Şimdi Ara

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.494
Cevap
37
Favori
211.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mediamarkt'tan aldığım cihazın kutusunda 'arena' etiketi mevcut (3gb ramli gold model) diğer arkadaşların da aynı şekilde mi?
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Ben P8 demedim P8 Lite dedim P8 de Sony sensör var ama bizde yani P8 Lite ominivision marka sensör var ve odak mekanizmasının oynak olması problem yoksa sıkıntı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aarchitettoo A kullanıcısına yanıt
    O dağıtıcı adı oluyor

Arena gibi birçok firma var Vodafone de mesela brightstar bunlar cihazı pazarlayan firmalar

Ama garanti konusunda Hepsi Huawei Türkiye garantili ithalatçı (delta) hariç

• O dedigin sey eski htc telefonumda da vardi ama 2 yil boyunca fotograf çekerken aikinti yapmadi hic

• teşekkür ederim cevabınız için

Zaten sıkıntı yapmıyor ama sonradan odak mekanizması bozulabilir mesela bozuldu yeni camera değişti düzeldi

• Arkadaşlar cihazdan memnun musunuz?

Kronik sorunu var mı?

Ahize sesi güçlü mü?
    Ram 2 gb mı 3 gb mı

Genel olarak degerlendirirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 2 Ocak 2017; 21:54:59 >
  • Ben telefonu kullanıyorum .P8 lite konusunda bir fikrim yok ama P9 lite da öyle bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum .
    Hocam valla benden yana sikinti yok. İlk gunku gibi kullaniyorum alir almaz kirilmaz cam ve silikom kilif. Tek kilcal cizik yok telefonu 6. Gun garantiye yolladim aciklamasina cizikler mevcut demisler 😁 halbuki telefon paketten nasil ciktiysa oyle yolladim suan bile tek cizik yok. Bilirkisi toplantisi olacak subat ayinda. Ben gorevimi yaptim garantiye yolladim arizasizdir dedi. Bilirkisiye veririm inceler. Eski nokia polifonik modellerdeki gibi ses kaciriyor telefon. Muzik acikken en kisikta hışş diye ses var ve bu sorun anakartla ilgili. Sonucta hoparlor degisse bile devam edecek bir problem. Ama p9 lite orta sinifin en iyilerinden. Maddi durum duzelince ust sinif huawei alirim resmi garantili.

Ayrica benim cihaz tek sim versiyonu 3gb olandi. İsine yarayan olurmu bilmem ama telefonu cift sim yaptim ve suan iki yuvayi da goruyor. Ancak 2. Sim kullanirsak sd karttan feragat ediyoruz.

Cift sim kart olan modellere fazla para vermeyin. Telefonun zaten cift sim ozelligi var. Sadece bolges kisitlamalarla cift sim kapatilmis. Oem dosyasini degistirince fabrika ayarina donunce cift sim calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 3 Ocak 2017; 0:43:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar kismina cift sim menusu geliyor.

2.sim sadece aramalar icin kullaniliyor sanirim. 4.5G baglanti tek simden saglaniyor.
  • www2 kullanıcısına yanıt
    Yanlis oldu hocam bende p8 var zaten karistirdiniz herhalde su cift sim karti nasıl yaptığınızi ogrenmek istrrim

• merhaba, tüm ayarları kurcaladım ama bildirimlerdeki titreşimi kapatamadım. Yardımcı olabilecek var mı ? Bildirimler yukarda gözüksün ama ses ve titreşim olmasın istiyorum

Bölge kodunu channel/tr den hw/eu yapmanız gerekiyor hw/eu single var bide ama çift sim için hw/eu yapmanız lazım

