Şimdi Ara

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.494
Cevap
37
Favori
211.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: www2

Olabildigince objektif editorlerden Volkan manavi tavsiye ederim. Ancak sanirim bireysel oldugundan dolayi her telefona inceleme yapmiyor. Zaten soylemisti firmadan talep ediyorum gonderirlerse inceleme yapiyorum diye. Boyle rezil adamlarin incelemesini pek dikkate almayin. Adam htc 10u yerin dibine soktu. Htc 10 almamak icin bilmem kac neden diye videosu var 😂😂 Ya suana kadar cikmis belki en iyi android telefon htc 10. Adam tasarimi samsunga benziyor diye htc 10 almama videosu yayinlamis ya tam bir fiyasko. Bide 2 tane iletisimde oldugu htc kullanicisindan geri bildirim almis 2 kullanici demiski almayin ona nazaran htc 10 almayin diyor adam 😂😂😂 Bir firmanin bu kadar sempatizani olunmaz. Ayni telefonu samsung sony yapsa ve bu sekilde karalamis olsalar yine ayni sekilde cikis yaparim. Ama iste belli bir firmadan rant kazanip diger firmalari yerin dibine sokmak editorluk degildir yaptigi isin adi inceleme degildir. Bunu aklinizda bulundurup oyle inceleme videolarini izleyin lutfen. Saygilar sevgiler.

ben volkan manavın baya videolarını izledim bu telefon p9lite ile baya telefonları karşılaştırmıştı. biraz çok konuşuyor bir de saçları ile oynamaasa iyi bir editör aslında.
    hani o kadar forumsitesi var ama forum donanımın incelemeleri gerçekten kusursuz diyebilirim. shift deletedeki şişman biri var onun gibilere kıl oluyorm adama bişey beğendirmek mümkün değil.
    bu telefonu almayı planlıyorum iki ay içerisinde.
    bu hafıza işi ne olucak büyük takipteyim. eğer bir çözüm bulunursa bu ürünü alırım yoksa mate9lite a bakıcam eğer o da abisi mate 9 gibi ülkemize gelirse. huaweide 32 gb orta segment telefon yokluğu var bunu mate 9 lite giderir diye düşünüyorum umarım huawei ülkemize getirir. p9 lite 1300den satışa sunulduysa o cihaz da 1500den sokulur gibime geliyor. bu arada mate 9 u 2999dan satışa sunmak biraz fazla değil midir sevgili forumdaşlar. tamam telefon pazarında iphone ve samsungdan sonra 3. olarak gelse de ülkemiz için huawei markasını kim biliyor düzgünce hangi mediamarkt çalışanı huawei ürünü sattırmaya çalışıyor?

• annieste A kullanıcısına yanıt
    Hocam Mate 9 çok efsane bi ürün olmuş, yani sorsan parasını en cok hangisi hakediyor diye, cevap olarak verilecek nadir telefonlardan. Daha düşük olmasını elbette isteriz, ama dolar ucmusken, telefon piyasası bu duruma gelmişken kimse kârdan düşürmek istemez. Ayrıca mate 9 Lite dediğimiz ürün aslında Honor 6X oluyor ve Honor 5X şu an bizde satılmakta. Bu mantıkla ben satışa sunulacağını, max 1600 lira bandında çok ideal bir alternatif olacağını düşünüyorum. Huawei hiç tanımaz etmezdim, hiç bir markanin fanboyu olmadığım için objektif bakabiliyorum, en azından bakmaya çalışıyorum. Huawei bence şu an çok iyi gidiyor, ürünlerine baktığınızda özellikle tasarım olarak en iyi ürünlere sahipler. Ama maalesef bazı tarafli editörler yüzünden gereken ilgiyi göremiyor. Benim çevremde neredeyse Huaweiyi bilen yok ama ben araştırıp öğrendiğim için çekinmeden aldım ve baya memnunum. Şu an amiral gemisi telefon alacak olsam düşünmeden P9 alırdım, Mate 9 ise Note 7 olayından sonra beklenenden fazla satacaktir. Ülkemizde gereken ilgiyi görürse, fiyat bandını düşürebilir. En azından öyle umuyorum.

