Şimdi Ara

Huawei Watch 5, Watch Fit 4 ve Freebuds 6 Türkiye’de satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei Watch 5, Watch Fit 4 ve Freebuds 6 Türkiye’de satışa sunuldu
    Huawei yeni tanıttığı akıllı saatlerini ve kablosuz kulaklığını Türkiye’de satışa sundu. Huawei Watch 5, Huawei Watch Fit 4, Huawei Watch Fit 4 Pro ve Huawei FreeBuds 6 modelleri müşterilerin beğenisine sunuldu.

Huawei Watch 5 fiyatı

Huawei Watch 5’in 46 mm titanyum kasalı versiyonu 27.999 TL’den satışa sunuldu. Lansmana özel olarak yedek kayış ve 6 aylık ekran hasarı garantisi hediye ediliyor.

Huawei Watch 5 özellikleri

Huawei Watch 5, X-TAP adındaki yeni ölçüm teknolojisi ve dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor. X-TAP teknolojisi parmaktan tek dokunuşta çeşitli ölçümleri aynı anda yaparak sağlık özetinizi hazırlıyor. Satın aldığınız modele göre titanyum kasa veya 904L paslanmaz çelik ile geliyor. Ekranda safir cam kullanılıyor. eSIM ile telefonsuz şekilde görüşme yapabiliyor. EKG, parmak ucundan SpO2 ölçümü, 100’den fazla spor modu, gelişmiş uyku takibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Standart modda 4,5 güne kadar, pil tasarrufu modunda ise 11 güne kadar kullanım süresi vaat ediyor.

Ayrıca Bkz.ABD'den Huawei Ascend çiplerine küresel yasak

Huawei Watch Fit 4 ve Watch Fit 4 Pro fiyatı

Huawei Watch 5, Watch Fit 4 ve Freebuds 6 Türkiye’de satışa sunuldu

Huawei Watch Fit 4 modeli 5.699 TL’ye, Watch Fit 4 Pro modeli 9.699 TL’ye satılıyor. Lansmana özel olarak Watch Fit 4 Pro’yu satın alan müşterilere FreeBuds SE 2 kulaklık hediye edilecek.

Huawei Watch Fit 4 ve Watch Fit 4 Pro özellikleri

Ülkemizde yüksek satış rakamlarına ulaşan Huawei Watch Fit 3’ün devamı olarak Watch Fit 4 ve Watch Fit 4 Pro olarak iki farklı model karşımıza çıkıyor. 1,82 inç boyutundaki AMOLED ekran korunurken Watch Fit 4’te maksimum parlaklık 2.000 nite, Watch Fit 4 Pro’da 3.000 nite ulaşmış. Watch Fit 4 Pro’da safir cam ve titanyum ekran çerçevesi kullanılıyor. İki modele de barometre eklendi ve egzersiz takip yetenekleri geliştirildi. HUAWEI Sunflower Konumlandırma Sistemi sayesinde GPS yeteneği iyileştirildi. Doğa yürüyüşünde ve su sporlarında rota takibi yapabilir hale geldi. En önemli yeniliklerden birisi ise Huawei Watch Fit 4 Pro’ya EKG eklenmesi oldu. Her iki saat de standart kullanımda 7 gün, maksimum 11 gün pil ömrü sunuyor.

Huawei Freebuds 6 fiyatı

Huawei Freebuds 6’nın fiyatı 6.999 TL olarak açıklandı. Hediye olarak 1 yıl kayıp kulaklık desteği veriliyor.

• Watch 5 tipi cok guzel de bu fiyat nedir arkadas ya? Samsung akilli saatlerin sundugu ozellikler olsa hade tamam deger diycem de 30k nedir? Yuh. Fit 4 zaten fit 3'un birebir aynisi oldu. Gecen sene fit 3 satislari cok iyiymis cunku fit 2'ye gore dizayni falan degisti. Bileklikten daha bir Apple watch'a benzer oldu. Kimse gidip sirf kablosuz sarj var diye almaz Fit 4'u. Fit 4 pro bence baya kotu duruyor. Apple watch Ultra'nin baya bir yandan yemisi gibi. O fiyata o kalin cerceve nedir ya?

