Şimdi Ara

Hunger games Tarzı film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Insanları belli bir alana toplayıp yaşamak için Diğerlerini öldürmeleri gerektiği son kalanın kurtulacağı tarz bir film arıyorum hunger games tarzı tavsiyelere açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Açlık Oyunları Tarzı Filmler: Uyumsuz Benzeri Heyecan Verici Dystopik Filmler

Açlık Oyunları'nın distopik dünyasını sevenler için, benzer heyecan verici ve düşündürücü filmler bulabilirsin. Bu filmler de totaliter rejimler, baskıcı toplumlar ve cesur isyancıların hikayelerini ele alarak benzer temaları işler.

İşte Açlık Oyunları benzeri, izlemenizi tavsiye ettiğimiz bazı filmler:

• Uyumsuz: Genleri değiştirilmiş bir toplumda, benzersiz bir genç kızın otoriteye karşı gelerek kendi yolunu bulmasını konu alır.
    • Labirent: Bir grup genç, labirent benzeri bir yapıda mahsur kalır ve hayatta kalmak ve kaçmak için birlikte çalışmak zorunda kalırlar.
    • Verici: Gerçeklerin ve duyguların hükümet tarafından kontrol edildiği bir dünyada, bir genç kız tehlikeli bir sırrı keşfeder.
    • Sınır: İnsanların düşüncelerinin tarandığı bir toplumda, bir adam sisteme meydan okur ve direnişe yol açar.

Bu filmler, Uyumsuz hayranları için tanıdık gelecek distopik temaları ve heyecan verici aksiyon sekanslarını sunar. Toplumsal uyum, bireysellik ve otoriteye karşı isyan konularını derinlemesine incelerler ve düşündürücü bir izleme deneyimi sağlarlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • buna benzer sona kalan yaşar tarzı değil ama

labirent ölümden kaçış
    uyumsuz
    Uzay oyunları

• Bu tarz hayatta kalma bu filme başladı
  • Divergent
    Maze runner

• Açıkçası maze runner (labirent ölümden kaçış) doğru da hadi bir nebze divergent uyumsuz da iyiydi ama allah aşkına ender's game (uzay oyunları) çocuk filmi gibi yav ben açıkçası efekt dışında başka bir şey göremedim o filmde :) Ve hunger games tarzı olarak anılması bile hunger games'e bir hakarettir :D
  • Battle royal
    Turnuva

• Cube

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones vs LOST
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The tournament.

• Maze Runner öneririm oldukça güzeldi.
  • cok geç cevap yazdım konuya biliyorum ama tam Hunger Games tarzı olmasada Lord of Flies (Sineklerin Tanrısı) filmide çok iyidir bence tabi bunda birbirini öldürme yok ama yaşam savaşı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.