• evet arkadaşlar Android 7.0 güncellemesini yükledim ilk izlenimlerimi olumlu yônde telefon bir o kadar daha seri oldu bence yeni özellik olarak diğer telefonlarda gördüğümüz uygulama menüsü eklenmiş bu isteğe göre değiştirilebiliyor içinde uygulamalarda yeni versiyonlara güncellenerek daha güzel ve başarılı olmuş bildirim çubuğu tek menüde birleşmiş ve daha başarılı buldum bana göre telefonun çekim kuvvetine artdı telefon eskiden boşta iken 1.80gb ram kalırken şimdi ise 2.30 GB olarak bir boşta ram kalıyor ve telefonun daha hızlanmasına katkı yapıyor 2 pencere açma modu gelmiş pil durumunu ise test daha test etmedim ama gayet güzel pil modları bu güncellemeler kalkmış eskiden performans ve akıllı modları vardı şuan onlar kalkmış isteğe göre pil tasarrufu için ekran çözünürlüğünü düşürme özelliği gelmiş yani lafın kısası telefon bir o kadar daha güzel olmuş eğer sizde denemek istiyorsanız huaweinin beta test başvurusunu doldurarak güncellemeyle sahip olabilirsiniz

• Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    Şu an ayarları kurcaladım ama saklayamıyoruz
  • Yaklaşık 1 haftadır her yerde Gold 3Gb modelini arıyorum ama hiçbir yerde yok 1 hafta içersinde gg 2 tane hepsi buradadanda 2 tarafından toplam 4 tane aldım hepsi 2B ram çıktı iade etmek zorunda kaldım 3B ram Gold rengini nasıl bulacağım bilgisi olan varsa yardımcı.olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semoniok

evet arkadaşlar Android 7.0 güncellemesini yükledim ilk izlenimlerimi olumlu yônde telefon bir o kadar daha seri oldu bence yeni özellik olarak diğer telefonlarda gördüğümüz uygulama menüsü eklenmiş bu isteğe göre değiştirilebiliyor içinde uygulamalarda yeni versiyonlara güncellenerek daha güzel ve başarılı olmuş bildirim çubuğu tek menüde birleşmiş ve daha başarılı buldum bana göre telefonun çekim kuvvetine artdı telefon eskiden boşta iken 1.80gb ram kalırken şimdi ise 2.30 GB olarak bir boşta ram kalıyor ve telefonun daha hızlanmasına katkı yapıyor 2 pencere açma modu gelmiş pil durumunu ise test daha test etmedim ama gayet güzel pil modları bu güncellemeler kalkmış eskiden performans ve akıllı modları vardı şuan onlar kalkmış isteğe göre pil tasarrufu için ekran çözünürlüğünü düşürme özelliği gelmiş yani lafın kısası telefon bir o kadar daha güzel olmuş eğer sizde denemek istiyorsanız huaweinin beta test başvurusunu doldurarak güncellemeyle sahip olabilirsiniz

hocam uygulamları hafızaya atma işi ne oldu var mı öyle ayarlar telefonu alma niyetindeyim ışıklandırırsanız sevinirim.
    bir de uygulamalar menüsü derken mate 9 kutu açılışı incelemelerinde gözüme çarptı böyle bişey gerçekten geldi mi?
    7.0da olan çift ekran olayı nasıl ss atar msnz

• annieste A kullanıcısına yanıt
    evet isteğe göre uygulamalar menüsü açılıyor sd kartım yok ama ayarlarda depolama seçeneklerinde sdkarta taşı seçeneği görmedim resi atarım
  • Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)

• semoniok kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, zahmet vermeyeceksem Touchplus uygulamasını yükleyip ayarlarda görünüp görünmediğine bakabilir misiniz. Bu konu benim için çok önemli olduğu için zahmet veriyorum.
    kardeş dediğin uygulama google playda çıkmıyor tam adıne veya link atarmısın
    Mağazada yok kardeşim, buyur burdan indirebilirsin.

