< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (12. sayfa)

-
-
Ben pek olasilik vermiyorum ; eger GT2 pro cikmasaydi bence olabilirdi ama bukadar kisa surede 2 urun ayni kategoride urun tanitmazlar. Cunku bunda android ;harmony durumu yok zaten hep kendi yazilimini kullandigi icin daha farkli ne yapabilirler.
Bu arada ben parasini haketmiyor demedim gercekten kaliteli ama en azindan ozellik olarak bir iki tane bile olsa insan yeni birsey gormek istiyor.
-
Bencede parasini hakkediyor ve bencede bir iki ozellik gerçekden güzel olurdu.
Adim sayarini test eden var mi.
Ben şimdi fitbit ile test ediyorum( hangisi dogru bilemem) ama aralarinda bariz fark var Gt2pro biraz fazla çıkıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hem de aşırı çıkıyor.
Dün 10bin adımı geçtim madalyalar havada uçuşuyor:))
Ama sanmıyorum 10bin adım olsun
-
Mi9se kullaniyorum ayni problem bende de var
Health uygulamasinda bildirimleri kapatip açarsan duzeliyor. Olmadi bir iki kez deneyin telefonu saati kapatip açın 🙂
Ben xiaomi 9t kullaniyorum bende ise yaradi
Arkadaşlar merhaba ,
Pro versiyon da düz gt 2 ye göre teknik olarak sensör farkı var mı gerçekten ? Safir cam , titanyum gövde, kablosuz şarjı bir kenara bırakırsak gt 2 pro nun ne gibi artıları var gt 2 ye göre ?
-
Arkadaşlar,
Telefondaki müzikleri kontrol etmek için illaki Huaewei Music mi kullanmak gerekiyor ?
Huawei Music sadece Huawei telefonlara mı yükleniyor ?
-
Spotify, deezer, tidal, youtube ve youtube musicte sorunsuz kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kymelria
Spotify, deezer, tidal, youtube ve youtube musicte sorunsuz kullanıyorum.Selam hocam,
Telefonundaki Spotify uygulamasını saatten kontrol edebiliyorsun yani ?
Telefon Huawei mi ?
Ben Samsung telefonumdaki Spotify uygulamasını saatten kontrol edemiyorum.
Yardımcı olur musun nasıl yapıldığı hakkında
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rand_Al_ThorSelam hocam,
Telefonundaki Spotify uygulamasını saatten kontrol edebiliyorsun yani ?
Telefon Huawei mi ?
Ben Samsung telefonumdaki Spotify uygulamasını saatten kontrol edemiyorum.
Yardımcı olur musun nasıl yapıldığı hakkında
Alıntıları GösterNeyse, bişey yapmaya gerek yokmuş.
İlk seferinde neden olmadı bilmiyorum ama tekrar deneyince oldu.
-
Evet bence telefon her bakimdan beni tatmin ediyor ama şu adım sayar olayı, remen neredeyse 2 kat sayıyor.
Fitbit 1600
Gt2pro 2800
Güncelleme ile aslinda düzeltilebilir
Gt2 de böylemiydi?
Önce uygulamayı açman gerekiyor
Adım sayma konusunda GT2 Pro çok başarılı hocam. Oldukça hassas.
Ama şöyle bir şey var. Bunu unutmamak gerekiyor. Apple, saatlerinde "adım sayma kısmını" menü içinde saklar. Bunun nedeni, adım konusu çok kolay yanılır. Bulaşık yıkarken bile yanıltabilirsin.
Geçenlerde şöyle bir deney yaptım. Çok yavaş yürüdüm (bahçede) ve kaloriye baktım. Kalori neredeyse kıpırdamadı. Normal hızla yürüyünce kalori sayacı arttı. Bu da saatin aslında arka planda sürekli matematiksel işlem yaptığını kanıtlar.
Demek istediğim şu: Adım verilerine çok takılmayın. Önemli olan AKTİF DAKİKA ve KALORİ sayacıdır.
-
Aynen öyle otururken veya araç kullanırken adım atıyormuş gibi işlem yapıyor.
Hocam hiç meraklanmayın. 4049tl'ye satılan Apple Watch da aynı şeyleri yapıyor.
Benim merak ettiğim bu tarz saatlerde pil sorunu yaşayınca sorun oluyor mu ?? Msla telefonların garantisi dolunca vs. durumlarda servisler pil temin etmemek için elinden geleni yapıyor. Hiç kullanmadım ama almayı düşündüm de merak ettim
-
Evet sana tamen katılıyorum ama fitbitin 5000adim saydigi yerde gt2pro 11000adım saymasıda biraz fazla oluyor 🙂
Onca akkilli saat kullandim bu kadar fark görmedim 🙂
Hocam iyisiniz hoşsunuz ama FitBit gerçekten kaliteli bir üretici olsaydı satılmazdı.
Youtube üzerinde DC Rainmaker diye bir adam var. Son FitBit saati incelemiş. Ölçümleri tamamen hatalı. Sadece adım sayma değil..
Adım sayma yanıltılabilir. Çok adım sayan alet hassastır, az adım sayan aletin accelometresinde sorun vardır. Bu saat de benim 5. Akıllı saatim. :)
Huawei saatin adım sayması gerçek zamanlı ve güvenilir geldi bana. Ben evde saat takmadığım için belki evde sapıtıyordur.
Aslına bakarsanız adım sayma işini pek ciddiye almamak lazım. Günde 60-80dk aktif dakikanız olsun, sağlıklı olmak için yeterli :) Aktif dakika sayacı bende mükemmel çalışıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X