Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
91.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Squtoookalop

quote:

Orijinalden alıntı: dente239

quote:

quote:

Konusu baya guzel izlemeyenlere tavsiye ederim

Sanki izledin söyle bakalım animenin amacı ne?? Karakterleri bile bilmion!!

ya sen hala banlanmadinmi kimin fakesi oldigunu biliyorum diger hesabinla bana satasiodn onu banlattirinca fake hesap acip bana satasmaya basladin neyse bu fakede bi iki gune banlanir merak etme

Ne kadar banlarsan banla peşini bırakmıcam benim olcaksın

'' Benim olacaksın '' nedir ya ahahaha kahkaha attım

• Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Fistik benim olucak, binicem sirtina basicam kirbaci
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Konusu baya guzel izlemeyenlere tavsiye ederim

Sanki izledin söyle bakalım animenin amacı ne?? Karakterleri bile bilmion!!

ya sen hala banlanmadinmi kimin fakesi oldigunu biliyorum diger hesabinla bana satasiodn onu banlattirinca fake hesap acip bana satasmaya basladin neyse bu fakede bi iki gune banlanir merak etme

Ne kadar banlarsan banla peşini bırakmıcam benim olcaksın

• Bu karınca olayı ne zaman bitiyor ya 105 e geldim içim dışım karınca oldu uşaklar bi olaya giremedi böyle giderse seri karıncayla bitecek ( Hoş Kurapika'dan kurtulduğuma memnunum en azından o yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Bu karınca olayı ne zaman bitiyor ya 105 e geldim içim dışım karınca oldu uşaklar bi olaya giremedi böyle giderse seri karıncayla bitecek ( Hoş Kurapika'dan kurtulduğuma memnunum en azından o yok )

136. bölümde bitiyor.
    Bence karınca arcı biraz zorlama bir arc olmuş. Örümcekler daha iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qazrfv kullanıcısına yanıt
    150 olmadanda seri bitecekmiş sanırım karıncayla bitiricez sayılır 105 i izledim şimdi 10 bölüm daha çok gelir olaylar için 31 bölüm daha varmış bitmesine dediğine göre sanırım uzatmışta uzatmışlar. Örümcekler havada kaldı resmen Lucifer Feitan falan baya görücez diye düşünüyordum pat oyun adasına geçtik tam orda paslaşacaklar galiba dedim hop karıncalara uçtuk bi kapışmalarını göremeden 105 bölüm oldu
  • quote:

Bu karınca olayı ne zaman bitiyor ya 105 e geldim içim dışım karınca oldu uşaklar bi olaya giremedi böyle giderse seri karıncayla bitecek ( Hoş Kurapika'dan kurtulduğuma memnunum en azından o yok )

Karınca arcı sonlara doğru fena sallıyor seriyi.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Valla Kral güzel karakter fakat şuana kadar ( 106 bölümdeyim ) Gon çok ezik kaldı jajanken için çok bekliyor sanırım sonun uzaması yine güç kazancı için olmuştur yoksa bu halde zaten kazanamazlardı genel olarak güzel seri istisna bölümler harici sıkılmadan izliyorum arc sonu tatmin edici bir final varsa değer yani uzamasına :)

• bitmesine bi kaç bölüm kaldıgını düşünürsek 144.bölüm izlediğim en bomboş ötesi bölümdü
  • Son 4 bölüm
  • 144

Güzeldi bence.
  • Güncele geldim yeni bölümler hangi gün arkadaşlar hoş zaten son dört bölümmüş.
  • quote:

Güncele geldim yeni bölümler hangi gün arkadaşlar hoş zaten son dört bölümmüş.

Salı 12 den sonra çıkıyo ama genelde çarşambaya çevriliyo. Öğlen 2-3 gibi falan.
  • 51. bölümdeyim ve 4'lü arasında en güçlüsü kurapika gibi duruyor. İleride gon güçlenip 4'lünün en güçlüsü olacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyroath

51. bölümdeyim ve 4'lü arasında en güçlüsü kurapika gibi duruyor. İleride gon güçlenip 4'lünün en güçlüsü olacak mı ?

O dörtlü içerisinde en güçlüleri Killua hocam.İlerisi için de şunu söyleyeyim Gon ve Killua potansiyel bakımından eşitler.Dolayısıyla ileride de aynı seviyede olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

51. bölümdeyim ve 4'lü arasında en güçlüsü kurapika gibi duruyor. İleride gon güçlenip 4'lünün en güçlüsü olacak mı ?

O dörtlü içerisinde en güçlüleri Killua hocam.İlerisi için de şunu söyleyeyim Gon ve Killua potansiyel bakımından eşitler.Dolayısıyla ileride de aynı seviyede olacaklardır.

Hocam peki nasıl bir gücü olacak ? Yani en alttaki nen kullanıcısı olmayı başaracak mı ? (muhtehasıs mı neydi)
  • Şu bitme haberini aldığımdan beridir içimden hiç izleyesim gelmiyor 2 hafta falan geçti üstelik

• quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

Şu bitme haberini aldığımdan beridir içimden hiç izleyesim gelmiyor 2 hafta falan geçti üstelik

+1
  • Beyler üzülmeyin bu kadar,bittiği zaman mangasına geçersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Hocam,yaptığın yanlış,Killua ile Gon şuan denkler.Hangisi daha güçlüdür tartışılır ama yeni izleyenlere kesin bilgiymiş gibi empoze etmesek daha hoş olur

Evet Gon fanıyım

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.