Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonu android auto modunda kullanırken bir anda gps'i saçmalamaya başladı ve artık gps uydularıyla iletişimi kuramıyor. Bu sorunu yurt dışında yaşayan çok sanırım. Yabancı forumlarda çokça bu sorunla karşılaşan var. Buralarda da aynı sorunla karşılaşıp çözebilen var mı?
  • dj24 D kullanıcısına yanıt
    Konum servislerinde ben de sorun yaşıyorum ustelik tam dogruluk modundayken bile yolda yürürken navigasyon beni kestiremiyor yaklasık bi 6 aydır böyle. Hard reset attım duzelmedi. İlla yazılım mı istiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waitu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de p9 un pilini değiştireceğim..izmir de nerede yaptırdin işlemi? Şu an bi sıkıntı problem var mı? Memnun musun pil ömrunden?

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    fahrettin altay metro çıkışında akbank var tam onun karşısında değiştirdiğim yer.her hangi bir sıkıntı yok pil ömründen memnunum.
  • annieste A kullanıcısına yanıt
    Donanımsal bir şey sanırım. İlla açıp içini değiştirmemiz mi gerekecek şimdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj24

Donanımsal bir şey sanırım. İlla açıp içini değiştirmemiz mi gerekecek şimdi :(
    Gittiği kadar gitsin modundayım p50 cikana kadar dayanır umarım

• annieste A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok enteresan bir şekilde sorunum çözüldü. Meğerse yazılımsal bir şeymiş. Telefonu aldığımdan beri hiç güncelleme yapmamıştım. Dün Android 7 güncellemesini yaptım (sanırsam b386) ve GPS gayet güzel çalışıyor şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj24

Hocam çok enteresan bir şekilde sorunum çözüldü. Meğerse yazılımsal bir şeymiş. Telefonu aldığımdan beri hiç güncelleme yapmamıştım. Dün Android 7 güncellemesini yaptım (sanırsam b386) ve GPS gayet güzel çalışıyor şuan.
    Benim telefon son sürümde düzelmedi bi türlü🤦🤦

• arkadaşlar, telefona reset atmıstım, sımdı kablo ıle bılg. baglayınca bilgisayar telefonu gormuyor, bunu acabileceğimiz bir ayar varmıdır? telefondakı fotograflara erısmek ıstıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

arkadaşlar, telefona reset atmıstım, sımdı kablo ıle bılg. baglayınca bilgisayar telefonu gormuyor, bunu acabileceğimiz bir ayar varmıdır? telefondakı fotograflara erısmek ıstıyorum.
    Geliştirici modagirip birkaç birşeyle oynuyordunuz.huaweinin pc programıyla deneyin.

• Konum bendede ayni saglikli calismiyor bazi zaman hic bulmuyor konumu.

• Geçenlerde çekmiştim
    Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)
    p9 by Tayfn, on Flickr

• Arkadaşlar huawei p9 eva-l09 için android 8 sağlam ve guzel rom var mi?

• Herkese selamlar,

Takasla elime bir P9 Plus geçti. SormHuawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)ak istediğim telefon açılırken fotoğraftaki gibi bir yazı çıkıyor sonra normal açılıyor. Ne olduğu ve ne yapmam gerektiği konusunda bir bilgi verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiwiwi

Herkese selamlar,

Takasla elime bir P9 Plus geçti. Sormak istediğim telefon açılırken fotoğraftaki gibi bir yazı çıkıyor sonra normal açılıyor. Ne olduğu ve ne yapmam gerektiği konusunda bir bilgi verebilirmisiniz.
    Telefonun bootloader kilidi açılmış. Muhtemelen root atılmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Peki normal haline yani root atılmamış haline çevirebilme şansım mevcutmudur?
  • Benim telefonumda “SuperSU“, “Kinguser” veya “SU” programları gözükmüyor. Root atılmamış olma ihtimali mevcutmudur peki
  • quote:

Benim telefonumda “SuperSU“, “Kinguser” veya “SU” programları gözükmüyor. Root atılmamış olma ihtimali mevcutmudur peki
    Bu uygulama ile Bi kontrol edin.

play.google.com
    Root Checker - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck

BL kilidi kapamak için Google 'da küçük bir arama yapmanız lazım. Muhtemelen küçük bir fastboot komutu ile kapanıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Bu uygulama ile Bi kontrol edin.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck

BL kilidi kapamak için Google 'da küçük bir arama yapmanız lazım. Muhtemelen küçük bir fastboot komutu ile kapanıyordur.

Alıntıları Göster
    Hocam dediğiniz programı yükledim. Sorgulama yaptığımda "Üzgünüm. Kök erişimi bu cihaza düzgün bir şekilde yüklü değil" diye bir sonuç çıktı.

Bunun anlamı nedir ve ne şekilde ben orjinaline dönüş yapabilirim.

• quote:

Hocam dediğiniz programı yükledim. Sorgulama yaptığımda "Üzgünüm. Kök erişimi bu cihaza düzgün bir şekilde yüklü değil" diye bir sonuç çıktı.

Bunun anlamı nedir ve ne şekilde ben orjinaline dönüş yapabilirim.

Alıntıları Göster
    Cihaz rootlu değil. Ya da önceden rootlanmış fakat sonra üzerine resmi sürümü yüklenmiş. Çünkü BL kilidi açmanın başka manası yok. Nasıl tekrar kilitlersiniz Huaweilerde bilmiyorum. Google' Huawei P9 Plus bootloader lock again gibi sözcükler ile arama yapabilirsiniz.

Edit: Hatta burada yönergeler var.

XDA Developers
    [GUIDE] How to lock unlocked/relocked bootloader (and fully restore device)
    https://forum.xda-developers.com/p9-plus/how-to/guide-how-to-lock-unlocked-relocked-t3465486

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 11 Eylül 2019; 15:48:27 >

• 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.