Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçların içinde ekran kilidi var bu nugatla gelmiş mm'da yoktu, yeni fark ettim. Ana ekrana yerleştirince tek tıkla ekranı kapatabiliyoruz, benim için çok kullanışlı bir özellik. Farketmeyenler bakabilir.
  • Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Onu gördüm hocam sürüm notlarının içinde göremedim yani onu demek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Onu gördüm hocam sürüm notlarının içinde göremedim yani onu demek istemiştim

Merhaba benım cihaz P9 Plus VIE-L29C85B181 parelel ithalat bize güncelleme OTA Üzerinden mi? gelecek acaba...
  • Evet bu şekilde olacak ama beklemek istemiyorsan önceki sayfalarda güncelleyen arkadaşlar gibi yapabilirsin ilk sayfada var gerekli bilgiler
  • Şimdi deneyeceğim ama bir yanım yapma diyor nedense Video'daki gibi yapınca telefon üzerinden güncelle görünüyor ama pc üzerinden son sürümü kullanıyorsunuz diyor resmi ibaresi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Glorfindel -- 4 Mart 2017; 12:36:25 >

• Nougat'ın bana göre en önemli artıları

- gelen bildirim üzerinden mesaja cevap verebilme. Uygulamanın kendisini açmaya gerek kalmıyor

- göz konforu modu şimdiye dek nerdeymiş gece karanlık odada gözlere masaj yapıyor resmen ekran hiç rahatsızlık vermiyor

- çoklu pencere bir yandan youtubedan video izlerken diğer yandan facebooku kullanabiliyorum

- ikiz uygulamalar iki whatsapp hesabı kullanabilmek

- bildirim/kontrol paneli çok daha kullanışlı ve fonksiyonel

- en az iki kat hız artışı, daha akıcı ve göze hitap eden arayüz

Wi-fi çekiminde bir düşüş farketmedim pilde de kayda değer bir düşüş yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone dan p9 a geçen biri olarak göz konforu özelliği kesinlikle 6.0 da eksikliğini aradığım bir özellikti bence tüm telefonlarda olması gereken bir özellik 👍

• newbie1 N kullanıcısına yanıt
    Üstad cihazınız P9 mu P9 Plus mu?

Ayarlar>Telefon Hakkında>Derleme Numarası kısmından detay paylaşabilir misiniz?

Ben 7.0'a güncellediğim P9 Plus cihazımda bahsettiğiniz kilidi bulamadım.

Aktifleşmesi için ekstra bir işlem mi yapılmalı acaba, veya bendeki sürümde mi bu detay eksik bilemedim.

Olması istenen faydalı bir app bence, çözebilirsem çok işime yarar...

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Cihazın orjinali P9 L19C185 Ben avrupa modeli olan C432 ye debrand ettim. Şuan L19C432B378 romu kullanıyorum. Daha önce fark ettmediğimi düşününce B378 sürümüyle gelmiş olabilir.

Ana ekranda ekrana basılı tutunca çıkan menüden araçlar kısmına girin, ekran kilidi diye mavi bir ikonu var.
  • Gaza geldim B361 sürümünü indiriyorum %30'a geldi sorunsuz yüklenir umarım birde bunu yükleyince türkçe olur değilmi ingilizce kalmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Glorfindel -- 4 Mart 2017; 13:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer306

Üstad cihazınız P9 mu P9 Plus mu?

Ayarlar>Telefon Hakkında>Derleme Numarası kısmından detay paylaşabilir misiniz?

Ben 7.0'a güncellediğim P9 Plus cihazımda bahsettiğiniz kilidi bulamadım.

Aktifleşmesi için ekstra bir işlem mi yapılmalı acaba, veya bendeki sürümde mi bu detay eksik bilemedim.

Olması istenen faydalı bir app bence, çözebilirsem çok işime yarar...

Hocam anladigim kadariyla kolay erisim dugmesinden bahsetmis arkadas. Bildirim panelinde var kolay erisim dugmesi.

