|
HyperOS 3.0 tasarımı sızdı: Xiaomi'den iOS esintili yeni arayüz

-
-
Xiaomi gerçekten yazılımda ve görünümde en kötü android telefon üreticisi olmaya aday
-
Yeni mi keşfettiniz 1 ay oldu haber çıkalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kendine has ve güzel görünüyor tek sorunu dynamic island yok ve arka planda gereksiz şeyler var.
neresi ios bunun
-
arka planda o kadar çok şey var ki aynı telefona lineageos yada benzeri birşey kurunca telefon uzaydan gelmiş gibi oluyor.
Elimde bir redmi note 8 var. MIUI 12.5 de kamera 4 sn de falan açılıyor, Android 16 rom yayınlandı. Gayet seri çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Batarya sömürüyor Xiaomi, Samsung 5000mah vs Xiaomi 5000mah kıyaslarsak Samsung 10saat ekran veriyor xiaomi 6saat.
-
Yazılımsal sorun var bu sene
4.5 sene Mi 5S+ kullandım. Yaklaşık 4 senedir Poco X3 GT kullanıyorum.
Hangi sene yazılımda sorun yoktu ki? Bildim bileli Xiaomi de yazılım sorunları var. F/P olduğu için gülü seven dikenine katlanır diye avutuyorum kendimi.
-
Hyper iOS
-
Xiaomi bu konuda yıllardır çok sıkıntılı, HyperOS 3 ile düzelir diye umuyorum ama her türlü adamların rakibi yok. Vivo, BBK grubu, Honor, Huawei server kaydı falan desteklemiyor; yoksa alternatif olsa kimse almaz.
Hiç bir fark yok. 2 de aynı 3 te
_____________________________ -
Arayüz konusunda Nothing ve OneUI'nin eline su dökemez kimse Android'te.
_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Nothing o kadar iyi mi? Magic os da iyi diyorlardı. Hyperos miui nin cilalanmış hali. Önce reklamlı uygulamalarını reklamdan temizlesin sonra arayüzü makyajlar.
Kullandığımın içinde Pixel'e en yakın yalınlıkta olan Nothing'di. Cihaz sayısı da az olduğu için genelde güncellemeyi de hızlı veriyor.
_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Bende de redmi note 8 var ama telefona rom atmaya cüret edemiyorum maalesef sadece samsung telefonlara rom atabilme kabiliyetim olduğundan😅
Bootloader kilidi açtıktan sonra gayet kolay. Muhtemelen Samsunglar ile aynı. Recovery den romu yükle geç bu kadar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hyperos 1'den 2'ye geçerken hiçbir yenilik getirmediler. Yani yenilik gibi değildi getirilen şeyler. Ki bazı telefonlarda da hiç iyi çalışmadı, benim x6 pro gibi. Ek özellikler ve özelleştirmeler konusunda da diğer Çinli yazılımların ve Samsung'un gerisinde kaldılar baya. Umarım hyperos 3 ile cidden güzel şeyler getirirler ve sorunlar da azalır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 1 Temmuz 2025; 15:52:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fazla genelleme yapmışsınız. O kadar fark yoktur. Ama HyperOS için arka planda kendi kendine gereksiz çöp üretip bataryayı daha çabuk tükettiğini söyleyebilirim. Benzer şekilde Samsung tarafında da Exynos işlemcili cihazların ısınmadan dolayı performans kısması ve bataryayı sömürmesi olabiliyor.
Reklam istemiyoruz artık çin global ayrımı istemiyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar

Xiaomi gerçekten yazılımda ve görünümde en kötü android telefon üreticisi olmaya aday
|
Benzer içerikler
- slayt yapma programı
- deprem hasar sorgulama
- gizli hikaye bakma
- ınstagram taslak nerede
- whatsapp belge tarama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X