Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon ile akıllı saati bir tutmamak lazım. İşin aslı, Huawei saat akıllı falan da değil. Yetenekleri çok kısıtlı. Arka planda yaptığı işlemler hep belli.

Bir telefonun bataryası iyi bakılmazsa ortalama 2 yıl içinde kötüleşiyor. Saat için bu süreye rahatlıkla 4-5 sene diyebilirim. 4 sene aynı saati takar mısınız bilemem.

Belki Apple Watch kullananlar batarya değişimi isteyebilirler ama Huawei için aynı şey söz konusu değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler 🙂

• 2 haftadır kullanıyorum. Apple wacth 4 44 mm den geçiş yaptım. İnanın sadece camın Safir olması bile kalite apple da aman biryere kolum çarpmasın diye engelli gibi dolanır olmuştum. Şarj mükemmel apple her akşam şarj. Görüntü gerçekten efsane apple varken çokta dikkat çekmiyordu ama pro yu gören abi saatin çok güzel ne marka diye soruyorlar. Ben kronik şeker hastası olduğum için hem spor hemde uyku ve stres takibi için düşünmüştüm ve fazlasıyla beklentilerimi karşıladı. Bir çok saatte olmuyan vo2max ölçümü bile çok başarılı normal bir saatte sadece Safir cam olduğunda bile rakam 3000 liradan başlıyor.Ben değerlendirmemi sadece apple 3_4 için yapıyorum. Çünkü sadece onları kullandım.Ben almak isteyim kararsız olanlara almaları yönünde tavsiyede bulunurum.Umarım birilerine faydası olur.
    Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI
    Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• makinist76 kullanıcısına yanıt

vo2max ölçümü nasıl yapılıyor acaba?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Min 20 dakika disarida gps acik aerobik ritimde koşmak gerekiyormuşbildiğim kadarıyla

Verdiğiniz örnek çok aşağılayıcı.
    Ben bir engelli olarak söylediğiniz şekilde geziyorum.

• Merhaba ben de dün saatimi aldım. Deri kordonlu olani tercih ettim. Şimdi farklı kordonlar almak istiyorum. Watch gt2 kordonlari biraz daha ucuz pro modellere göre. Uyumulumudur watch gt2 kordonlari proya? 22mm tum kordonlar uyuyor biliyorum ama akilli saat kordonlarinin pimi kolay söküp takılması için çentik gibi bişey var baya kolaylık sağlıyor gibi ? Sizlerin önerisi nedir? Teşekkürler

• Merhaba, iphone kullanicisiyim. Klasik saat modellerini severim. Illa akilli saatim olsun diye derdim de yok.
    Ama isim geregi gelen cagrilarini kacirmamak adin saatte gormekte faydali olur.
    Iwatch serisini sirf 1 gunluk sarji yuzunden almayi hic dusunmedim birde kare goruntusu ne bilim bana cok cok cekici gelmedi hic.
    Bu saate ilgim klasik gorunusunden dolayi olustu.
    Sorum ise su; bir iphone x kullanicisi olarak tavsiye edermisiniz? Iphone lar icinde yeterli kullanimi var mi? Ve sarji gercekten tam olarak ne kadar gidiyor?

• Selam

Açık alan yürüyüşünü denemek istedim bugün. Sürekli GPS'i kalibre etmek için lütfen açık alana çıkın yazıyor ve GPS bağlanmıyor.

Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GKS321

https://www.youtube.com/watch?v=7Z0VKqa5jyY&feature=youtu.be

Su linkteki islemleri yaptim, video aciklamasinda link mevcut ayrica watchface icin de link mevcut aciklamada. Beta surumunu sevmedigim icin saat yuzlerini yukledikten sonra betayi silip normal uygulamayi yukledim, herhangi bir sorun olmadi.

Hocam bu likteki sağlık uygulaması ile saati eşleştiremedim bir türlü.

Uygulama eski diye eşleştirme yapmıyor.

Gözden kaçırdığım birşey mi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Triptofan

Merhaba ben de dün saatimi aldım. Deri kordonlu olani tercih ettim. Şimdi farklı kordonlar almak istiyorum. Watch gt2 kordonlari biraz daha ucuz pro modellere göre. Uyumulumudur watch gt2 kordonlari proya? 22mm tum kordonlar uyuyor biliyorum ama akilli saat kordonlarinin pimi kolay söküp takılması için çentik gibi bişey var baya kolaylık sağlıyor gibi ? Sizlerin önerisi nedir? Teşekkürler

Evet uyumlu

• quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

Verdiğiniz örnek çok aşağılayıcı.
    Ben bir engelli olarak söylediğiniz şekilde geziyorum.

Kardeşim ben orada saatin bana yaşattığından bahsediyorum engelsiz olan hiçkimseyi aşağılamak gibi bir niyetim yok sen yanlış yorumladım.

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    Device list yuklenmiyorsa, wifiye baglanip o sekilde dene bir de veya kapat ac tekrar dene bazen yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıkanaryam

Merhaba, iphone kullanicisiyim. Klasik saat modellerini severim. Illa akilli saatim olsun diye derdim de yok.
    Ama isim geregi gelen cagrilarini kacirmamak adin saatte gormekte faydali olur.
    Iwatch serisini sirf 1 gunluk sarji yuzunden almayi hic dusunmedim birde kare goruntusu ne bilim bana cok cok cekici gelmedi hic.
    Bu saate ilgim klasik gorunusunden dolayi olustu.
    Sorum ise su; bir iphone x kullanicisi olarak tavsiye edermisiniz? Iphone lar icinde yeterli kullanimi var mi? Ve sarji gercekten tam olarak ne kadar gidiyor?

Ben açık ekran ve tüm özellikler aktif şekilde 5 gün rahat gidiyor. İPhone ile bir iki özellik hariç herşey faal. Bir tavsiyede telefon için yazayım huawei P30 2gün çok rahat gidiyor ve inan İPhone 3 ile başlayım xs max ile son bulan serüvenden hiç pişman değilim. Android ler eskisi gibi değil çok çok iyi

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Gps açık açık alan koşosu yapınca aktif oluyor

Telefon nedir model

Hangi özellikler faal değil iPhone da

• quote:

Orijinalden alıntı: GKS321

Device list yuklenmiyorsa, wifiye baglanip o sekilde dene bir de veya kapat ac tekrar dene bazen yapiyor

Google Playden son versiyon Huawei Sağlık uygulamasını indrdim şimdi.

Onunla da cihaz listesi güncellenemedi uyarısı alıyorum sürekli.

Saati sıfırladım, uygulamayı kaldırdım kurdum nafile

Saate hiç bağlanamıyorum artık

O hatayi neden veriyor bilmiyorum, benim de basima geldi wifiye baglanip o sekilde denedim guncelledi device listi, veya wifideysem kapatip telefonun interneti ile guncelledim.

• radko kullanıcısına yanıt

Sitesinde yazıyor saat sayfasında aşağı inince madde madde

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.