Şimdi Ara

Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
0
Favori
7.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    500 dust var ikisini de bozdurup Ragnaros düşünüyordum ondan sordum yoksa normal olsa tutardım da Golden olunca Disenchant butonu tatlı tatlı gülümsüyor.
    Biraz daha kalsın öyleyse.
  • Kullanmıyorsanız ya da ihtiyaç duymuyorsanız durmasının da anlamı yok açıkçası, golden sonuçta. Siz bana bakmayın, kafama esen Legend'ı craftlamak için kart bırakmıyorum yeri geliyor

@Mazel Tov
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Bari sıfır bırakmayayım diye biraz denemeye karar verdim ama görünüşe bakılırsa tutmayacağım elimde. Kullanışsız geldi bana.
  • Şuandaki deckim bu benim gayet iyi iş yapıyor.
    daha önceden leeper ve knifeın yerine 1x stonetusk ile 1x timberwolf vardı.Çok efektif kullanabiliyorum eli kendi içinde birsürü combosu var.

en üstte 1 adet hunter's mark var,o çıkmamış. Maexna olsun stealth özelliği olan panterler olsun çok kart denedim koydum koydum çıkardım şuanda bundan memnunum.
     Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

edit : @ANDREI

hocam rica etsem şu decke bir bakar mısınız eksiğim gediğim var mı,rank 10dan yukarı çıkamıyorum. Hunterın gitceği yer oraya kadar mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 23 Ağustos 2014; 20:16:03 >

• Güncel hunter destem( rank6) Tek eksiği leeroy. Dünden beri 18 oyundan 5 ini kaybettim. Winrate: %72

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 9 Eylül 2014; 16:57:30 >
  • arkadaşlar yavaştan 1600 dustum birikmeye başlıyor sizce hunter için hangi legendary faydalı olur
    deste olarakta bunu kullanıyorum:
    Hunter's Mark × 1
    Tracking × 2
    Explosive Trap × 2
    Freezing Trap × 2
    Scavenging Hyena × 1
    Animal Companion × 2
    Deadly Shot × 1
    Eaglehorn Bow × 2
    Kill Command × 2
    Unleash the Hounds × 2
    Houndmaster × 2
    Starving Buzzard × 2
    Savannah Highmane × 2
    Neutral Cards

Haunted Creeper × 2
    Ironbeak Owl × 1
    Oasis Snapjaw × 1
    Stampeding Kodo × 1
    Maexxna × 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercco

arkadaşlar yavaştan 1600 dustum birikmeye başlıyor sizce hunter için hangi legendary faydalı olur
    deste olarakta bunu kullanıyorum:
    Hunter's Mark × 1
    Tracking × 2
    Explosive Trap × 2
    Freezing Trap × 2
    Scavenging Hyena × 1
    Animal Companion × 2
    Deadly Shot × 1
    Eaglehorn Bow × 2
    Kill Command × 2
    Unleash the Hounds × 2
    Houndmaster × 2
    Starving Buzzard × 2
    Savannah Highmane × 2
    Neutral Cards

Haunted Creeper × 2
    Ironbeak Owl × 1
    Oasis Snapjaw × 1
    Stampeding Kodo × 1
    Maexxna × 1

Loatheb koyabilirsin hunter legend karta ihtiyaç duymaz fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naxx açık değil :(

• Sağda solda mevcut standart deckler dışında özgün, efektif bir Deathrattle Hunter deck kullanan, verim alan var mı arkadaşlar?
  • Legend ranka ulasmak için en iyi secim huntertaker decki mi?

• Sercco S kullanıcısına yanıt
    En kolay ve hızlı decklerden biri, evet.
  •  Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

@Fujitora
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

@Fujitora

Hocam deckin biraz daha agroo olması lazım.Sludge belcher'lar çıkmalı bence.Taunt olarakta houndmaster olmalı.Hem buff atıp damage kaçırmaktan kurtulursun.Yani çok daha yararlı olur.Secret olarakta bir snake trap almanı tavsiye ederim.Knife juggler ile kombosu baya yararlı oluyor.Son olarakta dr.boom'a bence gerek yok.1 uth ve dr.boom cıkartılıp 2 clockwork gnome eklenmeli.Undertaker ile sinerjisi var hem ve 1 mana drop.Spare part veren kartlarıda gayet yararı oluyor huntera.

• Fujitora kullanıcısına yanıt
    Houndmaster daha uygun olur, evet.

UTH, Knife Jugler ile combo oluşturduğu gibi; zoo decklere karşı da etkili oluyor. Sayıyı bire düşürme hususunda emin olamadım açıkçası. Undertaker'ın early'de gelmediği ellerde, vuruş gücü eksikliği olabiliyor. Oyun uzarsa, gerek Undertaker'ı bufflaması adına; gerekse late game'de masada varlık gösterebilmek için Dr. Boom'u aldım lakin pek de gerek olmuyor aslında, haklısın hocam.

Snake Trap'ı da ekliyorum.

Yorum için teşekkür ederim,

Keyifli oyunlar;
  • Twitch de bazı can yakıcı Hunter deckler görüyorum.
    Deathrate li, secret li filan, acaba nasıl bir deck kullanılıyor?

• Aşırı aggro isteyenler için birebir;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakemir -- 12 Ocak 2015; 12:19:44 >
  • Ben bunun Leeroy'lusunu kullanıyorum aynısının.Ama win alamıyorum ne hikmetse hunter oynamayı bilmediğimden heralde.
  • ---->hunter deck
    -->strateji

sürekli face, kazandınız
  • Hunter deck oyun stratejisi nedir?
    Başlangıç ve son oyunu nasıl olmalı?
    Kart çekmek için hangi kartlar kullanılmalı?
    Board nasıl temizlenir,?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 27 Ocak 2015; 10:55:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    -Genel olarak Hunter'ın stratejisi yüze vurmaktır.
    -Yine genel olarak kullanılan Hunter Deckleri; early ve mid game üzerinedir. Şansınız yaver giderse, oyun late game'i görmez. Görürse de muhtemelen kaybedersiniz.
    -Buzzard Nerfi sonrası Cultmaster tek kart çekme varyantıdır. Buzzard da halen nadir de olsa kullanılır.
    -Board temizlenmez, tauntlar silence ile aşılıp yüze vurmaya devam edilir. Board'ı temizlemesi gereken, defansta kalan taraf rakip olur genellikle. Hunter defansa düşerse, büyük ihtimalle kaybeder.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.