Şimdi Ara

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.494
Cevap
37
Favori
211.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asaf04

3gb çift sim olanlar sadece yurtdışında var

ülkemize gelen çift sim ithalat modelleri 2gb
    Ülkemize gelen tek sim ithalat modelleri 2 veya 3 gb

Huawei Türkiye Garantili cihazlar 3gb tek sim

2gb yeterli mi peki? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Oyun falan oynanmayacak.
  • talhagezer kullanıcısına yanıt
    Ben deki 3GB lı ,o yüzden 2 GB lısını bilemiyorum . Çift sim kartlı olanında eğer iki sim kartı da kullanırsanız bu sefer hafıza kartı takamıyorsunuz bunu söyleyebilirim
    2 Gb ram cift hatli ithalatci garantili modeli ben kullaniyorum. Ortalama kullanilan ram 1.3 gb, ortalama bos ram 500-600 mb civari oluyor. Telefon turkiyeye ilk geldigi siralar almistim ve tek bir kez bile donma takilma yapmadi, arayuz cok akici. Ben oyun oynamiyorum, whatsapp, internet ve mail. Bana yeterli geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilkahraman

2 Gb ram cift hatli ithalatci garantili modeli ben kullaniyorum. Ortalama kullanilan ram 1.3 gb, ortalama bos ram 500-600 mb civari oluyor. Telefon turkiyeye ilk geldigi siralar almistim ve tek bir kez bile donma takilma yapmadi, arayuz cok akici. Ben oyun oynamiyorum, whatsapp, internet ve mail. Bana yeterli geliyor.

Çok iyi oldu cevap, teşekkürler. Peki arkadaşın dediği gibi 16gb kendisi telefonun ve arttıramıyormuyuz hafızayı? O zaman çok kötüymüş ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

quote:

Çok iyi oldu cevap, teşekkürler. Peki arkadaşın dediği gibi 16gb kendisi telefonun ve arttıramıyormuyuz hafızayı? O zaman çok kötüymüş ya..

uzun zamandır telefon arayışı içerisindeyim gözüm huawei p9 liteda fakat beni 16gb hafızası korkutuyor. kullanan arkadaşlar 16 gb hafızadan ne kadar kaldığını açıklarlasa sevinirim, huawei mate 9 ülkemizde satışa sunuldu yurtdışında mate9 lite da duyuruludu acaba o da ülkemize gelecek mi gelicekse gözüm ona kayabilir çünkü o 32gb + kirin 655:))))

annieste A kullanıcısına yanıt
    Hafiza olarak 2 sim kullanilirsa hafiza karti takilamiyor, ayrica 2. Simde sadece 2g var bilginiz olsun. Yeni format atmistim bikac uygulamada yukleyince ortalama 8 gb yer kaldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilkahraman -- 25 Aralık 2016; 10:22:49 >
  • quote:

Hafiza olarak 2 sim kullanilirsa hafiza karti takilamiyor, ayrica 2. Simde sadece 2g var bilginiz olsun. Yeni format atmistim bikac uygulamada yukleyince ortalama 8 gb yer kaldi.

zaten hafıza kartı kullanırım. 2. sim ile işim olmaz.
    whatsapp souncloud shazam snapchat instagram twitter facebook messenger skype bankacılık ve türkcell uygulaması filan kullanırım.tahmini bu uygulamaları kullananlar kaç gb boş yere sahi.pler telefonlarında. 16gb yetmez diye bir şüphem var, çünkü şuan kullandığım telefon 4gb. bu yüzden çoğu uygulamayı kullanamıyorum, bu arada kaç mb boş rama sahipler kullanıcılar?
    beyaz ve siyah renk hangisini önerirsiniz peki kullananlara?
    parmak izi okuyucusu uygulama kitleme resim kitleme gibi nasılözelliklere sahiptir?
    şuan kullandığım telefonu 3.5 yıldır kullanıyorum bu telefon da 3 yıl beni üniversiteden mezun edecek kadar kasma donma yapmadan akıcılığını koruyabilir mi emui arayüzü gerçekten akıcı hayran kaldım diyebilirim.

• annieste A kullanıcısına yanıt
    Uzun vadeli telefon istiyorsanız p9 lite veya xiaomi mi5 önerimdir

Hafıza kartı takılacaksa sorun olmaz hocam, uygulamaları telefona yüklerseniz, dosyaları hafıza kartına. Benim kullandığım son 3 Android telefonumda 16 GB hafizaya sahipti ve 8 GB SD kartım var, irili ufaklı 20 - 30 uygulama yüklerim ve sorun yaşamıyorum. Sizin bu saydığınız uygulamaları yükleyip sorun yaşamanız çok zor, içiniz rahat olsun yani hocam..

Ben P8 lite kullanıyorum SD card var ama sadece kamera için kendi hafızası 16gb boş kalan yer şuan 2.3 gb

Yüklediğim uygulama sayısı 59
    Oyun: GTA Vice Ctiy Soccer stars NSS okey

Birde Here we go Yüklü (Nokia Haritalar) harita dosyası 900 MB oda yine dahili hafıza içinde

Yani bana yetiyor bir sürü şey de yükü

• Arkadaşlar bu telefon kafama çok yattı.

Kamerası çok iyi test ettim teşirden.
    Hızı güzel videolarınıda izledim.
    Şarj konusundada iyiye yakınmış.
    sar değeri yüksek deniyor ama 3 anten teknolojisinden miş oda benim aradıgım ozelliklerden çekimi baya iyiymiş
    2 adet alacağım sizlerin artı ve eksileri olarak söyleyecekleriniz varmı
  • Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişir eksileri, benim için tek ve en önemli eksiği sanal tuşlar. Kapasitif tuşlara sahip olsaydı bu cihaz, bana göre orta sınıfta açık ara en iyi telefon olurdu. Hızı, bataryası, arayüzü ile son derece memnunum hocam. Çekinmeden alabilirsiniz..

• https://youtu.be/kRn72c0-wwE

Kendi hazırladığım ön inceleme videosu.
  • G8 mı yoksa p9 lite mı ? P9 un 16 GB dahili hafızası biraz sıkıntıya düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail58000 -- 28 Aralık 2016; 12:24:17 >
  • Merhaba arkadaslar.bende bi aksilik olmazsa yarin alacagim bu telefonu.iki tane sorum olacak.
    1.ekran uzerinde gelen koruyucu kirilmaz cammi?
    2. Bu telefona uyan kapakli kilif oneriniz ne olur?(internetten degilde vatan teknosa gibi magazalarda bulabilecegm urunler)

• aliguneysu A kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam kırılmaz cam değil, cizilmesin diye takılan jelatinlerden.

• ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Aslında birbirine yakın iki ürün. Bizim ürünün işlemcisi daha iyi diyebiliriz, 16 nm ile üretilmiş olmasından ötürü falan. Bu bataryayı da olumlu etkilediği için bizim ürünün batarya performansı da daha iyi olur. G8 ise kamera ve metal kasa sebebiyle önde olur. Daha büyük ekran istiyorsaniz alabilirsiniz ama ben P9 litei tercih edin derim. Sizi düşündüren hafıza ise, 256 GBa kadar hafıza kartı takilabiliyor, daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snnrvp

Hayır hocam kırılmaz cam değil, cizilmesin diye takılan jelatinlerden.

teşekkürler hocam.
  • bu cihazın eksi yönü nedir sizce?hani şöyle olsaydı daha iyi olurdu diyebileceğiniz şey nedir?
  • Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam . Gönlüm p9 dan yana :) kamera bariz g8 mı önde ?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.