< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (10. sayfa)

-
-
Android & Huawei farkı da böyle oluyor sanırım :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende Şu anda 200 adet arayüz görünüyor. Zamanla tüm uygulamalara eklenecektir herhalde.
Biraz uzun bir ekran görüntüsü oldu. Kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 14 Ekim 2020; 21:2:9 >
Tamam sorunu çözdüm Bluetooth ayarlarında cihazda kişi paylaşımını açmak gerekiyormuş. Ama bildirimleri açmama rağmen WhatsApp vb. bildirimler gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anliatamer -- 14 Ekim 2020; 21:26:15 >
Huawei bir amazfit arayüzleri kadar olamadı anlaşılan. Ücret nedir ya. Zaten google'n yok. Zorlama insanları ey huawei.
p40lite ve amazfit gTR kullanıcısıyım. Google olmadığından Zepp uygulamalarında harita cıkmıyor zaten.
-
Sorun çözülemedi yani yine 😁
Uygulamaya özel bildirimi de Açtınız mı?
-
Bir süredir huawei band 4 kullanıyorum. İlk aldığımda sağlık uygulamasını kurup kaydederken şöyle bir sonuçtan bahsetmişti kullanıcılar. "Bulunduğunuz ülkeyi İngiltere seçin, bu sayede bir sürü saat arayüzüne sahip olunuyor."
Tersini hiç denemeden uyguladım ve 100'lerce saat ara yüzüm var telefonda.
Paralı parasız ayrımı bu yüzden olabilir mi?
-
Bulunduğunuz ülkeyi nasıl seçiyorsunuz?
Takibe devam galaxy watch ı satar satmaz aramizdayim inşallah
Dh mobile uygulamasının bildirimleri saate gelmiyor mesela bende, var mı aynı durumda olan ?
Arkadaşlar benim kullanım 1 hafta oldu. İzlenimlerimi paylaşayım:
1 haftadır kullandığım saat.
android'e geçtiğim için hayranı olduğum apple watch series 5'i sattığımdan buna "akıllı saat" demek içimden gelmedi. artı ve eksilerinden bahsedelim.
bu saati kullanma amacım : android'e geçtim. şık, dayanıklı, düzgün nabız ölçen, firstbeat algoritmalarını kullanan bir saat istiyordum. aktif spor yapan biri olduğum için özellikle spor özellikleri benim için önemliydi. çok da para vermek istemedim açıkçası. yoksa garmin falan var biliyorum.
saatin artıları :
* ekranı mükemmel. saat ağır değil.
* genel olarak çok sağlam duruyor. kaslı. denize girince tuzlu suyun zarar vereceği pek bir yer yok. en fazla mikrofonu bozulur.
* sağlık uygulaması olan huawei health'e yazılan bilgiler anlaşılır, kolay ve bol istatistikli. sağlık uygulamaları konusunda apple health ile eşdeğer diyebilirim. samsung health'den fersah fersah önde.
* apple watch gibi ekranda bulunan komplikasyonlar değişebiliyor. yani ekrandaki bilgi ekranını kafanıza göre modifiye edebilirsiniz.
* nabız sensörü başarılı. bunun 3 tane kanıtı var. ilk olarak kullandığım koşu bandında bulunan kocaman nabız sensörlerine dokunduğumda saat ile aynı nabzı söylüyor. apple watch series 5 saatimi satmadan önce kontrol ettim, aynı. ve son kanıt, huawei'ye göre watch gt 2 pro saat garmin fenix 6'dan %5 daha hızlı nabız verilerini yakalıyor. oldukça güvenilir.
* uyku takibi huawei'nin en iyi olduğu konu. amerikan üniversiteleriyle çalışılmış, bir sürü veri geliyor. nefes alma kalitesini bile söylüyor uyurken. yanlış bilmiyorsam özellikle uyku ile alakalı 200'den fazla "uyarı, öneri" veri tabanına sahip huawei.
* aktif dakika sayacı ve adım sayma olayı çok keskin. adım sayma elbette yanılabiliyor ama aktif dakika yanılmıyor. ayakta geçirdiğiniz süreyi de anlayabiliyor.