https://drive.google.com/file/d/0B_29hLkM_fj6MWpUdjhkaks1cjQ/view
  • quote:

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)

hmmmmm
    ben şuan lg L7 2 p710 kullanıyorum benim telefon kitkat ile çift ekran özelliği vardı hesap makinası tarayıcı gibi fonksiyonları kullaniliyordum bu özelliği android 7.0 da ancak verdi bu demek oluyor ki lg samsung gibi firmalar saf androide nasıl evrim kattıları...
    uygulama temizleme kısmı emui 4.1de iphonedaki gibiydi media marktte incelerken hoşuma gitmişti bildirim çubuğu filan. şimdi bakıyorum da buram buram andriod kokar hale gelmiş.
    Root işini sevmem ben o telefonun sadece donanımına para vermiyorum yazılımına da veriyorum o yüzden root işlerini hiç sevmem
    mediamarkette telefonun ramini temizlediğimde 1.25gb boş ram kalıyordu şimdi sizin attığınız sslere göre bu konuda baya ilerleme var güzel
    telefoon daha akıcı oldu dediniz işte beni tek endişelendiren şey bu hafıza olayı şuanki telefonumda hafıza yetersizliği diye sildiğim uygulamarı saymakla bitiremem. hafıza sorunu olmazsa bu telefonu almak niyetindeyim.gerçekten 3 yıl sorunsuz götürecek bir cihaz.
    ssler için teşekkürler hocam.

İndirdim ama Android sürümü ile uyumsuz dedi herhalde 7.0 için uyumlu degil
    Doğrudur hocam, belki çalışır diye deneyelim istedim ama olmadı. Huawei bu güzel ayrıntıyı neden kaldırdı anlayamıyorum. Sanal tuşları gizlemek için tek çare rootlamak anlaşılan. Yinede çok teşekkür ederim hocam, baya zahmet verdik.
    Sanal tuşları gizleyen uygulamalar olmalı gplayde, tumden kaldirani bilmiyorum ama gizleyen i kullanmıştım, power togles indirip deneyin immersive kısmını aktif ettiginizde tuslar sanal tuslar altta gizleniyor
  • Bi çok uygulama denedim, power togless, Gmd gibi uygulamalar ama hepsi klavye esnasında problemli. Klavyeyi desteklemedigi için klavyenin çıkması için tuşları açar gibi aşağıdan yukarıya çekmeniz lazım hocam. Yani sorunlari var, ama Touchplus uygulamasinda böyle değil diye biliyorum. O yüzden root ile ayarlar bölümüne eklememiz gerek.
  • merhaba arkadaşlar. bende 29 aralıkta gold rengini aldım. bir haftadır kullanıyorum. bu sürede yaptıklarımı bende yazayım dedim. bataryası 2 gün rahat gidiyor bana. ağır oyun henüz yüklemedim ama onun dışında candy crush gibi oyunları oynadım. şuana kadar hiç ısınma, donma, kasma yaşamadım. kamera çok kullanan biri değilim orta segment için iyi bence. media markt da almadan önce arkadaşımla bu segmentte bi kaç telefonla karşılaştırdık kameraları ve bu telefon daha güzel ve net fotoğraflar çekti. parmak izi okuyucuyu sürekli kullanıyorum ve algılamada herhangi bir problem yaşamadım. hafıza konusuna gelirsek evet 16gb yetersiz. şuanda 6.5 gb boş bende ama henüz müzik vs hiç atmadım telefona. hafıza problemi bende yaşarım. telefona kırılmaz cam taktım ve içinden çıkan silikon kılıfla kullanıyorum. gayet şık duruyor telefon. şimdilik yazacaklarım bunlar. öneri ve sorularınız olursa buyurun söyleyin.

• quote:

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)

Peki otg desteği aktif oldu mu? Aktif olmadı ise rootsuz bunu yapabileceğimiz bir yol var mı arkadaşlar ?

• yusufpb Y kullanıcısına yanıt
    Baktım ama otg desteği gelmemiş ama beta sürüm olduğu için olabilir belki asas sürüm çıkınca gelebilir
  • Otg donanımsal bir özellik olmaz
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.