Şimdi Ara

Son dönemde mobbing ciddi arttı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalıştığım yerde durum bu, üstler fazla baskı yapmaya hatta tehtid etmeye başladılar. Sizde durumlar nasıl ve ne yapabilir bu konu hakkında? Resmen istifa edip gitmemizi istiyorlar...

• Ne zamandır çalışıyorsun bu işyerinde, eğer 1 yıldan fazla ise tartışma direk avukata git tek taraflı fesih ile dava aç Yok eğer bir yıldan daha az ise çalışma geçmişin bu işyerinde git iş bul sessiz sedasız aniden işi bırak onlarda neye uğradığını şaşırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • Aynısını bana yaptılar. Asıl amaçları bulunduğum lokasyonu kapatıp, çalışanları da tazminatsız göndermekti. Kendileri çıkarırlarsa mecbur tazminat verecekleri için, çalışanlara bir ton mobbing, baskı, tehdit yaparak bıktırmaya ve istifaya zorlamaya çalıştılar. Bu yüzden orada çalıştığım son 1 yılda ne çektiğimi ben bilirim. Bir sürü kanıt toplayıp, bir tane de şahit bulup mahkemeye verdim aşağılık şerefsizleri. Şu anda da mahkeme sürecimiz devam ediyor. Eğer elinde delil varsa hiç düşünmeden mahkemeye ver. Çünkü orada ne uzayıp ne kısalacaksın.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Çalışmıyorum. Yine de mobbing'e uğruyorum internette. Bu sebeple asla çalışmayacağım kalan hayatımda. 33 yaşımdayım, daha hiç çalışmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Birçok kişinin yaptığı zararsız bir sistem kurcalamasını kendince keşfedip hakkımda disiplin soruşturması bile açmıştı. Neyseki kalkışma öncesi meydana gelen bu olay nedeniyle ceza verilmedi ama sonuçta müdür adayı olduğum için yedekte kalmama neden olduğunu tahmin ediyorum.

Ramazan ayınca aynı amir ofistekilere "Nasılsa iş yok aranızda sırayla 1 gün izin kullanabilirsiniz" demişti.

Ben de fırsattan istifade devlet hastanesinde diş dolgularımı tamamlıyordum.

Yine bir gün dişçi koltuğunda iken ofisten arkadaş aradı "Amir herkesi acilen ofise çağırıyor" dedi.

Bunun üzerine dişçiyi terk edip ofise döndüm.

Amir herkese nutuk çekiyordu "Ben size bir gün izin kullanın demedim, beni yanlış anlamışsınız, kimse kafa izni kullanmayacak" dedi.

Bu olayı üzerime alındım ve hemen nakil talep dilekçemi yazıp amirin makam odasına geçtim.

Dilekçemi uzattım, okudu ve "Cemil neler oluyor ya, gel otur şöyle anlat" dedi.

"Efendim stres beni öyle bir hale soktu ki artık her gün ispirto içiyorum, TV haberlerinde ailelerini kıtır kıtır doğrayan babaları anlamaya başladım" dedim.

"Abartıyorsun bence, bak nasılsa bir hafta sonra Rusya' ya gideceksin, orada bir gez, dolaş, eğlen, dönüştü yine gitmek istersen ben zaten seni gönderirim" deyip dilekçeyi iade etti.

Rusya dönüşünden sonra yukarıdan gelen talimat ile her ofiste personel azaltılmaya başlandı.

Sıra bizim ofise gelmişti.

Amir beni makamına çağırdı "Kararın nedir, gitmek istiyor musun hala?" diye sorunca,

"Gitmekten vazgeçtim ama sizin belki bu ofise getirmeyi düşündüğünüz personel varsa ben yine de giderim" dedin.

Beni göndermedi ama ofisten başka bir arkadaş gönderildi.

Birkaç ay sonra da amir terfi edip başka bir şehre gitti ve yerine gelen kadın amir tam bir melek idi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir beyaz yaka arkadaşım fabrikada alakası olmadığı işleri bile yapıyordu. En son İstanbula gidip yabancı müşteriyi alıp fabrikayı gezdirmiş. Bize bu işten sıkıldığını bırakcağını söylüyordu. Bu olaydan sonra sorumlu olduğu kişiye demiş "3 kuruşa 5 köfte olmaz ya bana zam verip maaşımı 30 bin yapın yada beni kovun artık iş verseniz bile baştan savma yapıp kafama göre takılcam verdiğiniz benimle alakam olmayan işleri de yapmayacağım" demiş işe gireli 3 ay civarı olmuştu arkadaşımı kovdular ama üstüne 2 hafta daha fazla çalışmış gibi para verdiler mutlu oldu o yüzden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaplan261 kullanıcısına yanıt

Hocam meslek nedir ve ha hangi şehirde yaşıyorsun ?

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.