Şimdi Ara

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.494
Cevap
37
Favori
211.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asaf04

G8 Huawei nin sorunlu bir cihazı hiç gerek yok onu almaya

P9 Lite şuanda orta segmentte en iyi telefon

g8 in ne gibi sorunları var acaba?
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Kamera arızası ve yamulma sorunu ayrıca işlemci eski

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

Kamera arızası ve yamulma sorunu ayrıca işlemci eski

g8 ana konu favori konularımda. bahsettiğiniz sorunlara denk gelmedim. g8 kullanıyorum.

yamulma daha çok kullanana bağlıdır ve ilk defa sizden duyuyorum.

kamera arızası nedir?

işlemci eski olunca sorunlu mu oluyor?
  • Selam arkadaşlar, ben de bugün aldım telefonu. Kullanım tavsiyeleriniz var mı?
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Odak mekanizmasının bir kaç düşüşte çabuk bozulması hatta kendiniz de deneyin kamera bölümünü saklayın ses geldiğini göreceksiniz

İşlemci eski olması aslında sorun değil ama cihaz sadece tek güncelleme aldı ama diğer cihazlar birden fazla güncelleme aldı

P8 lite:
    B049
    B133
    B170
    B203
    B551
    B565
    B575
    B581
    B585

Honor 7:
    B330
    B370
    B371
    B380
    B382

P8:
    B321
    B360
    B370
    B380
    B382

Yani çok satan modeller güncelleme alır

Ve şuan da Aralık ayı güncellemesi alan telefonlar:
    P8 lite
    P9
    P9 Lite
    Mate 8
    Mate 9
    Nova &amp; Plus

Sadece bunlardır bakarsanız P8 lite çok satan bir model olduğu için hala güncelleme alıyor
    Ama bakıyorum G8 sadece tek güncelleme oda Marshmallow ilerisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 31 Aralık 2016; 19:38:9 >

• düşürme her telefon için risklidir.

sorunlu demek ağır kaçmış hocam. kolay gelsin.

• arkadaşlar merhaba 20 güdür bu telefonu kullanıyorum şebeke sorunu olmaya başladı hattım turkcell ilk haftalarda genellikle 2-3 çubuk çekiyordu
    son bir haftadır 1 çubuk çekmeye başladı hat olmasına rağmen aradığım kişiye 2-3 denemede arıyorum beni arayanlar ise şebeke olasına rağmen ulaşılamama gibi sorunlar oluyor sizce ne yapmalıyım servise versem 1 ay olmadığı için yeni cihaz verirlermi sizce ne yapmalıyım servise vereyimmi ve hangi servise yollayacağız

yardımcı olun lütfen değişim talep etsem verirlermi yeni cihaz
  • semoniok kullanıcısına yanıt
    Yeni cihaza gerek yok vermezler yazılım arızası

(Hi care) uygulamasında mı numarayı ara sana yardımcı olsunlar

Simkargindan kaynaklanmadgina eminsen hemen ginder servise alali 6 aydan az oldugu icin yen cihaz da gönderebilirler

Merhaba;
    Sim kartla ilgili bir sorun değilse bence hiç uğraşma. Türkiye garantili ise değiştir. Sonuçta Türkiye garantili olanlarda ilk 1 ay VIP servis var. Kullanıcı hatası olup olmadığına bakmadan telefonu yenisi ile değiştiriyorlar. Bu arada yazılımsal diyen arkadaşım ben bu telefonu kasım ayından bu yana kullanıyorum bir kere bile bu tarz bir sorun yaşamadım ayrıca telefonda yazılımsal bir sorun olsa herkes de aynı sıkıntı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRL-1- -- 1 Ocak 2017; 22:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRL-1-

Merhaba;
    Sim kartla ilgili bir sorun değilse bence hiç uğraşma. Türkiye garantili ise değiştir. Sonuçta Türkiye garantili olanlarda ilk 1 ay VIP servis var. Kullanıcı hatası olup olmadığına bakmadan telefonu yenisi ile değiştiriyorlar. Bu arada yazılımsal diyen arkadaşım ben bu telefonu kasım ayından bu yana kullanıyorum bir kere bile bu tarz bir sorun yaşamadım ayrıca telefonda yazılımsal bir sorun olsa herkes de aynı sıkıntı olurdu.

