Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1931 (Bu ay: 0)
Arkadaşlar merhaba,
2 yıl önce Custom sıvı soğutma kurmayı çok istedim ama temizlik bakım derken gözüm korktu ve vazgeçmiştim. Çok sayıda aio kullandım ama custom sıvı soğutma hep aklımda kaldı. Artık custom kurmak istiyorum, deneyimli arkadaşlarım destek olursa çok sevinirim.
EKWB sitesi TR ye gönderim yapıyor ancak vergi ile ilgili bilgi çıkmıyor, fiyatın dışında extra vergi mi ödeyeceğim ürün TR ye gelince, deneyimleyen arkadaşlarım paylaşabilir mi ?
Desteklerinizi bekliyorum.
Kasa : NZXT H9 FLOW WHITE
MB : MSI Z790 EDGE
CPU : 14700KF - 13700KF
GPU : Zotac 3080ti oc trinity ( İlk etapta GPU soğutma düşünmüyorum )
* EKWB sitesinden bir çok parça baktım, ya EKWB olacak ya da Corsair hydro x serisi,
* EKWB Flat 360 rezervuar + velocity 2 nickel drgb blok + X360M radyatör ( alt ve üst olmak üzere 2 tane mi olmalı, tek yeterli mi ?
* Boru şekillendirme süreci tedirgin ediyor beni, ilk etapta esnek boru mu olmalı ? Boru çapı 12-14-16 görüyorum, bir farkı var mı dar ya da geniş olmasının ?
* Soğutma sıvısı gümrüğe takılıyor mu ? Bu sıvıları TR den mi almalıyım ?
* Düz rakor, sıkıştırma rakoru, 45,90 derece dönüşler, nickel vb malzeme farklarını pek anlamıyorum, alacağım vidalara ne zaman ve nasıl karar vermeliyim ?
Arkadaşlar merhaba,
2 yıl önce Custom sıvı soğutma kurmayı çok istedim ama temizlik bakım derken gözüm korktu ve vazgeçmiştim. Çok sayıda aio kullandım ama custom sıvı soğutma hep aklımda kaldı. Artık custom kurmak istiyorum, deneyimli arkadaşlarım destek olursa çok sevinirim.
EKWB sitesi TR ye gönderim yapıyor ancak vergi ile ilgili bilgi çıkmıyor, fiyatın dışında extra vergi mi ödeyeceğim ürün TR ye gelince, deneyimleyen arkadaşlarım paylaşabilir mi ?
Desteklerinizi bekliyorum.
Kasa : NZXT H9 FLOW WHITE
MB : MSI Z790 EDGE
CPU : 14700KF - 13700KF
GPU : Zotac 3080ti oc trinity ( İlk etapta GPU soğutma düşünmüyorum )
* EKWB sitesinden bir çok parça baktım, ya EKWB olacak ya da Corsair hydro x serisi,
* EKWB Flat 360 rezervuar + velocity 2 nickel drgb blok + X360M radyatör ( alt ve üst olmak üzere 2 tane mi olmalı, tek yeterli mi ?
* Boru şekillendirme süreci tedirgin ediyor beni, ilk etapta esnek boru mu olmalı ? Boru çapı 12-14-16 görüyorum, bir farkı var mı dar ya da geniş olmasının ?
* Soğutma sıvısı gümrüğe takılıyor mu ? Bu sıvıları TR den mi almalıyım ?
* Düz rakor, sıkıştırma rakoru, 45,90 derece dönüşler, nickel vb malzeme farklarını pek anlamıyorum, alacağım vidalara ne zaman ve nasıl karar vermeliyim ?
Arkadaşlar merhaba,
13500 ve 13900 gibi non k bir işlemci alsak, Asus Rog Z790-E gaming anakart ile overclock yapılabiliyor mu ? İnternette araştırdım 12. nesilde çok iyi bclk oc gördüm ama 13. nesil için neredeyse hiç kaynak yok. Kullananlar varsa paylaşırsa sevinirim. 13900f almayı düşünüyorum, bu işlemcinin boost hızı 5.6 gözüküyor bu değerleri alsa bile yeterli benim için.
Arkadaşlar merhaba,
MSI z690 carbon anakart ile Intel i5 13600kf kullanmayı planlıyorum. 13. Nesil işlemci de contact Frame kullanmaya gerek var mı ? 13 te gerek yok gibi yorumlar da aldım arada kaldım, sizler kullanıyor musunuz ? Yorumlarınızı bekliyorum.
İntel 13700K - 13700 KF Seçimi Hakkında Destek
Arkadaşlar selamlar,
13700k ile 13700k arasında yer yer değişmekle birlikte 500-600 tl gibi bir fark mevcut. Kötü senaryo da gpu bozulduğunda sistem kullanmaya devam edebilmek güzel ama entegre gpu bulunması overclock esnasında daha fazla ısınmaya ya da stabilite sorunlarına yol açar mı ? ( Extra ısı üreten bileşen olduğu için ). Örneğin KF serisi yüksek frekanslara overclock yapıldığında bir avantaj sağlıyor mu ? İkisinin arasında kaldım , deneyimli arkadaşlar görüş bildirirse sevinirim.
Hayırlı Forumlar.
Zotac rtx 3080ti trinity oc Uv Önerisi H.k
Arkadaşlar merhaba,
3080ti kullanan arkadaşlarım uyguladıkları undervolt değerlerini paylaşabilir mi ? Bende 3080ti a geçtim uv yapmak istiyorum. Aynı modeli kullanan varsa o da paylaşırsa çok sevinirim.
İNCE HESAP MAĞDURİYETİ ( ÇÖZÜLDÜ )
|
|
|
Meslek: Endüstri Mühendisi & Kimya Mühendisi
İlgi Alanları: Oem, Cep Telefonu, Elektronik
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.120
İkinci El Bölümü Mesajları: 364
Konularının görüntülenme sayısı: 81.215 (Bu ay: 473)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 418 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware