf çok fazla özelleştirme yapılabiliyor olması en iyi arayüz olduğu anlamına gelmiyor.

Pardon da A24 yeni model mi? Teknoloji dünyasına epey uzaksınız kaldı ki Samsung ve Xiaomi kullanan biri olarak konuşuyorum OneUI eline kimse su dökemez A24 de de bir zahmet kassın gören de sanacak ki A24 değil S25 Ultra A24 ün kapasitesi bellidir zaten giriş telefon büyük ihtimalle ya 4 ya da 6 GB ram var o telefonda yani sorun OneUI dan ziyade telefonda üst düzey Samsung telefon al sonra yorum yaparsın 😉

• İyide hocam ben diğer arayüzler ile karşılaştırma yapmadımki? Kendi kullanıcıları şikayette ediyor övüyorda ben kullanmadım birşey diyemem o yüzden.

@Can851 Evet bomboş bir yorum, Ne demek bir zahmet kassın bu kadar sığ bir düşünce olabilirmi, Kutudan yeni çıkardığım telefon arama yapmaya çalışırken rehbere girerken, Galeriye girerken arayüzde dolaşırken bile kasacak ve düşük model diye olacak o kadar diyeceksiniz? Ben rehbere girerken kasmasın diye gidip bahsettiğin 50K üstü modelleremi para vermem gerekiyor? Sonra fanboy diyince kızıyorlar işte. Gerçekten garip bir düşünce yapınız var önemli olan en üst seviye donanımı kullanan modeller değil benzer stabilite ve akıcılığı tüm modellerinde sunmak, Arayüzü ona göre optimize etmek.

Kimin konulara uzak olduğu belli yani bu yorumunuzdan, Verdiği örnekteki telefonda 70K kassın birde utanmadan 

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Glorfindel

İyide hocam ben diğer arayüzler ile karşılaştırma yapmadımki? Kendi kullanıcıları şikayette ediyor övüyorda ben kullanmadım birşey diyemem o yüzden.

@Can851 Evet bomboş bir yorum, Ne demek bir zahmet kassın bu kadar sığ bir düşünce olabilirmi, Kutudan yeni çıkardığım telefon arama yapmaya çalışırken rehbere girerken, Galeriye girerken arayüzde dolaşırken bile kasacak ve düşük model diye olacak o kadar diyeceksiniz? Ben rehbere girerken kasmasın diye gidip bahsettiğin 50K üstü modelleremi para vermem gerekiyor? Sonra fanboy diyince kızıyorlar işte. Gerçekten garip bir düşünce yapınız var önemli olan en üst seviye donanımı kullanan modeller değil benzer stabilite ve akıcılığı tüm modellerinde sunmak, Arayüzü ona göre optimize etmek.

Kimin konulara uzak olduğu belli yani bu yorumunuzdan, Verdiği örnekteki telefonda 70K kassın birde utanmadan 

Kendi yorumuna bakmadan gelmiş yorumuma boş demiş eleman 🤣 dediğimi bile anlamadıysanız o sizin sorununuz giriş model telefon almış sonra "ama kasıyor yha" 😉 neyse sizin gibi "boş" birine çok zaman ayırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 28 Temmuz 2025; 22:59:8 >

• Dedi Fanboy  Görende giriş seviyesi telefonla niye üst seviye oyun oynayamıyoruz dedik sanar, Bir telefonun en basit işlemlerde bile kasıyor olmasını eleştiremeyecek kadar fanatik olmasın kimse bir zahmet. Birde engel atmış forumun ne olduğunu ne için kullanılacağını bile bilmiyor daha  

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.