• Cidden merak ediyorum , bu fiyatlara alan olur mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tek artısı uzun süren pil süresi
    Android veya ios a göre uygulama yönü çok eksik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ASUS

MEGANE 4 GTLİNE
  • Huawei=Saat görünümlü akıllı bileklik
    Birde utanmadan istedikleri fiyatlara bak. Şerefimle her gün şarja takarım en azından akıllı saat kullanıyorum derim. 27 bin TL ye akıllı bileklik almam

• Watch 5 tipi cok guzel de bu fiyat nedir arkadas ya? Samsung akilli saatlerin sundugu ozellikler olsa hade tamam deger diycem de 30k nedir? Yuh. Fit 4 zaten fit 3'un birebir aynisi oldu. Gecen sene fit 3 satislari cok iyiymis cunku fit 2'ye gore dizayni falan degisti. Bileklikten daha bir Apple watch'a benzer oldu. Kimse gidip sirf kablosuz sarj var diye almaz Fit 4'u. Fit 4 pro bence baya kotu duruyor. Apple watch Ultra'nin baya bir yandan yemisi gibi. O fiyata o kalin cerceve nedir ya?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci yok stok bir saat, ram ise yine 12 ya da 24 mb (evet MB) Bu donanımda, ki donanımı yok gibi bir şey, stok bir saate bu paraları istemek tüketici ile dalga geçmektir. Huawei sadece sensör ve yazılımla işi götürüyor, saatlerde donanım her sene neredeyse bire bir öncekinin aynısıyken fiyatlar nedense sürekli artıyor. Kötü değil ve ölçümleri vs iyi ama fiyat politikası yüzünden almam, çevreme de aldırmam.

• Şimdi tüm içerik üreticilerinin Hastane gibi saat, bu saatte yok yokk, Huawei yine bomba gibi döndü, şeklinde ücretli tanıtım videolarını izleyeceksiniz ''inceleme'' adı altında.

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    Çok doğru. Video bittikten sonra Apple Watchlarını takip devam edecekler. 😂

• Bu saat fiyatlarından sonra Samsung a teşekkür ediyorum. Bunu alacağıma ultra olanın bluetooth versiyonunu alırım.

Adamlar sadece şarj üzerinden yürüyüp 30 bin TL istiyorlar

• Huawei ye bu kadar gömenler kaç kez kullandınız acaba ? Karşıdan sallamak kolay. Pazar lideri olmak ne demek acaba ? Çok sevilen Apple Watch iki senedir üst üstte düşüşte zararda. Samsung Apple çakmalığı ile devam ediyor. Pek bir başarısı yok. Sadece boş laf.

Watch 6 44mm watch 6 classic ve hali hazırda watch 7 kullanıyorum. Huawei tarafından ise watch fit 3 mevcut.

Yani kullandım ve ona göre yorum yapıyorum.

Kullanım alanıma göre Samsung saatler de pek çok şey yapılabiliyor. Tek eksik nokta batarya

Huawei saatlerde pek çok kısıtlama mevcut buna rağmen fiyatları şişik.

Gt 5 pro yu kaç kere almayı düşünüp gidip Samsung aldım. Özellikler açısından gerçek bir akıllı saat. Diğerleri ise streoidli bileklik

Esimli olması otomatikman 15bin fark konulması anlamına geliyor. Samsung galaxy watchları 4 ten beri kullanıyorum ayrıca huawei Watch gt3 Pro dan beri. Arada ki kalite farkı kendini çok net gösteriyor hocam yapma. Olay sadece şarj değil. Samsung da yasaklama olmadığı halde kendini geliştiremezken Huawei yenilikler deniyor. Telefonlar da evet geri planda ama giyilebilir teknolojide zirvede adamlar .

Herkesin tercihine saygım var hiçbiri babamızın malı değil sonuçta. Kendi düşüncemi dile getirdim. Yakında yapay zeka desteği gelecek bir saati Samsung bugün 6 bine verebiliyorsa Huawei de bi zahmet 16 mb ramı olan cihazı 20 ye 30 a satmaya çalışmasın.

İstediğin kadar titanyum cart curt takıl. Önemli olan kaputun altında ne olduğu ve neler yapabildiğin.

Watch 5'in "Akıllı bileklik" durumu biraz törpülenmiş. Sanırım sesli yanıt ve ödeme gelmiş.

Bir de Huawei saatleri "Fakir Garmin'i" olarak konumlandırın kafanızda. Huawei saatlerin akıllı olma iddiası yok. Adamların iddiası sağlık üzerine.

Fit 4 Pro'nun fiyatı çok saçma. O saat 7.000 falan olacak.

• Watch 5'in fiyatını yorumlarken hata ediyorsunuz arkadaşlar. Saat e-simli bir saat. Yani IMEI'li cihaz olarak vergilendiriliyor. Bu yüzden fiyat kıyası yaparken diğer markaların e-sim li modellerinin fiyatları ile kıyas yapmak zorundayız. Saatler ucuz demiyorum ama diğer markaların e-simli modellerine göre yine de uygun. Eğer bu saatin sadece bluetooth versiyonu olsaydı o zaman fiyatı daha makul olabilirdi. Ancak öyle bir modeli yok.

• Arkadaşlar yorum atarken biraz sallamış ben düzeltiyim...
    Huawei'de GT , Fit ve Ultimate serisi dediğiniz gibi akıllı bileklik kıvamında anakartı... ama,
    Watch serisi 32gb bellek 2 gb ram ve 5 çekirdekli işlemci var...
    Yani Watch serisi apple ve samsung gibi akıllı seri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.