ya nasıl olur ben anlamıyorum p8 lite'de olduğunu söylemiş yukarıda bir arkadaş? neden ben cihazı mı rootlayayım ki hakkımı aramak varken? arttılabilir hafıza derken bundan mı bahsediyorlardı?
alacaa35A
kullanıcısına yanıt
Hocam P8 Lite da var fakat P9 Lite da şuan yok
Geven haftalarda avrupa için nougat yayımlandı ve onda var biraz sabır
alacaa35A
kullanıcısına yanıt
Neden bunu kisitladilar bilmiyorum, sanırım maximum performans ve maximum stabiliteyi sağlamak içindir. Ama bunun Nougat güncellemesinde geri gelebileceğini düşünüyorum.
bu videoyu çekip yana yakıla p9 lite kötülerken art niyetli olduğunu düşünmüştüm açıkçası. ama şimdi haklı olduğu konuları görmek mümkün.
telefonu alıp almama konusunda tereddüt yaşayan arkadaşlardan bu siteyi ziyaret edip bilgi almak isteyenler için tekrar hatırlatmakta fayda var. telefonun özelliklerinde bahsedilen arttırılabilir hafıza yalandan ibarettir, en azından mevcut durumda. güncelleme gelir mi, gelirse de bu sorun çözülür mü artık adamların keyfine kalmış. sadece telefonun kendi hafızası olan sistemden geriye kalan 10GByi kullanabilirsiniz.
alacaa35A
kullanıcısına yanıt
Bu YouTube kanalında çalışan tüm kişiler Teknosa dan kovulmuş kişiler hepsi de Samsung fan boyu arkadaş 1300₺ ye orta segmentte ki en iyi telefonu kötüle hadi onu geçtim 140 milyon satış yapan P9 a hiç satmıyor de :) Algı oyunlarına devam Samsung Herhalde müşteri kaybetmeye devam ediyor
Zaten hafıza birleşme olayı hiçbir üreticide yok sadece stok Android telefonlarda var Huawei gibi firmada uygulama taşıma var ve bu ne kadar sağlıklı tartışma konusu o yüzden böyle aptalca şeylere kafa takmayı alın bi 64gb hafıza kartı ayarlarda depolama bölümde hafıza SD card yap diye bir seçenek var seçersin olur biter
Ha bide söyleyeyim Note 5 ve S7 bile Android 7.0 almamış iken Bu telefon nasıl Android 7.0 aldı hadi bunu da açıklasın
alacaa35A
kullanıcısına yanıt
Bu grubun incelemesini izlediğimde bende şok olmuştum, ve üstelik o aralar cihaza sahip değildim. Kağıt üstünde bu kadar artıları olan bir ürünü nasıl bu kadar kötülerler anlayamadım. Cihazı aldıktan sonra yanıldıklarını, P9 Litein orta segmentin en iyi cihazlarından biri olduğunu gördüm. Hafıza konusunda kesinlikle haklısınız, ama sırf bu sebepten cihazı genel olarak kötülemek doğru değil. Bu hafıza bana yettiği için benim için problem değil ama hafızayi dolu dolu kullanan birinin zaten 16 GB hafızaya sahip bi ürünü alacağını düşünmüyorum. Yinede ilgilenen arkadaşları uyaralım tabi, ama bu ürün 1300 lira seviyesinde çok iyi bi alternatif, bu düşüncem hala devam ediyor.
alacaa35A
kullanıcısına yanıt
Bu elemani pek takip etmenizi onermem. Dediklerine de kulak asmam kisisel tercihimdir. Gecen bi videoda htc 10 a gomerken denk geldimde adami gorunce kosarak uzaklasiyorum artik.
Amiral gemisiyle orta segment kirpilmis telefonu kiyaslamam nasi bi kafadir arkadas. Valla videonun ortasinda kapattim dayanamadim. P9 kiyaslanacaksa s7 htc 10 gibi amiral gemileriyle kiyaslanmalidir.
S7edge ve j7 kiyaslamasi yapalim oldu olacak.
