Şimdi Ara

hundai accent 1.3 ls alıyorum... nasıl araçtır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-100-sahibinden-hyundai-accent-145415713/detay

arakadaşlar bugüne kadar bir sürü araba arasında gidip geldim ama galiba sizlerde onaylarsanız linkteki arabayı alıyorum gibi... bu aracı gittim baktım bugun... baktırdım da motor falan iyi dediler kasa orjinal.....üstü adam modifiye olsun die kaplatmış....tamponları sıcak su ile beyaz boyayı kazıttım dedi...konsolda 2 ufak çatlak varmış görüntü hoşuna gitmediği için macunlatıp boyatıp kaplatmış... bagaj içeriden açma kolu kırık gördüğüm kadarıyla...teybi var...tüp tankını değiştirmiş önceden uzun inceymiş...simite çevirmiş...süre dolduğu için yapmış bunu...ama simit diye işletmemiş...belgeler var projeler falan çizili dedi....mayıs 2014 te muaynesi var....

BU ARABAYA KAÇ PARA VERİLİR???

• Ön konsol çatlağı kronik bu kasalarda ama sanki bu araba çok yıpranmış bide tamponları kazıtması çok ilginç geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ney ya tavan tamponlar siyah berbat olmuş yakışmamış. Ön konsol çatladığı için kaplatmış büyük ihtimalle. Vites ve direksiyondaki kaplamalarda çok fena . Ben olsam başka yumurta kasalara bakardım hocam

edit: zaten mesajınızda da yazmışsınız bunları ls donanımda en boşu galiba gerçi aracın yaşıda var. Dediğim gibi ben başka yumurta kasalara bakardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 18 Aralık 2013; 20:35:58 >
  • Arkadaslar bu araca bakmamim sebebi bana yakin yerde olmasi...ayni yerde oturuyoz sahibiyle bu avantaj. Orjinal olmasi avantaj bide

• 1.5 GLS modellerine bakmanızı tavsiye ederim, kullanırken de memnun olursunuz, satarken de daha kolay satabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.p.one

Ön konsol çatlağı kronik bu kasalarda ama sanki bu araba çok yıpranmış bide tamponları kazıtması çok ilginç geldi

tamponlar kazınmamış değişmiş ve yenisi boyanmadan takılmış
  • gls daha iyidir fakat biraz tuzludur lx modeli full enjeksiyondur ls karburatorludur ayrica 1.3ler 1.5 ile ayni vergiyi verir.
    bide linkteki araci hic beyenmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arabayı alacaksanız bile linkteki aracı almayın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyli

quote:

Orijinalden alıntı: m.p.one

Ön konsol çatlağı kronik bu kasalarda ama sanki bu araba çok yıpranmış bide tamponları kazıtması çok ilginç geldi

tamponlar kazınmamış değişmiş ve yenisi boyanmadan takılmış

evet değişmiş ve boyanmadan takılmış gibi, hiç güzel olmamış, tamamen beyaz olsa bi gideri olur
  • arakadaşlar arabayı almaktan vazgeçtim... sizinde tavsileriniz sonucu vazgeçtim...bugun gene baktım arabaya adama düşük fiyat çektim o da gelmedi tabi öle kaldı yani...
  • İlk arabam kesinlikle önermem!! 1.3 atmosferik hem çok yakar hem de gitmez. 1.5 gls alın.
  • gezginbur kullanıcısına yanıt
    eyavllah hocam zaten vazgeçtim almaktan...adama düşük fiyat çektim almaktan vazgeçtiğim için adamda gelmedi tabi bende almadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimi382

eyavllah hocam zaten vazgeçtim almaktan...adama düşük fiyat çektim almaktan vazgeçtiğim için adamda gelmedi tabi bende almadım...

Bütçen o fiyatlardaysa tipo öneririm 1.6slx bizde var gerçi biz benzinde kullanıyoruz ama gazlıyken cidden cok hesaplı tüketiyor ve kolay kolay arızada vermiyor ama temizini bulman lazım
  • Catalcalii kullanıcısına yanıt
    bütçem bu civarlarda tipolara bakayım araştırayım hocam keseme uygun temiz bulursam neden olmasın
  • jimi382 J kullanıcısına yanıt
    bende 97 uno s var 7000 e bırakırım 10 güne kadarda nete koyucam.
  • hocam sağolasın ama unolara sıcak bakmıyorumm... neden dersen bana küçük gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimi382

Arkadaslar bu araca bakmamim sebebi bana yakin yerde olmasi...ayni yerde oturuyoz sahibiyle bu avantaj. Orjinal olmasi avantaj bide

orjinali buysa orjinal olmayanı nasıldır allah bilir. boş verin başka araç bakın. satarkende zorlanirsiniz. paranizi boşuna harcamayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu aracı almaktan vazgeçmiştim ama adamla fiyatta anlaştk gibi... ön tamponu kırıldığı değiştirmiş. arka tamponda beyaz boyayı kazıtmış bunlar zaten plastik o kadar önemli değil saniyide bakttım kasa orjınall... motor durumu iyi çıktı lpg tankı yeni ama işletilemiş bide üstündeki folyo işletilecek....bide arka amartisörler değişcek araba yapıcalacaklar bunlar ama tabi bu masarafları fiyatt düşcez...yani olursa bu aracı 8.500 alıcam...bana alım satım sigorta muaynesi falan 1.000 gibi bir rakama mal olacak yani araba bana 9.500 gelmiş olcak.... hesaplarıma göre ama tamiri düşük fiyatlara yaptırırsam fiyat düşecek biraz daha saygılarımla sizce nasıl???
  • Dostum bu paralara çok daha iyisi olamaz zaten. Ne alırsan şimd,den hayırlı olsun.
  • eyvallah ustam sağolasın....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.