Şimdi Ara

Hunted: The Demon's Forge PC Bölümü Ana Konusu - ÇIKTI!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

bir tane olumlu bişey yok mu !

Oyuna bakanlar arkadaşlara bir soru izometrik kamera açısı var mı? Var ise denenmeyi hak ediyor.

Şey güzeldi mesela, space tuşuna basıp takla attıktan sonra bir sarsıntı oluyordu o iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Aşırı rezalet az daha hayattan soğuyordum :(

O kadar vahim yani
  • 2mbit le indirecem diye kasmayım bari
  • oyun an itibariyle bitti oldukça uzun bir oyundu. bazı arkadaşlar bence gereksiz yere aşırı eleştrmiş. oyun gayette zevkli ve sürükleyici bir oyun. özellikle gears of war sevenler bu oyuna bayılacaktır. bence yorumlara bakıpta oynamamazlık etmeyin. bu oyunsuzlukta kesinlike tavsiye ederim. grafikleri pek iyi sayılmaz ama yinede göze batmayacak kadar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

oyun an itibariyle bitti oldukça uzun bir oyundu. bazı arkadaşlar bence gereksiz yere aşırı eleştrmiş. oyun gayette zevkli ve sürükleyici bir oyun. özellikle gears of war sevenler bu oyuna bayılacaktır. bence yorumlara bakıpta oynamamazlık etmeyin. bu oyunsuzlukta kesinlike tavsiye ederim. grafikleri pek iyi sayılmaz ama yinede göze batmayacak kadar iyi.

bu kadar adam da yanılmıyordur ya.
  • Şöyle diyeyim bu oyunu biraz oynadıktan sonra Dragon Age 2 yılın oyunu gibi gözüktü.
    Oynarken uyuya kaldım resmen.Bari grafiklerine abansalarmış o alanda bile sınıfta kalıyor oyun...
  • Yorumları ve puanları hiç iç açıcı değil almaktan vazgeçtim.
  • İyi bari başlatmamıştım dlyi
  • yahu bu oyun rpg klasmanında nasıl değerlendirilir anlamıyorumç bi kere oyunda inventory yok. fps gibi yerde bulduğun silah elindekinden iyiyse alıyosun.bide kristallerle bi kaç tane güç açıyosun o kadar action rpg felan değil oyun bildiğin sadece ortaçağ action oyunu.bide spaceye basılı tutup koşarken çıkan ses nedir allahaşkına zornofilmden almışlar koşma sesini galiba :) hiç koşarken çıkarılan bi sese benzemiyo.
    grafiklerine gelince çok iyi grafikleri yok ama rpg lere göre iyi sayılabilir belki çünkü oyun hep dar mekanlarda dar alanlarda geçiyo öyle büyük bi çevre yok. ve kesinlikle vasatın altında bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

oyun an itibariyle bitti oldukça uzun bir oyundu. bazı arkadaşlar bence gereksiz yere aşırı eleştrmiş. oyun gayette zevkli ve sürükleyici bir oyun. özellikle gears of war sevenler bu oyuna bayılacaktır. bence yorumlara bakıpta oynamamazlık etmeyin. bu oyunsuzlukta kesinlike tavsiye ederim. grafikleri pek iyi sayılmaz ama yinede göze batmayacak kadar iyi.

bu kadar adam da yanılmıyordur ya.

Yanılıp yanılmadıgını ben veya sen bilemezsin. Sadece oynayan kişiler bilir. Sen beğenmemiş olabilirsin ama ben beğendim. Eminim oynayan 100 kişiden 50 kişide çok rahat beğenir oyunu. Demek istedigim burda ki arkadaşlar eleştirirken aşırıya kaçıp saçlma sapan yorumlarda yapmışlar. O yorumları okuyan kişiler takibide oynamaz. O yüzden biraz daha düzgün yorumlar yazılması gerekir. Evet oyun rpg degil ama olmasıda gerekmiyor gayet güzel bir aksiyon oyunu burada suç yapımcıda çünkü rpg etiketi altında çıkarmışlar oyunu. o yüzden yapımcıya aksiyon severler denesin derim gayet güzel bir oyun.

• Oyun rezalet ötesi. Bu tarz TPS - Co-op isteyenlere bunun yarım bütçesiyle yapılmış The First Templar'ı tavsiye ederim. Daha çok keyif aldım ben özellikle oynanışından.
    Fable 3'ü yeni bitirdim ondan sonra bunu görmem çok koydu.