Bahsettiginiz durum ise androidin genel bir sorunuydu. Sony lolipop ve samsung lolipop kullandim yillarca. Root atmadan hafiza kartina uygulama yuklenmiyor zaten. Markayla bir ilgisi yok onun. Suana kadar kulandigim telefonlar z2 s4 bunlarda uygulama tasimayi gormedim(rootsuz tasinsa bile app dosyasi filan telefon hafizasinda kaliyor). one m9 da hic farketmedim bile hafiza kartina ihtiyacim olmadi.
Mm guncellemesinde diger firmalar durumu duzelttiyse bilmiyorum. Root attiginizda telefonda istediginiz seyi yukleyebilirsiniz hafiza kartina.
Elemanin kotulemeye calistigi 1300 liralik telefon 😂 2 saat oyun oynayarak ve internette dolasarak wifi/4.5g 6saat20dakika ekran suresi. Daha iyisi varsa 1300liraya onu aliriz fanboy degilim sonucta android lg haric butun buyuk firmalarin amiral gemilerini kullandim.
quote:
Orijinalden alıntı: Snnrvp
Kamerayı açın, sağdan sola çekip Deklanşör sesini kapat seçeneğini aktiflestirin hocam.
Nasıl fark etmemişim hayret ettim, çok sağolasın
alacaa35A
kullanıcısına yanıt
Bu videoyu almadan once bende izledim, acikcasi sasirdim ve sacma gelmisti.Mi5 le arasinda gittim geldim cok arastirdim.Bu telefon f/p ürünü illaki eksik vs olacaktir.1150 tl ye vatandan tr garantili aldim,daha iyisi bu fiyata yok(tr garantili olarak )16gb benimde aklima takildi,ama aldigim performans o eksikligi unutturur nitelikte.Fotolari videolari ikiserli kaydetme konusunda birsey diyemiycem yazimsal cozulebilir bence, noughat i bekleyelim subata gelir o zaman bakariz.
aslında o anki sinirle yazdığımı da söyleyebilirim bunları. ben de hala telefonun iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum, ama bu olay cidden sinir bozucu. ayrıca yanlış anlaşılmasın ben hafıza birleştirmeden bahsetmiyorum uygulama taşımadan bahsediyorum, bu bana kalırsa çok basit bir işlem. ben daha evvel lenovonun dandik bir aletini kullandım android olarak onda vardı ve stabil çalışıyordu. rootlamak çözüm evet neden böyle bir şey yapıp orjinalini bozalım ki aletin. tamam f/p cihazı kabul ediyorum o yönden harika. ama sorun benim açımdan şu ki bir alt modelinde bulunan bunda nasıl bulunmaz, ayrıca arttırılabilir hafıza dedikleri ne o zaman, gibi sorular. hepinize teşekkürler bu kadar yanıt almak sevindirici, güzel bir forum :)
@www2 @snnrvp
ayrıca sorun burada da dillendirilmiş
forums.androidcentral.com
How can i transfer my apps to SD card Huawei p9 lite - Android Forums at AndroidCentral.com
İnceleme adi altinda huawei kullanicilarina kufur edeceksin, cihazin be teknik ozelliklerinden,ne malzeme yapisindan ne de kamera ozelliklerinden bahsedeceksin, ondan sonra bu alinmaz diyeceksin.
Editor cihaz hakkinda, alinir veya alinmaz demez,dememeli. O, cihazin iyi veya kotu yanlarini objektif bir şekilde abonelerine anlatmali ve tercihi kullaniciya birakmalidir. Ha, cidden begenmisse veya begenmemisse tabiki kendi gorusumdur diyerek cihazi yorumlayabilir.
Yorumlara bir bakin, huawei ezeli dusmaniymis gibi yaklasan bu editor bozuntusuna guzel bir ders vermisler. Ancak o anlamak istememis. Cunku huaweinin yukselisini kiskanmis.
Sanane pazarlama taktiginden, oynattigi futbolcudan. Sen once cihazi adam akilli anlat, ondan sonra yorumla.
