Bildirim
Hybrid araçları sevmiyorum, neden mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Sevmiyorum çünkü Toyota Prius diye birşey var. _____________________________ 
-
Boyle konulari sevmiyorum neden mi... :-) _____________________________ Opel Astra 1.3 cdti Hb Sport 2012
Skoda Octavia Elegance 2002
Ford Taunus GTS 2.0 1993(emektar) -
hybrid araçlar temelde içten yanmalı motorlarla(benzin,dizel) çalışır,yani seslidir.FAIL
_____________________________ -
Hibrit araclarda motor sesi var diye biliyorum ama yanlismi biliyorum _____________________________ İnsana saygı yok ama Arabaya var !!!! -
motor sesi var ama şehrin gürültüsünde benzinlilerin bile gelişini duymadığımız oluyor prius benzinlilerden daha sessiz _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
elektrikli araçları sevmiyorum desen anlardım gerçi çoğu elektrikli araç artık motor sesi çıkarsın araba diye arabaya ses sistemi koyuyolar hangi model arabanın sesini istersen onu çıkarıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler