Şimdi Ara

HUKUKTAKİ İNANILMAZ YÜKSELİŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 10,5 k ile marmara gelmedi istanbul ikinci öğretime girdim hukukta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mudavim2

iü hukukta kayıt yaptırmamak hiç sanmıyorum ama baya riskli olmuş inşallah ek yerleştirmeden boş bi yer bulur

Yok hocam İ.Ü Hukuk için demedim diğer yerler için dedim… Sonuçta hukuk hukuktur…

Ancak millet hukuk için Erzurum'u dahi 27k'lara çektiyse kayıt yaptırmayan olur mu tamamen şans…

İnşallah ek yerleştirmelerden bir hukuk gelir olmazsa boş kalan bir yerler vardır, PDR, psikoloji gibi yerlerde daha çok boş bulma olasılığınız var şu tabloya bakılırsa…

Hakikaten ben de beklemiyordum bu kadar yığılma olacağını hukuğa. Çok ilginç bir tabloyla karşı karşıyayız bence şu an.

Hayırlısı olsun…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 24 Temmuz 2015; 3:03:07 >
    Sapphire Pulse Rx580 8GB-Dark Supernova-
    Gskill Ripjawvs 8GB 3200MHZ
  • Sarge17 kullanıcısına yanıt
    Bence o sıralamayla hukuk hariç şehir dışına gitmesin. Kendine yazık eder. Seneye kalsın daha iyi. 500. olan arkadaşım ist hukuk yazdı ist 2 yazdı marmara yazdı marmara 2 yazdı. Böyle şeylerde biraz tedbirli olmak lazım. İnşallah ist 2de falan kontenjan boşalırda girer arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MWhite -- 24 Temmuz 2015; 3:10:54 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.