< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (13. sayfa)

-
-
Çok teşekkürler 🙂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
vo2max ölçümü nasıl yapılıyor acaba?
-
Min 20 dakika disarida gps acik aerobik ritimde koşmak gerekiyormuşbildiğim kadarıyla
Verdiğiniz örnek çok aşağılayıcı.
Ben bir engelli olarak söylediğiniz şekilde geziyorum.
Merhaba ben de dün saatimi aldım. Deri kordonlu olani tercih ettim. Şimdi farklı kordonlar almak istiyorum. Watch gt2 kordonlari biraz daha ucuz pro modellere göre. Uyumulumudur watch gt2 kordonlari proya? 22mm tum kordonlar uyuyor biliyorum ama akilli saat kordonlarinin pimi kolay söküp takılması için çentik gibi bişey var baya kolaylık sağlıyor gibi ? Sizlerin önerisi nedir? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, iphone kullanicisiyim. Klasik saat modellerini severim. Illa akilli saatim olsun diye derdim de yok.
Ama isim geregi gelen cagrilarini kacirmamak adin saatte gormekte faydali olur.
Iwatch serisini sirf 1 gunluk sarji yuzunden almayi hic dusunmedim birde kare goruntusu ne bilim bana cok cok cekici gelmedi hic.
Bu saate ilgim klasik gorunusunden dolayi olustu.
Sorum ise su; bir iphone x kullanicisi olarak tavsiye edermisiniz? Iphone lar icinde yeterli kullanimi var mi? Ve sarji gercekten tam olarak ne kadar gidiyor?
Selam
Açık alan yürüyüşünü denemek istedim bugün. Sürekli GPS'i kalibre etmek için lütfen açık alana çıkın yazıyor ve GPS bağlanmıyor.
Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı arkadaşlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GKS321
https://www.youtube.com/watch?v=7Z0VKqa5jyY&feature=youtu.be
Su linkteki islemleri yaptim, video aciklamasinda link mevcut ayrica watchface icin de link mevcut aciklamada. Beta surumunu sevmedigim icin saat yuzlerini yukledikten sonra betayi silip normal uygulamayi yukledim, herhangi bir sorun olmadi.Hocam bu likteki sağlık uygulaması ile saati eşleştiremedim bir türlü.
Uygulama eski diye eşleştirme yapmıyor.
Gözden kaçırdığım birşey mi var ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Triptofan
Merhaba ben de dün saatimi aldım. Deri kordonlu olani tercih ettim. Şimdi farklı kordonlar almak istiyorum. Watch gt2 kordonlari biraz daha ucuz pro modellere göre. Uyumulumudur watch gt2 kordonlari proya? 22mm tum kordonlar uyuyor biliyorum ama akilli saat kordonlarinin pimi kolay söküp takılması için çentik gibi bişey var baya kolaylık sağlıyor gibi ? Sizlerin önerisi nedir? TeşekkürlerEvet uyumlu
quote:
Orijinalden alıntı: kymelria
Verdiğiniz örnek çok aşağılayıcı.
Ben bir engelli olarak söylediğiniz şekilde geziyorum.Kardeşim ben orada saatin bana yaşattığından bahsediyorum engelsiz olan hiçkimseyi aşağılamak gibi bir niyetim yok sen yanlış yorumladım.
Device list yuklenmiyorsa, wifiye baglanip o sekilde dene bir de veya kapat ac tekrar dene bazen yapiyor
quote:
Orijinalden alıntı: sarıkanaryam
Merhaba, iphone kullanicisiyim. Klasik saat modellerini severim. Illa akilli saatim olsun diye derdim de yok.
Ama isim geregi gelen cagrilarini kacirmamak adin saatte gormekte faydali olur.
Iwatch serisini sirf 1 gunluk sarji yuzunden almayi hic dusunmedim birde kare goruntusu ne bilim bana cok cok cekici gelmedi hic.
Bu saate ilgim klasik gorunusunden dolayi olustu.
Sorum ise su; bir iphone x kullanicisi olarak tavsiye edermisiniz? Iphone lar icinde yeterli kullanimi var mi? Ve sarji gercekten tam olarak ne kadar gidiyor?Ben açık ekran ve tüm özellikler aktif şekilde 5 gün rahat gidiyor. İPhone ile bir iki özellik hariç herşey faal. Bir tavsiyede telefon için yazayım huawei P30 2gün çok rahat gidiyor ve inan İPhone 3 ile başlayım xs max ile son bulan serüvenden hiç pişman değilim. Android ler eskisi gibi değil çok çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gps açık açık alan koşosu yapınca aktif oluyor
Telefon nedir model
Hangi özellikler faal değil iPhone da
quote:
Orijinalden alıntı: GKS321
Device list yuklenmiyorsa, wifiye baglanip o sekilde dene bir de veya kapat ac tekrar dene bazen yapiyorGoogle Playden son versiyon Huawei Sağlık uygulamasını indrdim şimdi.
Onunla da cihaz listesi güncellenemedi uyarısı alıyorum sürekli.
Saati sıfırladım, uygulamayı kaldırdım kurdum nafile
Saate hiç bağlanamıyorum artık
-
O hatayi neden veriyor bilmiyorum, benim de basima geldi wifiye baglanip o sekilde denedim guncelledi device listi, veya wifideysem kapatip telefonun interneti ile guncelledim.
Sitesinde yazıyor saat sayfasında aşağı inince madde madde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X