Şimdi Ara

Hulki Cevizoğlu AKP'den milletvekili aday adayı oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam niye değişti? Sebep olarak ne açıklıyor diye düşünülmesi gerekirken, yalaka demek, görmezden, duymazdan gelmek çok daha kolay!

Temel düşünceleri mi değişmiş?
    İnsanı değerleri mi değişmiş?
    Atatürk sevgisi, saygısı mı değişmiş? Onun İlkelerinimi terketmis?
    Ülke, millet sevgisi mi azalmış?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceviz kabuğunu dahi doldurmayacak bir haber ...

• halil altın H kullanıcısına yanıt
    Eskiden akp ye 180 derece zıt bir karakterdi. Şu an eğer akp çizgisine geldi ise ya bu adam fikirlerinden vazgeçmiş yada değişmiştir ya akp ki akp nin değişmediği ortada yada en kötüsü fikirleri devismemistir ama taban tabana zıt olduğu bir oluşuma yaiyorsa aamaaannn bu zaman kadar idealistlik yaotimda ne oldu CHP de bir yer kapamadim bari ölmeden neresi olursa olsun yeter ki milletvekili ölüyüm mantığına bürünmüştür. Bu saydığım 2 ihtimalden başka bir ihtimal yok ve 2 ihtimalde cevizoglu için çok kötü seçenekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adama gerçekten çok şaşırdım

• ne yapacağını şaşırınca böyle oluyor.... sonuna denk dik durmak her adamın harcı değil... omurgasız lar dik duramaz...

• Gerçek bir Atatürkçüdür hulki bey, chp bu zihniyetten uzaklaştığı için akp'den aday oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EzioAuditoreDaFirenzee kullanıcısına yanıt

gerçek Atatürkçü olduğu için mi Atatürk düşmanlığı alenen bilinen partiden aday oluyor.

bir kişi sürekli ben şuyum ben buyum diyorsa aslında o kişi o dğildir o olmaya çalışıyordur ama beceremiyordur.

yani bir kişi sürekli ben Atatürkçüyüm diyorsa o kişi Atatürkçü falan değildir, bir kişi her yerde ben müslümanım diyorsa o kişi müslüman değil öyle görünmeye çalışan biridir.

• Gerçek bir Atatürkçü olsaydı Ata ittifakına geçebilirdi veya İnce'ye katılırdı.

Herşeyi geçin "İki ayyaş" lafını kolay kolay kimse hazmetmez.

Ben kesin olarak mv sözü aldığını düşünüyorum. Seçilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 1 Nisan 2023; 10:34:25 >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

Evet eğer makam umrunda değilse milliyetçi Atatürk çü partiler mevcut oralara geçebilirdi.

tabi ben saygı duyuyorum mv olmak istemiş olabilir yani. Kendi seçimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 1 Nisan 2023; 10:39:35 >
  • Geçmişte kimi taktir etsem bir yerleri ayrı oynuyor.
    Bilmeyen arkadaşlar için bu şahıs 90'ların nadide gazetecilerindendi.

Şimdi yerine yeller esen kanal 6 'da "ceviz kabuğu" programı ile ün yapmış ,Ali Kırca, Reha muhtar ekolünden gelenlerdendi.

90'larda en çok eleştirdiği yapının kayığına binmesi ayrı tezat

Ben anlamıyorum bu aydın insanlar 60'dan sonra niye kayış koparıyor?

Yanlız muhafazakar eski tüfek çevre hiç sevmez bunu . Cumhur 'a oy katkısını geç kayıp dahi ettirebilir.
    Yaşı yeten troller dahi ne demek istediğimi iyi anladı

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Katılmıyorum umurlarında olmaz yrp katılmayacağında dinsiz ümmeti bölüyor dediler katıldı sustular. Böyle bir yapısa mv isimlerinin etkisinin olduğunu sanmam.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Mustafa kemal'e Atatürk denilmesinden rahatsiz oluyor canan kaftancıoğlu.
    Mustafa Kemal'in askerleriyiz slogananjnda begenmiyormuş.

Diyeceklerim bu kadar zihniyetini sen anla, kim Atatürkçü kim değil

sizin anlamadığınız şey şu CHP koca bir çınardır bu parti içinde her türlü düşüncede insan vardır. bu parti içinde ülkücülerden daha milliyetçi kişilerde vardır,TKP den bile daha komünist kişiler de vardır.

şahısların tekil görüşleri partinin genel duruşunu bağlamaz. ona bakarsak akp içinde FETÖ sevicilerde var, şimdi biz 1-2 kişi öyle diye akp yi komple fetö cü mü ilan edeceğiz?

AKP Atatürkçü mü? Bir AKPliden Atatürkçülük mü öğreneceğiz? AKP ne Atatürkçü oldu ne ideolojisinden vaz geçti. Daha doğrusu AKP'nin bir ideolojisi kalmadı. Yalnızca iktidarda kalmaya odaklanmış, devletin tüm kaynaklarını elinde toplayan, tüm aşırı kesimleri kendi bünyesine katan bir karşı devrim partisi mi Atatürkçü? Bu palavraya kimse inanmaz.

Hulki klasik bir dönek. Fazlası değil.

• Yanlış yapıyorsun. İlkesizlige saygı duyulmaz. Toplumda ki en tehlikeli kişiler ilkesiz kişilerdir çünkü vatanın en zor anında bile ilkrsizliklleri nuks eder ülkeyi gram menfaate satarlar.
    Saygı duymayin lütfen.

Valla ben o milliyetçi kişileri göremedim, gördüğüm şey pkk cenazesine katılan milletvekili, sihadan rahatsiz olan vekil, Türk askeri kimyasal silah kullandi diyen parti üyeleri.
    Öyle muhafazakar birisi de yok

• Medyadaki en kaliteli ve aydın kişilerin başında gelir.

Gerçek bşr Atatürkçü ve dorudan yana yüreklidir.

Ak parti için büyük kazanç.  

insanlar görmek istediklerini görürler yeğen ona bakarsak ben de akp de ....

• Hayırlı Olsun doğru yolu bulmuş...

Milliyetçi insanların Dersimli Bay Kemal'in peşinden gidecek bir yolu yok... Chp=Hdp olmuş vaziyette...   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 1 Nisan 2023; 16:31:39 >
    Valla hdp'de biz halklarin partisiyz felan diyor da ne olduğu belli, "bizde her kesimden ses var " palavralarını geç partinizde hainler var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.