• ocak ortası gibi almanyada olacağım 10 gün kalacağım.Aile eşrafı (abi kardeş vs) zaten oradalar.
    Geçen gün abi fırsat düşürmüş ve 150 Euroya ZTE axon 7 mini almış. Kızım telefon istiyordu, ona vereceğiz.
    Cihazı çok beğendi.
    Ben ise kendime bir telefon bakıyordum.İş telefonunun ekranını çatlattım.Çok pahalı olmayan ve birkaç sene srunsuz kullanacağım bir tel olmalı.
    ZTEnin gerçeğini görmek için Mediamarkt'a gittiğimizde Ben de alternatiflere baktı ve dikkatimi P9 lite çekti.
    1200 Gibi bir fiyatı var ve selfie çubuğu ve BT kulaklık hediyesi varmış.
    Almanyadan alsam pasaport sorunum olacak (kendi pasaportum kızımın telini kaydedecek), iş arkadaşımın pasaportuna kaydetmem lazım.
    200 Euro'ya alabililir, şu an 210 Euroya satılan yerler var.740 TL eder + 150 TL kayıt +20 Euro yeni kazık ile 960 TLye geliyor.
    Almaya'dan mı getirtsem, Türkiye'den mi alsam karar veremedim. Hem tam garanti hem hediyeleri hem de KK kampanyalarından gelecek puan felan ile
    aradaki fark 100-150 TL ye iner.
    Bugüne kadar birkaç tel getirtip kullandım Almanyadan ve hiç sorun yaşamadım. Bir defa SE W900'de sorun olmuştu , bedelsiz değişim yapmıştı SE ama o köprünün altından çok sular aktı.Akıllı telefonların sorun çıkartma oranı çok daha yüksek.
    Karar veremiyorum açıkcası Türkiye'den P9 lite mı alsam, Almanya'dan onu veya başka bir cihaz mı getirsem.
    Sizin öneri ve fikirleriniz nedir?

• realgs kullanıcısına yanıt
    hocam al türkiyeden garantisi olsun kafan rahat olur servisi çok güzel zaten artı 1 ay vip servis mevcut ekranı kırarsan bedelsiz değişim yapılıyor al burdan için rahat olur
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Mate 9 falan deseydiniz olur derdim zira Tr ile avrupa srasindaki cihaz acisindan fiyat aradaki farki, ciddi yuksek.

Ama p9 lite icin degmez. İs telefonu olarak kullanacakmissiniz, dayanikli ve bir sorun oldugunda direk servise verebilmeniz lazim. O yuzden Tr garantili olmasinda fayda var
    2.si 100 lira farka burada +1 yil daha fazla garanti sahibi oluyorsunuz. Almanya'da bu sure yanlisim yoksa 1 yildi

• SİYAH SANCAK kullanıcısına yanıt
    Genel olarak bildirim alirken ki titreşimi kapatamiyoruz hocam, uygulama ayarlarına girip ( örneğin WhatsApp) kapatmaniz gerek. Bende su an B120 sürümü var, yeni güncellemede belki kapatabiliyoruzdur bilmiyorum.
  • Herkese iyi günler arkadaşlar. 3 yıldır Nokia Lumia 630 lanetini kullanıyorum. Bundan sonra geçeceğim her telefon bana şahane gelecek, o derecede bıkmış durumdayım. Huawei P9 Lite'ı almayı ciddi ciddi düşünüyorum. Baya bir araştırma da yaptım. Baya iyi yorumlar ve incelemeler okudum. Bir de sizin fikrinizi almak istedim. Ne gibi eksikleri var? Neden önerirsiniz. Cevaplarsanız çok teşekkür ederim:)
  • Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    sorun şu ki whatsapp vb uygulama ayarlarına girdiğimde de öyle bi seçenek çıkmıyor hocam bildirimlere izin ver, kilit ekranında göster gibi kısıtlı ayar var. Ses ayarlarından varsayılan bildirim tonunu " hiçbiri " işaretlediğimde titreşim devam ediyor maalesef ve bunun da bi çözümü yok sanırım
  • SİYAH SANCAK kullanıcısına yanıt
    Ordan değil hocam uygulamayı açıp, Ayarlar - Bildirimler kısmına girerseniz titreşimi kapatabiliyoruz mesela. Buyrun resimde gösterdim..

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.