* spor yaptıktan sonra "şu kadar saat dinlenmelisin" uyarıları çok güzel. sakatlığı engelliyor.
* pil konusunda pek konuşmaya gerek yok bence. 14 gün diyor ama tüm özellikleri açarsanız (sürekli nabız ölçme, sürekli ekranı açma v.s) 5 gün falan gidiyor diyebilirim. ortalama 1 saatlik spor seansından sonra bataryası %2 civarı azalıyor.
* yurt dışına göre türkiye'de ucuz satılıyor. 3000tl civarı olması gerekirken 2.000 liraya bulabiliyorsun.
* saat üzerinden dinlediğin şarkıyı değiştirebiliyorsun. gecikme var ama çalışıyor.
* saat üzerinden görüşme yapmak mümkün. hoparlörü ve mikronunu başarılı buldum.
saatin eksileri:
* bence en büyük eksiklik spor yaparken saatin sürekli açık modunun bulunmaması. acil lazım. çok acil. her spor için "bilek hareketi" yapmak imkansız.
* saat herkese göre değil. aslına bakarsanız bana göre bile değil. oldukça büyük. huawei tek tip çıkrarak kadın müşteri potansiyelini atlıyor. aynı lansmanda iki farklı boyut çıkmalıydı.
* gps performansını beğenmedim. 1 kere dışarıda yürüyüş yaptım. "yürüyüş" modunu açtım. gps'e bağlanması 2 dakika aldı. eve gidip baktığımda haritanın sapıtmış olduğunu gördüm. aslında sapıtma değil, çok daha iyi olabilirdi. bence güncelleme ile toparlayabilir. berbat değil, üzerinde biraz mesai harcanmalı.
* saat genel olarak watch gt 2'ye göre yenilik sunmuyor. en büyük yenilik yukarıda bahsettiğim gibi yeni ve başarılı nabız sensörü.
* bilekten döndürerek saati açmak maalesef hassas değil. bileğini döndürcen, yarım saniye beklicen, ekran açılıyor.
* saatin menü geçişleri yavaş. zaten saatte menü yok. çok fazla yapacağın ayar yok. nabız, stres, spo2, uyku ve müzik. bu saati alan koluna takacak, adım sayacak ve spor yapacak. özelleştirme falan yok desem yeridir.
* uygulama dükkanı var ama orada sadece 2 tane salak oyun var. indirmeyi bile denemedim.
* müzik için sadece 2 gb hafıza var. en az 4 olmalıydı.
* işlemcisi eskimiş durumda. seneye tanıtılacak olan huawei saat de aynı işlemciyi kullanırsa ruhuna el-fatiha diyebiliriz.
özet = çok fazla eksikliği olmasına rağmen sunduğu özellikler sıkıntısız çalışıyor. bağlantı sıkıntısı yok. bildirimler konusunda sıkıntı yok.
alınır mı? = amacın spor, şekil, pil ömrü ve sağlamlık ise al.
apple telefon kullanıyorsan apple watch'dan başka bir şey alma.
-
Dayanamadım aldım buğün saati galaxy watch tan sonra artık bende gt2 pro kullanıcısı oldum ön siparişte ki hediyeleri kacirmasaydim iyiydi ama napalım nasip değilmiş şimdilik herşey yolunda kurarken saati bir güncelleme geldi kurdum ve kullanmaya başladım
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim
Hayirli olsun, iyi gunler de kullan....
Teşekkür ederim sizlerede hayırlı olsun almak isteyenlere de nasip olsun inşallah
Şimdi baktım gittigiyor'a.
World kart için x9 taksit, kazananlar kulübü indirimi ve 50TL word puan veriyor. (9x247,67=2.229) (bugün son gün diye yazıyor)
Huawei'nin kendi sitesi nedense daha pahalı satıyor. Bunu bir türlü çözemedim.
-
İphone ile bu saati kullanan arkadaşlar varsa, son güncellemeden sonra hangi özellikleri tam olarak kullanamadıklarını yazabilirler mi ?
Apple kullanıcısı olarak alıp almama konusunda fikir sahibi olmak istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X