Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil sıkıntısı olanlar hemen m.mellow'a dönmeyin bende nougat betaya ilk geçtiğimde bir sure sıkıntı yaşadım daha sonra topladı kendini şuanda gayet iyi gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonda en sevdiğim özelliklerden biri de istediğiniz gibi ozellestirebilmemiz. Durum çubuğu, bildirim çubuğu, ikonlar, arama ekrani, ayarlar ekranı herşey temalarla değişebiliyor. Bu da İos teması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba önceki sayfaları okursanız zaten almaya karar vereceksiniz, Kullanan herkes emin ol tavsiye edecektir
  • Okudum ama hepsini okuyamadım o yüzden sordum.Ve nerden almalıyım sizce? N11 de 1849 TL ye ithalatcı garantili var. İthalat garantisi ile Huawei Türkiye garantisi arasında çok fark varmı ? Nerden almamı tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam farkları ilk sayfada var, Fazla bir fark yok TR garantili cihazlar tek sim destekli ve NFC var, İthalatta ise Çİft sim desteği var bunlardan biri hafıza kartı olarak kullanılabiliyor ve Nfc yok, Bende 1850TL'ye aldım ithalat olarak(Turuncumağaza) yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı görmedim henüz.
  • ilk sayfadaki huawei updater link i bu şekilde olacak.tıklayın ve kopyala yapıştır yapın
    http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1256/g104/v67035/f1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selami023 -- 5 Mart 2017; 13:13:56 >
  • Merhaba arkadaşlar, bu konuda yeniyim ve tavsiyenize ihtiyacım var, aslında mate 8 almayı düşünüyordum çok başarılı bir telefon fakat p9 plus ı inceyince fikrim değişti. Kafamda tek soru var kullananlar fikrini söylerse sevinirim. P9 fotoğraf çekimlerine sanırım kimse itiraz edemez ama kamerada ois olmaması video çekimlerini nasıl etkiliyor, bahsedildiği kadar kötü mü? Ona göre bugün p9 plus siparişi vericem ithalatçı garantili

• Bullent B kullanıcısına yanıt
    Videodan çok beklentin olmasın. Çok çok kötü değil ama çok iyi de değil yani. ama bir amiral gemi modeline yakışmayan bir video çekiyor bu bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 5 Mart 2017; 14:11:39 >
  • asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Attığım maillerin sayısını ben unuttum hocam huawei ye nasıl ilk defa sizden duyuyorlarmış 🤔

• jackalxi J kullanıcısına yanıt
    Hocam mail değil telefonla konuştum ve beni nçr süre bekletti daha sonra kayıtlara baktığını ve kimsenin nugatta pilden şikayetçi olmadığını söyledi ama yetkililere bunu bildireceğini söyledi mailleri dikkate almıyorlarmı bilmiyorum

• sonunda geçtim nougat a telefonu sıfırlamadım bu şekilde bir süre kullanacağım eksileri artıları görmek için daha sonra sıfırlayıp kullanmaya devam edeceğim.
    halen android 7 ye geçemeyen arkadaşlar var ise 1.sayfa da RESMİ GÜNCELLEMEYİ BEKLEMEDEN ANDROİD 7 YE GEÇME REHBERİ var oradan yararlanabilirler.
    rehberi hazırlayan arkadaşımıza teşşekür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selami023 -- 5 Mart 2017; 15:45:20 >
  • olmeca123 O kullanıcısına yanıt
    farketmez hangi ekran koruyucuyu kullandığınız. ben şu an telefonun paketinden çıkan ekran koruyucu filmi kullanıyorum. arkadaşlar tartışmıştı cam ekran koruyucular köşeleri boş bırakıyor ve bu da görüntüyü etkiliyor diye.

• Arkadaşlar çekilen herhangi bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarımın herhangi birinde paylaştıktan sonra galeride fotoğrafa ulaşamıyorum tıpkı resimdeki gibi. Bu sorun sadece bende mi var?

http://www.imgim.com/screenshot_20170305-214107.png

• quote:

Orijinalden alıntı: selami023

ilk sayfadaki huawei updater link i bu şekilde olacak.tıklayın ve kopyala yapıştır yapın
    http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1256/g104/v67035/f1/

Link çalışmıyor???
  • Arkadaşlar ben de L19C185 cihazımda sabredemeden PC aracılığı ile Android 7'ye geçtim. ( PC ile B320 sonrasında OTA ile B361 )
    Söylenenin aksine batarya konusunda pek fark görmedim. Neredeyse aynı gibi.
    Arayüz çok daha sade ve şık olmuş.
    Performans konusunda ise yine söylenenin aksi bir durum yaşıyorum. Özellikle tarayıcı açılışında ciddi gecikme oluyor (1-2 saniye). Aynı zamanda sayfa geçişleri de eski sürüm kadar akıcı gelmedi bana. Yine tarayıcıyı açınca güç tasarrufu kapalı olduğu halde saçma sapan ekran ışığını kısıyor. Kurulumdan sonra Recovery'den hard reset olayını da yaptım ama değişen bir şey olmadı. Bu durum cidden can sıkıcı benim için. Eğer bir öneriniz var ise memnun olurum.
  • Arkadaşlar Mac için senkronize yapacak uygulamayı araştırdım ancak hepsi paralı..Bu konuda bildiğiniz program varsa paylaşırsanız sevinirim.cihaz P9 Plus..
  • adige_cenk kullanıcısına yanıt
    İlk geçişte bnmde dediğiniz gibi chromeda gecikme ve genel bir ağırlaşma olmuştu telefonu sıfırladım resimler hariç uygulamaları falan tekrardan kurdum düzeldi . Bu şekilde yapın eski sürümle kıyaslanmayacak kadar hızlı ve akıcı oluyor
    Ayarlar>gelişmiş ayarlar>yedekle ve sıfırla>fabrika verilerine sıfırla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 6 Mart 2017; 10:37:47 >
  • gittigidiyor sabah mail atmış size özel yüzde 5 tanımladık diye bizde kapalım bir tane p9 plus dedim. p10 un tipi hiç hoşuma gitmedi karizması gitmiş cihazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Bende aynı yerden aldım memnunum...Hayırlı olsun ...
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.