Şimdi Ara

Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
7.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDREI

-Genel olarak Hunter'ın stratejisi yüze vurmaktır.
    -Yine genel olarak kullanılan Hunter Deckleri; early ve mid game üzerinedir. Şansınız yaver giderse, oyun late game'i görmez. Görürse de muhtemelen kaybedersiniz.
    -Buzzard Nerfi sonrası Cultmaster tek kart çekme varyantıdır. Buzzard da halen nadir de olsa kullanılır.
    -Board temizlenmez, tauntlar silence ile aşılıp yüze vurmaya devam edilir. Board'ı temizlemesi gereken, defansta kalan taraf rakip olur genellikle. Hunter defansa düşerse, büyük ihtimalle kaybeder.

Hmm çok sağolun hocam, bunları bilmiyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki deckte
    Undertaker
    Freeze Trap
    Kill Command
    Multi-shot
    fazla mıdır?
    Olmazsa bunları bir taneye düşürebilirim. Listede silence atacak bir yok, eklemeli miyim, kaç tane?
    Bu arada bu deckler de mechano, jeeves, kelthuzad iş yapmaz mı?

Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 27 Ocak 2015; 14:18:54 >
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    Undertaker ve Kill Command bu tarz decklerin kilit kartları.

Freeze Trap kalsın. Ben 2x Freeze + 1x Explosive kullanıyorum.

Multishot bu decki yavaşlatır, onun yerine 2. Knife Juggler daha çok iş yapar.

Unleash The Hounds kesinlikle şart; Buzzard ve Hyena çıkartılıp, 2x UHT alınabilir.

2. Hunter's mark ve Tracking de çıkarılıp; 2x Eaglehorn Bow decki hızlandırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Undertaker ve Kill Command bu tarz decklerin kilit kartları.

Freeze Trap kalsın. Ben 2x Freeze + 1x Explosive kullanıyorum.

Multishot bu decki yavaşlatır, onun yerine 2. Knife Juggler daha çok iş yapar.

Unleash The Hounds kesinlikle şart; Buzzard ve Hyena çıkartılıp, 2x UHT alınabilir.

2. Hunter's mark ve Tracking de çıkarılıp; 2x Eaglehorn Bow decki hızlandırır.

Anladım hocam.
    Gerekli düzenlemeyi yapıyorum.
    Eaglehorn Bow henüz elimde yok.
    Multi-shot çok kullanışlı değil mi, özellikle yerde kartlar varken, genelde rakip kartları yok ediyor veya yok edilmeye müsait bir duruma getiriyor.
    Unleash ve Knife juggler i 2 yaptım.

Bow olmadığından hyena ve buzzard duruyor, bu 2 kart dursun mu yoksa başka bir kart mi ekledim bunların yerine.
    Tundra eklemeye gerek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu deckin temel stili, oyuna Undertaker ile hızlıca başlayıp; rakibi sürekli defansta tutmak; yere minion bırakmasına imkan vermemek. Masaya erkenden hakim olacağımız için, rakibin arada koyacağı menfii minionları da; kilit kartlarımızı korumak için (Undertaker, Juggler, Cultmaster...vs) diğer minionlarla öldürmek kafii. Bu yüzden Multi-shot, bu decki yavaşlatır.

Henüz farkettim, deckte Ironbeak Owl yok. Buzzard ve Hyena yerine kesinlikle 2x Ironbeak alınmalı. Yüksek statlı tauntları...vs aşmak için, çok etkili ve kilit bir kart. Bu tarz deckler silence'sız olmaz.

Tundra'nın bulunduğu Hunter deck stilleri farklı, bu deckte gerek yok.

Bu da benim deck, fikir vermesi açısından.

• ANDREI kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.
    Peki Undertaker ilk elden gelmezse nasıl bir yol çizmek lazım?
    Bu arada MAD scientist secret verirken deck e koyduğumuz secret ları mi kullanıyor?
    Owl için 2x yapıyorum.
    Belcher oyun stratejisine ters değil mi? Dr. boom ekliyorum.
    Bu arada, Unleash hounds kartlarını bufflayacak bir kart yok dimi, 1/1 de çok az sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 27 Ocak 2015; 15:50:50 >
    Undertaker gelmezse; Clockwork, Webspinner, Haunted...vs ile başlanabilir. Knife Juggler + Haunted combosu bile başlangıç için etkili. Deckin costu düşük olduğundan ötürü, ilk minion'ı koymak önemli.