• Herkese merhaba acaba telefonu kılıfsız kullanan var mı? Çizilme durumu nedir? Kılıfsız kullanmayı düşünüyorum da yorumları merak ettim.

• quote:

Gaza geldim B361 sürümünü indiriyorum %30'a geldi sorunsuz yüklenir umarım birde bunu yükleyince türkçe olur değilmi ingilizce kalmasın

Ota uzerindenmi indiriyosunuz hocam yoksa manuelmi yukleyeceksiniz. Ota uzerinden yapiyosaniz telefon oldugu gibi kaliyor bisey silinmiyo yada dil falan degismiyor. Sadece nougat yukleniyo

• quote:

Evet bu şekilde olacak ama beklemek istemiyorsan önceki sayfalarda güncelleyen arkadaşlar gibi yapabilirsin ilk sayfada var gerekli bilgiler

Teşekkürler İOS dan geçtiğim için fazla bilgim yok Android ile ilgili okusakta ptratık yapmayınca iş uzuyor..Zaman içinde Root olayınada alışırım diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_G-13

Herkese merhaba acaba telefonu kılıfsız kullanan var mı? Çizilme durumu nedir? Kılıfsız kullanmayı düşünüyorum da yorumları merak ettim.

Kutudan cikan seffaf kilif kilifsiz kullanimi aratmiyo zaten. Ne olur ne olmaz yazik olur guzelim telefona diye dusunuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sezadem

quote:

Gaza geldim B361 sürümünü indiriyorum %30'a geldi sorunsuz yüklenir umarım birde bunu yükleyince türkçe olur değilmi ingilizce kalmasın

Ota uzerindenmi indiriyosunuz hocam yoksa manuelmi yukleyeceksiniz. Ota uzerinden yapiyosaniz telefon oldugu gibi kaliyor bisey silinmiyo yada dil falan degismiyor. Sadece nougat yukleniyo

Telefon üzerinden hocam ilk sayfadaki video ile B361 bulup indiriyorum, Ota dediğinde aynı şey sanırım telefon üzerinden?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezadem

quote:

Telefon üzerinden hocam ilk sayfadaki video ile B361 bulup indiriyorum, Ota dediğinde aynı şey sanırım telefon üzerinden?

Hocam videoya bakmadim ama ota dedigim telefona otomatik olarak gelen guncelleme. Yanlis anlamadiysam siz site uzerinden indirip pc uzerinden kurulum yapacaksiniz heralde ?

• sezadem S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam telefon üzerinden ama otomatik olarak gelen bir güncelleme değil.

Vazgeçtim yüklemekten iki kere %70'lere gelip geri %57'lere düştü sorun olabilir diye kurmayacağım şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Glorfindel -- 4 Mart 2017; 13:30:45 >
  • Tmm izledim simdi hocam degisik bi yontem zorla guncelleme buldurtuyo telefona :) o sekilde sikinti yok indikten sonra herseyi telefon hallediyo zaten acildiginda herhangi bir degisiklik olmuyo yani ayarladiginiz ana ekran gecis stili bile degismiyo :) ama sifirlama yaparsaniz iyi oluyor bende ilk kurulum sonrasinda kasmalar vardi ufak tefek sifirlamadan sonra tertemiz oldu. Chrome un gec acilma meselesi ilk kurulumda vardi sifirlamadan sonra kalkti mesela.

• quote:

Yok hocam telefon üzerinden ama otomatik olarak gelen bir güncelleme değil.

Vazgeçtim yüklemekten iki kere %70'lere gelip geri %57'lere düştü sorun olabilir diye kurmayacağım şimdilik

Valla o konuda hakli olabilirsiniz bisey diyemiyorum cunku telefona zorla guncelleme buldurtuyo iste android boyle birsey hocam neler var. Hele root isine falan bulassaniz telefonu cok degisik hallere sokabiliyosunuz. Yani artilari eksileri var size kalmis bisey zevkli oluyo ama ugrasirsaniz :)

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.