Arkadaşlar saatten bugün alacağım nfc ödemeyi kullanan var mı ? Hangi bankalarda var |
|
Arkadaşlar bu saatte arama harici bildirimler whatsapp mesajlarında falan ekran kolunucu kaldırmadan uyanıyor mu? |
|
OO güzel yenilikler, bu kadarını beklemiyordum. gayet verimli olmuş. |
İlginç bir bilgi. Ben active de de var zannediyordum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trueblueee -- 7 Şubat 2024; 0:42:56 > |
|
iphone ile kullanan var mı arkadaşlar ? Hangi özellikler çalışıyor ve çalışmıyor ? İphone'da kullanırken adamı delirtir mi acaba ? Ben samsung kullanıyorum telefon saat güzel senkronize oluyor otomatik uyku algılama ile ekran falan kapanıyor ben uyurken. Fit de böyle özellikler var mı ? uykuya daldığınızı anlayıp telefona bu adam uyuyor diyip rahatsız etme modunu falan açıyor mudur farklı telefonlarda ? Whatsapp bildirimleri saate düşüyor mu ? Mesaj olarak okunabiliyor mu ? |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 7 Mayıs 2024; 13:49:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben de bir sitede gordum onu ama daha Huawei aciklamadan onlar nasil fiyat veriyor? Huawei'nin Cin sitesinde bile Fit3 yok henuz. Onlar kafalarina gore tahmini fiyat vermis. Direk kurdan hesaplamislar. Kim bilir ustune ne vergiler binecek... Ben de Fit2 kullaniyorum. Bir suredir gozum GT4'te idi. ikinci el uygun fiyata kovaliyordum. 7000 TL o saate hayatta verilmez. Sansa Fit 3 tam istedigim dizaynda cikti. Apple watch'i gorsel olarak cok begeniyordum sirf sarji yuzunden almiyordum. Fit3 dizayn disinda bir yenilik getirmiyecek buyuk ihtimalle. Bakalim nasil bir fiyattan cikacak. Ekran cercevesi yine cok koyu cikardi, klasik Huawei ama cok da alasim var acikcasi. 4500 TL dusundurur, daha pahali cikarsa direk Fit2 devam edicem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 7 Mayıs 2024; 17:54:48 > |
|
|
GT3 ve GT4 cok guzel saatler ama ekran cerceveleri Fit3'den de beter onlarda. Bence Watch 4'teki gibi en az 1'5 ekran koymalari lazimdi. 46mm lik saate 1'43 ekran cok kotu duruyor. Fit3 de bu bir nebze daha iyi GT serilerine gore. Ben Fit 2 alana kadar hep yuvarlak kadran saat kullandim ama akilli saattlerde bence kare ekran daha iyi. Daha cok bilgi ekranda gozukuyor. Koselerde kayip olmuyor. Fit2'den memnunum ama hep keske kare olsaydi diyordum ve sansa kare cikardilar. 4500 tl cok ucuz degil bu kadar basit bir saat icin ama en azindan Apple kadar pahali degil ve 1 gunluk pil omru sunmuyor. |
45.9x45.9x11 GT3 active'in olculeri bu. Yuvarlak kadran GT serileri hep 46mm olculeri ile geliyor. Pardon, bir de 42mm olani var. O alinabilir gerci. Erkek icin siyah modeli var. Diger renkleri cok feminen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 7 Mayıs 2024; 18:9:33 > |
|