Evet, deckte mevcut secretları kullanıyor.

Belcher biraz stepne. Oyun uzar gibi olursa, diğer kartları korumak için kullanıyorum. Evvela Undertaker'ı da bufflıyor. Dr. Boom da aynı şekilde. Hem Undertaker'a 2x buff veriyor, hem de turn 7'ye kadar uzayan, üstünlük sağlanamamış oyunlarda; rakibin board dengesini bozuyor.

UHT'yi bufflamak için timber wolf kullanıyordum lakin başlangıçta hızlı başlamak önemli. Oyun başı gelirse, elde kalıyor. Masaya konulsa, masada 1 turn yaşamıyor zaten. Animal Companion'dan Leokk gelirse, bufflıyor zaten. Evvela UHT ile Knife Juggler combosu da çok daha etkili.
    Sağol hocam.
    Mechano ve Jeeves denediniz mi peki?

Mechano'yu aldım decke lakin gerek kalmadı, elimde kaldı çoğu oyunda, çıkardım. Jeeves'i ise kullanın, kendiniz karar verin. Rakip de düşük cost Rush deck ise, geriye düşürüyor sizi. Özellikle rakip Warlock Zoo ise, kazanacağınız oyunu kaybettirir. Bunu dışındaki durumlarda da nadiren iş yapıyor, kartlar sıfırlanmıyor genelde bu deckte.
    Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim. Bu deck fena değil, sistematiği kavrarsanız; rank için iş yapar.

İyi forumlar;
  • Benim destem bu:http://oi62.tinypic.com/2u93fjp.jpg

Destenin avantajı, hunter genellikle warriorlara karşı zayıf kalıyor. Ama bu desteyle win oranı %50'nin üzerine çıkabiliyor control destelerine karşı.

Karşıdaki druid veya priest ise önemli minyonlar hariç yüze oynayın. Değilse, board kontrolü üzerine oynayın. Warrior ise, boardu doldurmanıza izin veriyor ise tüm kartlarınızı masaya koymayın. Warrior'a karşı altın kartınız Savannah Highmane. Rogue'la oynuyorsanız masa'ya düşük hpli minyonlardan 3'ten fazla koymayın. Böyle ezbere anlatmak zor oluyor. Oyunun gidişatına göre davranmak lazım. Ama alışması kolay bir deste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlmoBlack -- 27 Ocak 2015; 17:53:29 >

• Ya anlamıyorum blizzardı undertakerı kim kullanır şimdi balance changes bu olmamalı ya bi kart güçlü haldeyken dengeli değilde çöp hale getiriyorlar. Mesela buzzard 2 manadan 5 manaya getirdi ve magma rager dan ne farkı kaldı buzzardın...

• inşallah webspinner ' a da gelir
  • Undertaker nerfinden sonra önerebileceğiniz hunter deckleri alabilirmiyim?
  • Metada mevcut Hunter deckleri belli ve sayılı zaten; standart Beast Hunter ve Face Hunter deckleri halen popüler kalacaktır. Deckler arasında birkaç farklı kart olsa da, decklerin iskeleti ve stilleri aynı.
  • Undertaker nerfinden sonra bende bir mech hunter yaptım ve 15 oyun kadar denedim rankedde.Sonuç olarak çok hızlı bir şekilde rank kastım win oranıda yüksek bana göre ekleyip çıkaracaklarınız varsa önerilerle daha iyi bir hale gelir belki.
  • Kendimce ucuz bir deck yaptım ama sizce eksikleri neler?
     Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz
    Edit: bir de altta 2× scavening hyena vardı o çıkmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 11 Şubat 2015; 0:21:28 >

•  Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

gahz ı da craftladım artık mükemmel hale getirdiğime inanıyorum deck imi. yorumlarınızı fikirlerinizi belirtirseniz daha iyi hale getirmek istiyorum deck imi teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.