evet arkadaşlar adamla kıran kıran bir pazarlıktan sonra en olcağı 9.000 tl dedi vur aşa vur yukarı şöledir böledir...8.500 de diretmiştik ama ne yazıkki olmadı en son 8.750 tl ye anlaştık sizce iyi mi yaptık????fiyatı falan iyi mi acaba bu araca göre?
Hocam herkes almayın diyorsa ortada bir sorun var demektir. Yumurta kasa Accent alınır, parasına göre iyi arabadır ama ilandaki arabayı hiç gözüm tutmadı. O haliyle o arabayı satmak isteseniz çok zor satarsınız. Şahsen bu arabayı almaya niyetlenip ilanlara bakıyor olsam bu ilana 5 saniye bakıp kapatırım.
we[AGRA]
kullanıcısına yanıt
hocam şöyle söyleyeyim benim bu aracı alacak olmamdakibirinci sebeb araç benim oturduğum yerde ikincisi araç orjinal arabaya baktırdım sadece ön tampon değişmiş oda kırıldığı için ön tampon boyasız takılmış dolayısıyla arka tampondaki beyaz boya kazıtılmış dış aksam bu kadar motor iyi çıktı baktırdım aynen araç 185.000 da 300-400.000 bine kadar yolu var dediler....aracın eksileri ise aracın tavanı folyo ile kaplatılmış bu ruhsata işleticek....tüpü uzun tüpmüş tankın tarihi dolunca simit tüp takılmış.....bu ruhsata işletilmemiş bu işlenecek....arka amartisörler değişecek....tabi bunlar rusata işletilince muayneye girmesi gerekmiş kısacası araç böle....teybi falan var farlar zenon lastikleri yeni... yani baktırdım arabanın başka masrafı yok yani.... benimde keseme uygun geldi ama bende ne yapsam bir türlü karar veremedim
dış görünüş acayip kötü ayrıca bulunduğunuz il ve çevrelerine 1.3lx bakın bence h.direksiyon ön cam elektrikli bari olur
hocam dış görünüş zevk meselesi bide arabanın diğer aksamları kasası motoru iyi olduğu için o kadar takmadım....hocam bak demesi kolay ama fiyatlar o kadar yüksek ki çok yüksek fiyatlar yazmış abi o da benim bütceyi aşıyor
ALMA BERBAT Bİ ARABA BU NEDİR YAV ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme