Bildirim
Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı) (175. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
P9 lite'ım cortladı artık.. sizlere ömür..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3.5 yılık maceramız devam etmektedir. Hafıza sorunu yaşasakta, günde 2 defa doldur boşalt yapsakta birliktelik devam ediyor
Hocam panel bozulmaya başlamış bence. O yüzden böyle oluyor. Ama gittiği yere kadar kullanın bence yeni ekran almak mantıklı değil
Teşekkür ederim garantinin bitmesine 1 ay vardı. Garantiye gönderdik. Ekran ve bataryayı ücretsiz değiştirdiler. Telefon sıfır gibi oldu. Huawei garantisi çok iyi işledi. Telefon 1 haftada gitti tamir gördü geldi.
arkadaşlar HUAWEİ P9 LİTE telefonumun sanki bataryasının ömrü bitiyor fuluyorum sabah sonra bakıyorum %98 olmuş sonra gün içinde öğülene doğru %75 falan olmuş öyle çok kullanmıyorumda arada iarkı açıyorum sanki önceden öyle değildi.Orjinal batarya alıp değitirsek düzelirmi yoksa yine oda böyle mi olur ?? ve değiştirmeden düzeltebilirmiyz program vs kullanılarak ?? -
hocam batarya değişimi tabi ki etki eder. Aksi halde batarya değişimi olmadan verim alamazsın. Benim telefonda sizinki gibi ama idare ediyorum ben -
eyvallah hocam sağolun bu gidşler değititeeiz gibi orjinallerden daha iyi diğer marka batarya markaları vermıi DEJİ marka iyiymişquote:
Orijinalden alıntı: halil5
hocam batarya değişimi tabi ki etki eder. Aksi halde batarya değişimi olmadan verim alamazsın. Benim telefonda sizinki gibi ama idare ediyorum ben -
Arkadaşlar elimizde p9 lite 2017 var. Ayarlarda 3g veya 4.5G ayarı yok bu yüzden telefon sürekli 2g de. Mobil ağlar bölümünde sadece tek seçenek var. Ayarını nasıl yaparız.
Ayarlar/diğer /mobil ağ deyince bende çıkıyor hocam p9 lite 2016 cihazım
Batarya performansı hakkında bilgi verirmisniz.
Cihaz elime yeni geçti. 7 saat gidiyor bende.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim cihaz 4 yıl olucak aktif olarak kullanırsam benimki de o aralıkta. Normal kullanımda akşamı zor görüyorum. Hiç batarya değişmedi.
Arkadaşlar bu cihazın bootlader açmanın bır yolu yok mu ? Paralı buldum sadece . Huawei de kodu vermiyor.
-
Hocam ben 4 yıl önce açmıştım, ondan sonra da bir daha işim olmadı. Şimdi niye ücretli olmuş ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X