< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Msi B450 Tomahawk / Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Corsair Vengeance 8GBX2 3000MHz / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
|
Onun yerine huawei kendi sitesinden ön spariş verirseniz 300 tl indirim ayrıca 1 tane 600 tl değerinde kordon hediye ben öyle aldım gelmesini bekliyorum. Ayrıca metal kordon yok onun yerine bence daha güzel olan naylon kumaş dedikleri kayış var var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyah666 -- 11 Mayıs 2024; 0:3:18 > |
Sensörler geliştirilmiş. Spor sayısı 97 iken 100+ olmuş. Parlaklık 1000 nitten1500 nite çıkarılmış. Sesli asistan özelliği eklenmiş. Kendi saat arayüzünü yapabiliyorsun biraz kısıtlı olsa da yapıyorsun. Kalori takibi, diyet günlüğü, besin analizi eklenmiş. Fitness kursları eklenmiş, belli sporlardan önce ısınma hareketleri yani. Kalp atış hızını takip eden TruSeen 5.0 sistemi 5.5'e yükselmiş yani daha iyileşmiş sensör demek bu. Trusleep 2.0'dan 4.0'a yükseltilmiş. Takvim eklenmiş. HUAWEI Assistant arayüzü gelmiş. Çoklu görev yöneticisi gelmiş. Pil kapasitesi 292 mah dan 400 maha çıkarılmış. Bunlar teknolojiden anlayan kililer için değişmiş gelişmiş özellikler. Senin içinse kurma kolu eklenmiş, ekran boyutu büyümüş ve naylon kumaş kayış gelmiş... |
Msi B450 Tomahawk / Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Corsair Vengeance 8GBX2 3000MHz / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 25 Mayıs 2024; 16:7:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese merhaba, Yaklaşık 8 aydır Watch fit 2 saati severek kullanıyorum, gerek arama olsun gerek şarj süresi hala çok iyi durumda, Ancak istemediğim bir durum oluştu maalesef ekran bir kaç yere hafif vurmam sonucu kılcal olarak çizildi, İnternette araştırdım ancak sorunun çözümü adına birşey bulamadım. Acaba ekran çizilmesi durumunda sizlerin çözümü ne olur? Bu arada fit3 saati de inceledim, tasarım olarak güzel ancak fit2 den geçmeye değecek özellik ben bulamadım. |
Koskoca Huawei, Wear Fit 2 kamera'dan foto çekme özelliği yok. Hee yok demek ayıp olur pardon Camera Opus yazılımı üzerinden yapılıyor, rezillik açıkcası aldım ama pişmanım. 100 küsüre uygulamaya abone oldum, o da bazen bi bağlanıyor bir bağlanmıyor. Millet(Xiaomi bil hassa) bu durumu çoktan aştı. Huawei ise milleti enayi yerine koyuyor, yazılım satın aldırıyor, aldığınız yetmezmiş gibi stabil çalışmıyor randıman sıfır Huawei gibi. Artık elektronik birşey alırken bu markanın yanından bile geçmem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Fatiq -- 13 Haziran 2024; 16:21:33 > |
|