Bildirim
HUKUKTAKİ İNANILMAZ YÜKSELİŞ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tm3 145 arkadaşım bilkent hukukta nasıl oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Selam yürüyen cinsellik -
50. Nasıl gsye giremedi oha imkansız inanamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
basligi duzelt dusus olucak hocam _____________________________ Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi... -
9 puanla kaç kişi oynar arkadaşlar yaklaşık tm3de _____________________________ -
Nasıl baktığına göre değişir hocam o.
Doğru 520 kusurlu kapattı gs birisi sonuçları ulaşın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Weltschmerz -
Kacla kapattiklarini nereden bulabiliriz
Beyler bizim akraba 6800 le iü hukuğa giremedi ve tek tercih yaptı kaçış yok bi daha mı hazırlanacak? _____________________________ Ryzen 7 2700x-MSI B450Gaming Plus-
Sapphire Pulse Rx580 8GB-Dark Supernova-
Gskill Ripjawvs 8GB 3200MHZ -
nasıl yani tek tercih hele de hukukun bu kadar muallakta olduğu bir dönemde _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sarge17
Beyler bizim akraba 6800 le iü hukuğa giremedi ve tek tercih yaptı kaçış yok bi daha mı hazırlanacak?
Hocam yerleşemediyse ek yerleştirmelere yönelsin…
Bir yer gelir 6k'ya tabi kayıt yaptırmayan olursa…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 24 Temmuz 2015; 2:50:37 >
Valla durum bu hocam cok da emindi ben yaz dedim iplemedi şimdi zarıl zarıl ağlıyor
Kendi sevincimi yaşayamadım_____________________________ Ryzen 7 2700x-MSI B450Gaming Plus-
Sapphire Pulse Rx580 8GB-Dark Supernova-
Gskill Ripjawvs 8GB 3200MHZ -
iü hukukta kayıt yaptırmamak hiç sanmıyorum ama baya riskli olmuş inşallah ek yerleştirmeden boş bi yer bulur _____________________________ -
hayır yazsa ne olur girerse istanbul girmese aşağı düşerdi büyük risk tam da bu işte üzüldüm o sıralayla açıkta kalmak adama koyar _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sofistikeadam
Doğru 520 kusurlu kapattı gs birisi sonuçları ulaşın
525 girmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
蘇科|烈火國
我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
群雄四分:
水善|土強|火烈|气和
-
Yükselme değildir o yükselme olsa yerinde duramazsı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayatın hayali hacminde işgal ettiği haller sebebiyle, “feda” olsun diye diye alemlere saldığın nida, bir bakmışsın “heba” olmuş gidivermiş. Yükünü yıkıp hacmini silmiş, elleri boş sana geri gelmiş. Başkaları ne der bilmem. Lakin ben derim ki; “feda” ile “heba” arası bıçak sırtı bir mesafe. Cefası hep sana yakın. Sefası sana sebep olanlara senden bile yakın. Yani, canım kardeşim, neyi ne için feda ettiğini iyi bilmeli insan. -
3.100 ile ankara hukuk giremeyen duydum ankara hukuk kaç ile kapattı ki? anlamadım bir tm3e geçmesi ve kontenjan azalımı nasıl 5bin 4bin kişi oynatıyor garip _____________________________ -
Valla bu sıralamadaki düşüş nedeniyle belden aşağıma felç indi ya kaç hafta konuş forumda tartış bütün rehberlikçileri dinle 6475 ile istanbula giremedim sinirimden her konuya yazıyorum allah 5,9k giremiş 6400 falan olsa üzülürdüm baya
quote:
Orijinalden alıntı: berna313
3.100 ile ankara hukuk giremeyen duydum ankara hukuk kaç ile kapattı ki? anlamadım bir tm3e geçmesi ve kontenjan azalımı nasıl 5bin 4bin kişi oynatıyor garip
3100 diyen sallamis. 4500'le giren vardi.
蘇科|烈火國
我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
群雄四分:
水善|土強|火烈|气和
-
Ben dedim dedim inanmadınız noldu şimdi?
Benzer içerikler
- fizik mühendisliği okunur mu
- karın guruldaması nasıl geçer
- 0 dan matematik ne kadar sürer
- 2 yıllık maliye ile 4 yıllık maliye arasındaki fark
- yks okul birinciliği ek puan
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X