Arkadas, bir Erdi ve Mesut beye bakin, bir de su editorum diye kamera karsisina gecen firma calisanlarina...
alacaa35A
kullanıcısına yanıt
Artırabilir hafıza olarak örneğin uygulamaları telefona yükleyip, 128 GB hafıza kartı takıp resimleri, müzikleri hafıza kartına atabilirsiniz hemde yüzlerce tanesini. Tekrar ediyorum bu konuda haklısınız ama hafıza kartı bu üründe neredeyse hiç bir işe yaramıyor demeye gelecek konu ve bu doğru değil. Gülü seven dikenine katlanır yaklaşımıyla, bu eksiğini şahsen göz ardı edebiliyorum hocam.
alacaa35A
kullanıcısına yanıt
Gece gece ne güldüm Huawei P9 lite sahibi olarak
Olabildigince objektif editorlerden Volkan manavi tavsiye ederim. Ancak sanirim bireysel oldugundan dolayi her telefona inceleme yapmiyor. Zaten soylemisti firmadan talep ediyorum gonderirlerse inceleme yapiyorum diye. Boyle rezil adamlarin incelemesini pek dikkate almayin. Adam htc 10u yerin dibine soktu. Htc 10 almamak icin bilmem kac neden diye videosu var 😂😂 Ya suana kadar cikmis belki en iyi android telefon htc 10. Adam tasarimi samsunga benziyor diye htc 10 almama videosu yayinlamis ya tam bir fiyasko. Bide 2 tane iletisimde oldugu htc kullanicisindan geri bildirim almis 2 kullanici demiski almayin ona nazaran htc 10 almayin diyor adam 😂😂😂 Bir firmanin bu kadar sempatizani olunmaz. Ayni telefonu samsung sony yapsa ve bu sekilde karalamis olsalar yine ayni sekilde cikis yaparim. Ama iste belli bir firmadan rant kazanip diger firmalari yerin dibine sokmak editorluk degildir yaptigi isin adi inceleme degildir. Bunu aklinizda bulundurup oyle inceleme videolarini izleyin lutfen. Saygilar sevgiler.
alacaa35A
kullanıcısına yanıt
Bugüne kadar izlediğim en saçma inceleme ve en bilgisiz editör... İlk olarak telefon kötü demiş ama bir kötü özelliğini söylememiş bende bekliyorum kronik sorun var yada naylondan telefon üretmişler diye...
Ayrıca huawei p9 lite ı piyasaya sunduğunda telefonun p9 un alt modeli olduğunu söylemedi. Bu telefonu alıp da ben p9 un düşük versiyonunu aldım diyen var mı?
Bu telefon p9 lite olarak ortaya çıktı p8 lite modelinin devam modelidir ve kıyaslaması p8 lite a göre yapılır. P8 lite a göre de oldukça geli?mi? haldedir.
Lenovo demiş Asus demiş LG demiş akıl var mantık var lenovo p1 hariç bu telefona rakip telefonlar Samsung j7 prime galaxy c5 alcatel idol 4 tür.
Çok güzel şekilde milletimiz artık akıllandı demiş özellikle orta segment telefon alanlar zaten daha bilinçli olur bu kişiler bilmiyorlar mı hangi telefon hangi telefonun rakibidir rakibi değildir.
Birde p9 satmadı demez mi tam felaket yani...
P9 lite in sıkıntısı sar değeri ve grafik işlemcisinin rakipleleri ile aynı olması gönül isterdi biraz daha iyi olsun
www2
kullanıcısına yanıt
Haklısın arkadaşım.Ben uzun süre bir telefon aradım ve en sonunda Huawei P9 lite almaya karar verdim.Bu kararımda Volkan Manav abimizin değerli yorumları sayesinde ve ben çok mutluyum telefonumdan
arkadaşlar yaklaşık olarak 15 gün önce android 7.0 beta teste başvurdum ve bugün b333 kodlu 2gb bir güncelleme geldi 7.0 emui 5.0 güncellemesi indirip size görüşlerimi bildireceğim
semoniok
kullanıcısına yanıt
Şimdiden bir soru soruyorum o zaman hocam. Bi kontrol eder misiniz, sanal tuşları gizleyebiliyor muyuz.?
arkadaslar telefon gorusmelerindeki ses kalitesi nasıl? standard kalite mi alti mi ustu mu?