Edit: Başlayacam ama.. Sabırla oyunu bitireyim diyorum, iki de bir sorun. Mesela iki yol var biri bonus alana biri ana yola gidiyor. Bunu bilemeden ana yola gidince, bir kapıdan geçtiniz vs autosave ediyor ve geri dönüş olmuyor. Save sistemi kelimelerle telaafuz edemeyeceğim kadar kötü. Normal save yok bir kere. Section başından başlayabiliyorsunuz oda 15-30 dklık oyununuz çöpe giderse Bu kadar tek düzelik, 2000'lerde kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 10 Haziran 2011; 15:44:32 >

• harika oyun , elara baba karakter
  • Eleştiriler sonrası beklentilerimi düşük tutmuştum ama bence büyük haksızlık yapılmış bu oyuna ben keyifle oynadım bitirdim oyun beklemediğim kadar uzundu mekanların çoğu devasa genişlikte ve güzeldi arasıra durup manzara izliyordum sonuçta hafif rpg öğeleriyle bezeli eğlenci bir aksiyon oyunu olmuş hoş bir tat bıraktı bende
  • Öncelikle merhaba arkadaslar, oyunu bugün bir cdciden aldım, eve gelirken çok hevesliydim, oyunu yükledim bekledim, 1 GB, 2 GB, 3 GB Derken 11'e kadar gitti, daha sonra crackide yaptım ama sonrasında oyuna girmek istediğimde hata raporu aldım, lütfen yardım edin, olumsuz yorumlara karşın gameplaylardan gördüğüm üzere ben oyunu çok sevdim...

Hata bu:

http://www.yukleresim.com/?di=HC2M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müneccim Tercüman -- 22 Haziran 2011; 1:39:14 >
  • oyunu gereksizce çok fazla eleştirmişler bence...grafikler bi arkadaşın dediği gibi göze batacak kadar kötü değil...iyi-orta gibi bişi....oyuna gelince oyun gercekten zevkli ve çook sürükleyici bi oyun olmuş...adeta aksiyon dolu bir oyun.. aksiyon oyun severlerin begeneceğini düşünüyorum.. mekanların çeşitliliği fazla, geniş ve görsel acıdan çok güzel mekanlar yapılmış..yaratıklar falan harika...iki kişi olmanız bi avantajdır bence...oyun hiçte kolay değil...bitirdim ben oyunu...hiç sıkılmadan oynadım çünkü gercekten zevkli bir oyun..oyunun sonu çook sasırtıcı.. uzun bayagı uzun bir maceradan sonra orada bitmesi çok garip oldu...sabırsızlıkla devamını bekleyeceğim.. çünkü çook uzun bir oyun olmasına ragmen hünüz bittiğini düşünmüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yk_190522 -- 24 Haziran 2011; 10:50:46 >
  • Oyuna girip 5 dakika ilerledikten sonra sıkıcı bulup oyundan cıkıyorsun sonrada forumlara dalıp eleştiriyorsunuz çoğu oyunda başlarda sabır ister ilerledikce oyundan zevk almaya başlarsın eleştirenlere oyunu bitirip ondan sonra eleştirmelerini tavsiye ediyorum zaten oyun bitirilip ondan sonra yorum yapılır. Oyuna girdim berbattı cıktım demekle olmuyor malesef :)
  • arkadaslar oyunu malum yollardan elde ettım:) oyunu dun kurdum oynadım 4-5 saat hosumada gıttı.oyun bugun acılmıyor.tıklıyorum 3 sanıye falan kum saatı oluyor sonra tık yok.sebebı nedır bulamadım.4 kere sıldım yukledım yok.vırus programını kapadım yok.uyumluluk falan nedır onu denedım yok.yonetıcı olarak calıstırdım yok:) yav nedır cozum noldu acaba.
  • helllp helllp hala sorunumz cozulmedı helpp:)))
  • Oyunun sonlarına geldim bende çok güzel ve zevkli bir oyun ama şu topladığımız paralar ne işe yarıyor hala anlamış değilim var mı bilen ?
  • Bu gordum bu oyunu. Oynasam mi oynamasam mi derken yorumlari okudum. Kimi guzel demis kimi cop. Napsam alsam mi ki?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.