Şimdi Ara

Hugo Almeida a.k.a THE FINISHER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 Ocak 2011 - 11 Mayıs 2012

http://www.youtube.com/watch?v=gBJW6_GTCAQ

19 Ağustos 2012 - 19 Mayıs 2012

http://www.youtube.com/watch?v=2ncbnX16hOU

• 2.5 sezonluk performansından kesitler

1 Ocak 2011 - 11 Mayıs 2012

19 Ağustos 2012 - 19 Mayıs 2013

Olacak düzeltelim.

• kısaca almeida gitsin mi diyorsun .Enaramo daha iyi o zaman video ya göre .en kötü 20 atar heralde ?
  • Gitmesini istiyordum ancak artık korkuyorum bu sefer meydan eneramoya kalcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

kısaca almeida gitsin mi diyorsun .Enaramo daha iyi o zaman video ya göre .en kötü 20 atar heralde ?

Eneramo kaç tane atar bilmiyorum.
    Ama evet, Eneramo Almeida'dan iyidir, daha yararlı olur.

Sadece Eneramo değil, Almeida'nın yerine forvet bölgesine ve altıpas üstüne direk diksen Almeida kadar gol atar. İyi izleyin videoları, Quaresma'nın, Guti'nin, Olcay'ın, Oğuzhan'ın hiç edilen 10'larca asisti var.
  • Maç esnasında sadece topun olduğu yere bakan kitleye futbolu anlatmak gercekten çok zor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaszczyt

quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

kısaca almeida gitsin mi diyorsun .Enaramo daha iyi o zaman video ya göre .en kötü 20 atar heralde ?

Eneramo kaç tane atar bilmiyorum.
    Ama evet, Eneramo Almeida'dan iyidir, daha yararlı olur.

Sadece Eneramo değil, Almeida'nın yerine forvet bölgesine ve altıpas üstüne direk diksen Almeida kadar gol atar. İyi izleyin videoları, Quaresma'nın, Guti'nin, Olcay'ın, Oğuzhan'ın hiç edilen 10'larca asisti var.

Quaresma'nın hiç abartmıyorum en az bi 7-8 asistini direkt olarak yemiş adam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a.k.a snake..
    5 ay önce açıldı
    I'm Jack's Wasted Life.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk videodaki fener maçı
  • Bu adam fırsatçılık konusunda iyi ama bitiricilik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Bu adam fırsatçılık konusunda iyi ama bitiricilik yok.

Güiza'yı tarif ettin sen.araya kaçması zamanlaması falan her şeyi üst klastı adamın ama son vuruşları amatör futbolcu gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Bu adam fırsatçılık konusunda iyi ama bitiricilik yok.

Güiza'yı tarif ettin sen.araya kaçması zamanlaması falan her şeyi üst klastı adamın ama son vuruşları amatör futbolcu gibiydi

Adam gollerinin yarısını bize attı neredeyse
  • Fener maçında kaçırdığı golü unutamıyorum

• Adam sakatlanmasa bu sene min 16-17 tane gol atacaktı 8-9 da asist yapacaktı. Almeida gibi bir adamın beğenilmemesine şaşıyorum. Bjk'nin bu sezon en çok ümit bağlaması gereken 2.isimken şu yapılanları haketmiyor. Almeida la bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Adam sakatlanmasa bu sene min 16-17 tane gol atacaktı 8-9 da asist yapacaktı. Almeida gibi bir adamın beğenilmemesine şaşıyorum. Bjk'nin bu sezon en çok ümit bağlaması gereken 2.isimken şu yapılanları haketmiyor. Almeida la bu.

Daha once Van Basten sonra da Ibrahimovic ile oynadigimiz icin artist pes oyuncusu skor taraftarimiz tarafindan begenmiyor kendisi.

• Yukarıdaki videolar herşeyi özetliyor. Hala iyi diyenler var.
  • quote:

Adam sakatlanmasa bu sene min 16-17 tane gol atacaktı 8-9 da asist yapacaktı. Almeida gibi bir adamın beğenilmemesine şaşıyorum. Bjk'nin bu sezon en çok ümit bağlaması gereken 2.isimken şu yapılanları haketmiyor. Almeida la bu.

Bence de Almeida iyi burun kıvırmak saçma ama çok kaçırıyor be abi. Yani bazı pozisyonlarda yok artık ya oluyoruz.
  • sene sonunda fon mudur ne haltsa 2m eur ödememiz gerkiyormuş. kendi ücreti de 2,5m , toplam 4,5m eur yani 11,5 trilyon etmez bir sene için. acilen satmak lazım.
  • quote:

Sıkıntının biri de bu. Çok sakatlanıyor maalesef. Dolayısıyla sezonluk ortalama 10 golü geçemiyor. Ama dediğiniz gibi sakatlanmasa 20 barajına rahatlıkla dayanabilecek bir oyuncu.
  • Almeida sakatlanmasa ligimizin en iyi forveti bana göre ah birde sakatlık yaşamasa çok güzel olcak
  • quote:

ben bunu anlatamadım bazılarına. adam tam bu ligin adamı. sakatlanmasa 15-20 yi çok rahat görür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.