Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
91.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 12 burc un gorevi ne tam olarak?Madem bunlar gucluydu karincalarin imhasinda bunlari niye gorevlendirmedi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel bolumdu
  • Her arcta örümcekleri görmek zorunda değiliz ki.Karınca arcında bile gösterildiler hatta.Güzel de bir Feitan vs'si izlemiştik hatta.Biraz farklı şeyleri görelim artık.
  • Netero çağırmıyor.Bir sahnede Kanzai İhtiyar Morel ve Knov yerine neden bizi çağırmadı gibisinden birşeyler demişti.

Örümceklerin ortaya çıkma zamanı geldi.Hisoka ve İllumi psikopatlarının seriyi ne kadar güzel yaptıklarını görüyoruz.Phinks,Feitan,Nobunaga ve niceleri.Örümcek takımı seriyi zirveye taşır.Zaten serinin en efsane arc'ıda onların olduğu Arc'tı.Yeni arcla ortaya çıkacaklarını düşünüyorum ama animede yakın zamanda göremeyiz kendilerini.
  • Fujitora kullanıcısına yanıt
    Tamam iste netero neden cagirmamis bu 12 burcu?Ging i tek basin yollasan muhafizlardan birini indirirdi bence.

• bitmesin be
  • Güzel bölümdü Killua kendi yoluna devam edecek sanırım arkadaş adam nasıl bir baba onuda anlamak mümkün değil herif resmen iskele babası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

Tamam iste netero neden cagirmamis bu 12 burcu?Ging i tek basin yollasan muhafizlardan birini indirirdi bence.

Bilemiyorum.Çağırmadığına göre vardır bir bildiği Netero'nun.
  • Selamlar,

Anime ve manga dünyası hakkında muazzam bilgi sahibi olan biri değilim, çok seri takip etmişliğim de yoktur ama genel itibariyle severim. Bu güzel animeye de 15 Ağustos civarı başladım. Başlama nedenim de tamamen şu Hisoka karakteriydi. Tumblr'da onunla ilgili bir kaç gif görünce bayıldım ve YouTube'dan dövüşlerini seyrettim.

Şu asalete bakın

Birinci bölümden içine çekmeye başladı ve bi solukta 70 bölüm izledim sanırım. Yani net bi beş günlük süre içinde. Bugün ise seriye yetiştim ve zamanlamam mükemmeldi. Yeni bölümün bugün çıktığını bile bilmiyordum. Yazıya spoilerla devam edeceğim, izlemek isteyenler bu seriye başlamakta hiç tereddüt etmesinler. Şu bölüme kadar sabredin falan diye bi olay yok. Gayet makul giriş bölümleri var.

--

Spoiler (Güncel)

Abi bu kadar olur ya, beklediğim olay tam güncelde gerçekleşti biraz da olsa. HxH serisinde en doymuş, olmuş lan bu dediğim bölüm olarak seçiyorum. Gon'un halini gören Killua üzülünce biz de üzüldük, hele Gon'un Ging'i gördüğü an. Duygu seli. :) Sizce mangasına devam edeyim mi? Kaçıncı sayıdan itibaren okumam gerekiyor? Söylerseniz sevinirim.

Spoiler (Genel)

En sevdiğim sahne şuydu, Ending şarkısı o bölümde yoktu sanırım, şahaneydi. Muazzam.
    http://www.youtube.com/watch?v=LBq7yu8H2kI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 4 Eylül 2014; 4:16:41 >

• @Cross Marian

Örümcekleri unutan veya unutturan yok ki. Böyle uzun serilerde araya başka arcların girmesi çok normal ve gerekli bir şey. Sadece örümcekler üzerinden giderek bu kadar efsane bir seri olamazdı.

@aydogan

Hoşgeldin aramıza. Mangaya başlamak için biraz daha bekle. 148. bölümle birlikte anime bitiyor çünkü.
  • Aramıza hoşgeldin. Bahsettiğin sahne beni de çok etkilemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bölümdü. Son 3 Bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi shouen bitiyor demek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakuda

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Kyroath

51. bölümdeyim ve 4'lü arasında en güçlüsü kurapika gibi duruyor. İleride gon güçlenip 4'lünün en güçlüsü olacak mı ?

O dörtlü içerisinde en güçlüleri Killua hocam.İlerisi için de şunu söyleyeyim Gon ve Killua potansiyel bakımından eşitler.Dolayısıyla ileride de aynı seviyede olacaklardır.

Hocam,yaptığın yanlış,Killua ile Gon şuan denkler.Hangisi daha güçlüdür tartışılır ama yeni izleyenlere kesin bilgiymiş gibi empoze etmesek daha hoş olur

Evet Gon fanıyım

Yanlış bilgi hocam en güçlü kurapika animedede mangadada

• quote:

Bu 12 burc un gorevi ne tam olarak?Madem bunlar gucluydu karincalarin imhasinda bunlari niye gorevlendirmedi?

NETERO her halükarda kalbindeki bombayı kullanacaktı ve MOREL ile KNOV'u gözden çıkartılabilir olarak gördü sanırım, kendisi zaten yaşamış epey.
    Neticede kendisi öldüğü zaman yerine sağlam bir konsey lazım.
    2 ve 3 yıldızlı bu burçlar neticede.
    Hiçbiri ölemeyecek kadar kıymetli.
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Aciklayici olmus hocam.Tesekkurler.
    Vay netero harbi kral adammis.
    olmeseydi keske

• quote:

Gingi bulamadığını söylemişti bi yerinde animenin. Yoksa kendisi de biliyordu gingin güçlü olduğunu.
    Ben en güçlü nen kullanıcısı ünvanını 50 yıl önce almıştım dediğinde de gingi göstermişlerdi garip bi yaratığa binerken.
    Adam da farkındaydı ging'in, konuda da açık vermediler bununla ilgili.
    Ama farklı bi durum varsa da kavuşur açıklığa ben böyle anladım.
  • 146

Süper bir bölümdü. Önce güldürdüler sonra ağlattılar şerefsizler.

O değilde bitiyor ciddi ciddi

Killua, Şey'den HxH'nin bitmemesini dilesene la hıyar.

- Hay Hay

Edit: Pariston'u unutmuşum buda ayrı bir psikopat Ama sevdim bu bölüm ile beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 10 Eylül 2014; 10:55:33 >

• Çok iyi bölümdü.
    İlk başlarda bol bol güldük,sonunda hüzünlendik.HxH'nin farkı burada.Böyle bir animenin bitişi gerçekten üzücü.
  • Guzel bolumdu bence
    pariston yeni cikicak yumurtalari oldurup neteronun intikamini alicak diye dusunuyorum. O yuzden gitti.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.