Şöyle söyleyeyim benim P8 lite var

şuanda Türkiye romu kullanıyorum sebeke idare eder

Avrupa romda iken şebeke bir tık yavaş

Çin romuna geçtiğim zaman Türkiye romundan daha iyi şebeke

Yani Yazılımsal arıza olması muhtemel

Birde şöyle söyleyeyim senin telefonun çökünce diğerleri de mı çöküyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 1 Ocak 2017; 23:33:12 >

• Merhaba arkadaşlar huawei p9 lite ta fm radio nerede bir türlü bulamadım.
  • Vodafone dan alınan telefınlarda vodafone rom ve uygulamaları oluyormu bilen varmı?
  • Olsa bile hepsi silinebilir artık rom kısıtlaması yok hiçbir telefonda

• Hocam p9 lite var

Kameraya hafifce dokununca vida sesi gibi ses geliyo. İlk basta vida filan sandim ama kamera mercrginden geliyor. Kamerada hicbir problem yok suanda.netleme filan gayet hizli. Sessiz bi sekilde manuel netlemeyi denedim o ses netlerkende geliyor hafifce. Diger bazi telefonlarda da manuel netlemeyi denedim yine hafif ses geliyor sonyde filan. Simdi kamera bozukta degil. Zaten tuketiciye verdim telefonu bekliyorum. Ama hala kullaniyorum. Sorun olurmu ben dusurme filan yapmadim ciziksiz telefon. Sadece kameranin oldugu yere hafifce vurunca ses geliylr mercek bosta gibi. Diger z2 de denedim yine ses geliyor mercekten vurunca ama bu kadar cok degil. Benim p9 liteda sanki icinde bosta vida kalmis gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla telefonu delta garantili aldim hbden almaz olaydim dedim.

Refurbished diyecem ama kutuda bir ibare yok.

Telefonun arizalari ilk gunden beri sabit

1. Ekran acikken huawei yazisinin ordan hafif genlesme sesi geliyor (hoparlor kismin orada)

2. Muzik video acip sesi en kisiga getirince alt hoparlorden hisirti duyuluyor bariz. Ses kacirma var

3. Ve kamera mercegi sallantili( benim icin buyum problem degil)

4.Sorun bendemi parmagimdami bilmiyom ama bazen parmagi okumuyor titriyor 😁

İlk 2 sebeple tuketiciye basvurdum cunku delta servis elemani ilk 2 sorunu duyamamis?!! (Guzel kulaklarini sevdigim servis elemani)

Bu sorunlar ilk aldigimdan beri var. Kullanima engel degil ama bariz arizali. Cunku hoparlor arizasi yok. Saniyorum anakartta problem var. Ekran acikken genlesme sesi cikariyor hoparlor. Ve digeri muzik video calarken ses en kisiktayken hoparlorde ses kacirmasi var.

Bu arizalar hoparlorle ilgili degil. Hoparlor degisse bile devam eder cunku hoparlor mekanik bir parca. Anakarttan ne sinyal alirsa onu sese cevirir. Anakart bariz ses kaciriyor.(en yuksek seste bile dikkatli dinleyince bir vokalin sesi azaldiginda hisirti duyuluyor ama en kesin yol sesi en kisiga almak) Bakalim tuketiciye verdim hayirlisi. Cunku kutuyu ben actim ve telefon arizaliydi hb camura yatti yok ariza raporu vs. Delta elemanida arizasizdir demis.

Tuketici toplantisi var subatta. Kendim dinletirim bilirkisiye bakalim ariza varmiymis yokmuymus.

Ayrica telefonla ilgili kullanimimi belirtmek isterim:
    Bozmadan devam ederse huawei 2 3 yila samsungu filam piyasadan siler. Rahatca soylenebilir bu. SİFİR donma ve isinma var telefonda. Sadece sarj olurken oynadigim zaman cok hafif olarak isiniyor. Bu samsungda filan ekrani bile acinca daha fazla isindigina sahit oldum.
    Bir sonraki telefonum tekrar huawei olacak. Belki p9 veya p10
    Almak isteyip dusunen arkadaslar alsin kesinlikle. Dedigimi anlayacaksiniz. Huawei turkiye garantili alin arkadaslar. Ben hata yaptim. Sizi 2 yil rahat goturecek telefonlar. Touchwizz gibi 6 ay sonra kasma da olmuyor. Kesinlikle huawei bozmadan devam ederse pazar payinin coguna sahip olur 3 seneye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 2 Ocak 2017; 17:17:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• www2 kullanıcısına yanıt
    O ses her telefonda var odak sistemi çalıştığı için mekanizma ileri geri yaparken ses çıkıyor sıkıntı yok onda ama Huawei de nedense fazla çıkıyor P8 lite da da vardı ses sonra kamera odak sistemi çalışmadı camera değişti ses azaldı şimdi değişim telefonu geldi ses çok çok aaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 2 Ocak 2017; 18:27:38 >
    Delta servis biraz sıkıntılı Huawei servisi olsaydı 3 gün sonra yeni telefonun kapında olurdu

Delta garantisi hakkında cok sikayet var hatta orjinal yedek parca kullanmadigi soyleniyor ama sorsan musteri memnuniyeti icin her şeyi yaparlar

• P8 de o dediginiz sorun yok modelden modele kullanılan lens kalitesi fadkli olduğu icin sizde sorun olmasi normal

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.