01-)Esaretin Bedeli 02-)Akıl Oyunları 03-)Dövüş Kulübü 04-)Forrest Gump 05-)Başlangıç 06-)Sevginin Gücü Leon 07-)Soysuzlar Çetesi 08-)Piyanist 09-)Hayat Güzeldir 10-)Kill Bill-1 11-)Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi 12-)Yeni Hayat 13-)Zincirsiz 14-)Titanik 15-)Kill Bill-2 16-)300 Spartalı 17-)Baba 1 18-)Milyonluk Bebek 19-)Azap Yolu 20-)Ucuz Roman 21-)3:10 Yuma Treni 22-)Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği 23-)New York Çeteleri 24-)Gladyatör 25-)Hobbit Beklenmedik Yolculuk 26-)V For Vendetta 27-)İyi,Kötü ve Çirkin 28-)Kanlı Elmas 29-)Sıkıysa Yakala 30-)Karayip Korsanları Ölü Adamın Sandığı 31-)Altıncı His 32-)Prestij 33-)Ocean's 11 34-)Umudunu Kaybetme 35-)Yedi 36-)Yüzüklerin Efendisi İki Kule 37-)12 Yıllık Esaret 38-)Cennetin Krallığı 39-)Öteki Dünya 40-)Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü 41-)Yenilmez 2 42-)Günah Şehri 43-)Baba 2 44-)Zindan Adası 45-)Hobbit Smaug'un Çorak Toprakları 46-)Karayip Korsanları Siyah İnci'nin Laneti 47-)Sil Baştan 48-)Schindler'in Listesi 49-)Truva 50-)Çağrı
#Eksik Olan 10larca film var farkındayım arkadaşlar 100 e kadar bu kalite devam eder sizden ricam şunu niye yazmadın böyle listemi olur gibisinden yorumlar yazmayın.. Yazmak istersenizde sadece kırıcı olmadan film ekleme yapabilirsiniz. Bu arada film izlemeye yeni başlayan arkadaşlar içinde oldukça güzel bir başlangıç olabilir.. Daha sonra yapacağım listede ise kalite olupta ismini duyuramayan filmler listesi olacaktır . İyi günler..
İtalyan yapımı "Life Is Beautiful" filmini de ekleyebilirsin , izlemediysende izlemelisin.
HKnatas
kullanıcısına yanıt
9.sırada dostum ;)
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishMafia
9.sırada dostum ;)
Isimler Türkçe olunca şaşırdım Kanlı Elması felanda yazıcaktım , işe bak :)
quote:
9.sırada dostum ;)
Bunları da izlemeyen film izledim demesin.
HKnatas
kullanıcısına yanıt
:) dediğin filmler gayet güzel her dakikasını hatırlarım ben buralar daha çok geri planda kalmış biyografik filmlere merak sardım full yapımcının filmi yaparken neler hissettiğini düşünerek izliyorum .. bu şekilde sanki bir kitap özeti okur gibi oluyorsun beya başrolün psikolojisini hissederek izlersen değişik duygulara kapılıosun... Aklıma ilk olarak en son izlediğim bir film geliyor.. Yatalak bir hastanın yani belden aşağısı tutmayan bir hasta ölmek için sevdiklerinden yardım istior onlarda haliyle elleriyle ölümüne izin vermek istemiorlar ve sakat olduqu için ona dewamlı ilgi gösteriolar sakat bir insan dewamlı yatakta bunun yerine kendini koyarak izle film 2 kat daha kalite alıor.... Bu arada filmin adı '' İçimdeki Deniz '' kesinlikle tavsiye ederim izlemeni
quote:
:) dediğin filmler gayet güzel her dakikasını hatırlarım ben buralar daha çok geri planda kalmış biyografik filmlere merak sardım full yapımcının filmi yaparken neler hissettiğini düşünerek izliyorum .. bu şekilde sanki bir kitap özeti okur gibi oluyorsun beya başrolün psikolojisini hissederek izlersen değişik duygulara kapılıosun... Aklıma ilk olarak en son izlediğim bir film geliyor.. Yatalak bir hastanın yani belden aşağısı tutmayan bir hasta ölmek için sevdiklerinden yardım istior onlarda haliyle elleriyle ölümüne izin vermek istemiorlar ve sakat olduqu için ona dewamlı ilgi gösteriolar sakat bir insan dewamlı yatakta bunun yerine kendini koyarak izle film 2 kat daha kalite alıor.... Bu arada filmin adı '' İçimdeki Deniz '' kesinlikle tavsiye ederim izlemeni
Alcatraz 3 Ahmak Black Can Dostum Er Ryan'ı Kurmak Bu filmleri izledim ve gayet güzeldi.. Diğer fimlerin konuları okudum hoşuma gitti onlarıda izleyeceğim..
Alcatraz 3 Ahmak Black Can Dostum Er Ryan'ı Kurmak Bu filmleri izledim ve gayet güzeldi.. Diğer fimlerin konuları okudum hoşuma gitti onlarıda izleyeceğim..
Alıntıları Göster
ghajini ve fanaa da olması gerekirdi bence
quote:
Orijinalden alıntı: enahbor
ghajini ve fanaa da olması gerekirdi bence
Alıntıları Göster
Kusursuz Dünya
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4C3C40E57
Kusursuz Dünya
Alıntıları Göster
Listedeki 50 filmden izlemediğim 7 film
Soysuzlar Çetesi Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi 3:10 Yuma Treni New York Çeteleri Ocean's 11 Cennetin Krallığı Öteki Dünya
zincirsiz filmini o listeye koyupta kara sovalye filminin listenin dibinde bile yer bulamamasi enteresan bir durum gercekten.(kirici olmamaya calistim)
dedim ya listesi 200 e kadar da uzatabilirdim ama 50 olarak kısalttım. Dediğin filmde listede olabilirdi doqru söylüorsun ama o kadar güzel filmler varki hepsini aynı listeye sığdıramazsın. bu arada zincirsiz i nie örnek olarak seçtin anlayamadım filmi izlemedin galiba :)
TurkishMafiaT
kullanıcısına yanıt
Hayir hocam izledim de abartilmis bir filmdir bana gore.
Konu zaten zincirsiz degil kara sovalye filmi oradaki bir cok filmden iyidir eger konu basligi "benim begenime gore en iyi 50 film olsaydi" amenna ama "gelmis gecmis en iyi 50 film" olunca isler degisiyor.
Güzel liste
quote:
Orijinalden alıntı: Detective W.
Güzel liste
Kimse de demior kardeşim yeşil yol u unutmuşsun :) Yeşil Yol'u ilk 10 a ekliorum bilginize sonradan rezil olmaktansa yazmayı tercih ederim ;)
neto_
kullanıcısına yanıt
İlki hariç hepsini izledim , gerçekten harika filmler.