Şimdi Ara

Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
0
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok az kullanılan bir leg. Beast üzerine özgün ve etkili bir deste kurarsanız popüler bile olabilir
  • Mazel Tov kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda priest oynuyorum. İki gün önce karşıma secret Hunter geldi, dediğiniz stratejiyi izlemeye çalıştı, hatta King Krush'u bile 9.hamlede finisher olarak kullanmaya çalıştı, ama bir MK ve bolca heal bu Krush'u Hunter'ın ölümüne çevirdi
    Rush mage ve Zoo'ya karşı, ayrıca bol heal yapan klasslara karşı etkisiz kalıyor. Paladin late game kadara yaşarsa oyunu alır. Druid tauntlar sayesinde alabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Secret Hunter oynayan var mı aranızda?
    Dün bir tane karşıma denk geldi de ağzıma ağzıma vurdu. Daha doğrusu elimi tutup kendime vurdurdu o derece

Ben oynuyorum deck'im tam değil ama asıl mesele ne zaman yüzüne ne zaman rakibin minion'una vuracağını seçmeye bakıyor
  •  Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz
    Bu aralar hep hunter takılıyorum şöyle bir deck hazırladım karşılığını veriyor iyi bence.

merhaba arkadaşlar böyle bir deck yaptım , ama çok dengesiz açıkçası , görüş ve önerileriinizi bekliyorum
  • kadker kullanıcısına yanıt
    Dengesiz olması normal, yarı aggro secret yarı midrange olmuş. Aggro secret tarzı oynamak için en az iki bow olmalıydı çünkü en az biri oyun başında gelmezse aggro orda ölür, durumu kurtarmak içinse yeteri kadar midrange kart yok, late gidene kadar masadaki insiyatifi kaybediyorsunuz.
    Tavsiyem aggro mu yoksa midrange mi oynayacağınızı karar verin ona göre decki tamamlayın

oyuna başlayalı 3 gün oldu. hunter oynuyorum genelde. şöyle bir deck yaptım elimdekilerle. sizce çıkarmam ve eklemem gereken kartlar hangileri. çok sık taunt kartı kullanıyorum. rakip onları kırana kadar atack gücü yüksek olan kartlarla rakibe hasar veriyorum genel olarak oyunlarımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

arkadaşlar deckim bu şekilde kendimce deckimin iyi olduğuna inanıyorum ama bazı yenilgilerimi anlayamıyorum,neyi çıkarıp neyi koysam daha iyi olur yardım eder misiniz ?

100 dustluk silahı kullanabilirsin rexxar için en azından 3 secret varken.Birde argus varken 2 hounmaster fazla gibi mesela stampeding kodo koyabilirsin houndmasterlardan birini çıkarıp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumikon

Sizce King Krush nasıl bir legendary? Herhangi bir hunter deckte kullanılır mı? Genel olarak Hunter oynuyorum, elimde dust da var. Sizce craftlayayım mı?
    Şuanda kullandığım deste:http://i.hizliresim.com/W2zoJ8.png (Resim olarak koyunca açılmadı.)

Bence ragnaros,ysera yada alex craftla her classta kullanabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Ranked'da idare edecek bir hunter için neredeyse hepsini çıkarıp desteyi baştan oluşturmak lazım. Ama siz yeni başladınız onun için öyle bir imkanınız olmayacak. Elinizdekilerle gittiği yere kadar ilerleyin bol altın toplayıp pack açın. Kart çoğaldığında tekrar buraya uğrayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Ranked'da idare edecek bir hunter için neredeyse hepsini çıkarıp desteyi baştan oluşturmak lazım. Ama siz yeni başladınız onun için öyle bir imkanınız olmayacak. Elinizdekilerle gittiği yere kadar ilerleyin bol altın toplayıp pack açın. Kart çoğaldığında tekrar buraya uğrayın :)

elimdeki en iyi kartlar bunlar bikaç tane daha ekledim değiştirdim. ranked oynuyorum şuan 20 ye düştüm. 2 yıldızım var bitane daha yenersem 19 olcam heralde. genelde kazanıyorum

• Unleash nerfinden sonra hunter bitmiştir benim için,o gün tüm kartlarımı toza çevirmiştim.
  • Güncel hunter destem. Ranked için yavaş ama etkili bir deste.
     Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 1 Ağustos 2014; 23:52:03 >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    güzel bir midrange karışımı, ama creeper burda çok yavaş kalır bence artı öldükten sonra gelen örümcekler hayvan değil.
    onun yerine 1 hyena ve 1 kodo alsanız daha iyi olur
  • Onları rakibi yavaşlatmak için koydum, malum rush desteleri oynayan çok. Deste 30+ karttan oluşsa o 2 kartı kesin koyarım.
    @Chronos1121
  • bu deste benim isime cok yariyor hemde cok eglenceli, oyun cevirliyor rahat kazaniliyor sizde nasil olmus?

http://www.hearthhead.com/deck=61975/hunter-low-mana
  • Bestial Wrath nasıl bir kart?
    Elimde iki tane golden hali var dustlasam mı diyorum.
  • Destedeki minionların mana cost ortalamasına göre değişir lakin her ihtimalde Unleash the Hounds var nasılsa her Hunter'ın destesinde. 5 manaya +3 veren bloodlust'la kıyaslarsak; 1 manaya +2 zaten fazlasıyla makulken bir de immune; bence kartı OP yapıyor. Golden olması dustlamak adına tereddüte düşürebilir lakin bence kalmasında fayda var @Mazel Tov.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Bence de güzel bir kart ama şu an destelerde neden yer bulmuyor?
    Cogu kişi arcane shot gidiyor b. wrath yerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarı elde etmiş hazır desteleri, eksiksiz şekilde birebir oluşturup oynamak çok yaygın Hearthstone'da. Kendi özgün destesini kuran oyuncular azınlıkta. Durum böyle olunca, metada yer alan deckler ve bu deckleri oluşturan kartlar dışında kalan kartlar önemsizmiş gibi bir algı yaratıyor @Purone.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.