Şimdi Ara

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.494
Cevap
37
Favori
211.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar benim p9 son bir haftadır fotoğrafları ve videoları ters çekiyor. Başına gelen yada çözümü hakkında bilgisi olan varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkemal

Arkadaşlar selamlar benim p9 son bir haftadır fotoğrafları ve videoları ters çekiyor. Başına gelen yada çözümü hakkında bilgisi olan varmıdır?
    ters derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali000

ters derken ?

Alıntıları Göster
    önce bi kamerayı açıp ekranı sola çekince sağ taraftaki ayar menüsü açılır ordan bi varsayılanları geri yükle deyin düzelmezse eğer fabrika ayarlarına dönderin telefonu yine olmzsa hard reset dedikleri şeyi yapın fabrika ayarlarıyla reset atarken verilerinizi alın yoksa silinir rehber galeri ne varsa..
  • Herkese merhaba. P9 Lite 2016 cihazım kullanım esnasında ekranı kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Telefonuma neler oluyor?

• daha önceden hiç servis tarafından ekranı değiştiren oldu mu acaba ? dün batarya ve ekranda olan sorun yüzünden servise verdim bugün garanti kapsamında lcd ekran değişimi verilmiş aradım sordum batarya ne oldu diye ekran-batarya-hoparlör ekrana yapışıkmış ve komple değişiyormuş başka değişen parça olacak mı acaba bilen var mı ?
  • vns L31 için b391 var bende nasıl root atıcaz bootloader falan yazmışlar ama işin içinden çıkamadım internetteki websiteleri de açılmıyor
  • arkadaşlar huawei p 9 lite kullanıyorum memnunum lakim bir kaç sorun var hafıza kartı 64 gb ve bir sürü yer var ama nedense kendi hafızasında ara sıra boş yer yok diyor uygulamalırın yükleme yeri sd kart ama arasıra geliyor temizleme yapıyorum aynı anca reset atınca düzeliyor anlamadığım ne var bu kadar dolacak yoksa yüklemiyormu sd karta
    ayrıca bazı uygulamaları güncellemiyor yer yok diye hele mortal kombat x e güncellleme gelince bir sürü programı silmek öyle baştan kurmak gerekiyor bunun çözümü yok mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alemdar11

arkadaşlar huawei p 9 lite kullanıyorum memnunum lakim bir kaç sorun var hafıza kartı 64 gb ve bir sürü yer var ama nedense kendi hafızasında ara sıra boş yer yok diyor uygulamalırın yükleme yeri sd kart ama arasıra geliyor temizleme yapıyorum aynı anca reset atınca düzeliyor anlamadığım ne var bu kadar dolacak yoksa yüklemiyormu sd karta
    ayrıca bazı uygulamaları güncellemiyor yer yok diye hele mortal kombat x e güncellleme gelince bir sürü programı silmek öyle baştan kurmak gerekiyor bunun çözümü yok mu??
    bilen yokmu
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Varsayılan depolama alanınız SD kart olarak seçili değil mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Varsayılan depolama alanınız SD kart olarak seçili değil mi hocam
    seçili hocam seçili ama yapıyor nedense arada sırada hafıza dolu diyor dediğim gibi hele bir mortal kombat x güncellemesi gelsin neredeyse bütün programları ve onu silip tekrar yüklüyorum neden böyle yapıyor anlamadım
    ayrıetten babam da aynı telefonu kullanıyor ve onda hiç uygulammaa vs yok arada sıada ona da geliyor bu kronik bir sorunmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alemdar11

seçili hocam seçili ama yapıyor nedense arada sırada hafıza dolu diyor dediğim gibi hele bir mortal kombat x güncellemesi gelsin neredeyse bütün programları ve onu silip tekrar yüklüyorum neden böyle yapıyor anlamadım
    ayrıetten babam da aynı telefonu kullanıyor ve onda hiç uygulammaa vs yok arada sıada ona da geliyor bu kronik bir sorunmu acaba?

Alıntıları Göster
    Hocam bilemedim valla bende de aynı cihaz var. Oyun falan oynamam da telden. 16gb'tan 1,69gb boşmuş benimde.
    Telefon yöneticisi - temizlik - temizle bu işlemi yapın hocam yapmıyorsanız arada.

• Yok hocam yapıyorum zaten temizlemeyi ama arada geliyor işte

• Android 7.0 Nougat güncellemesinden sonra FPS değeri düştü ve oyunlarda fln 4-5 parmak kullanılabiliyorken artık bu parmak sayısı 2 ye düştü. Bu sorunu düzeltirseniz sevinirim.

• •Android 7.0 Nougat güncellemesinden sonra FPS değeri düştü ve oyunlarda 4-5 parmak kullanılabiliyorken artık bu parmak sayısı 2'ye düştü.
    •Bunun için bir düzeltme yaparsanız sevinirim.

• Telefon sürekli sd kart bozuyor son 4 ayda 3. Sd kart gitti böyle bir problem yaşayan var mı?

• Merhaba arkadaşlar p9 Lite 2017 için kırılmayı önceleyecek cam ve kılıf arıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

• Valla beyler güncelleme olayını kapattım ben telefon aldığım gibi. Belki psikolojik ama şu haliyle memnunum. Üstelik cihaz rootlu.

• Merhaba, babam p9 lite kullanıyor.
    Telefonla konuşma yaptıktan sonra kapatınca başka birini arıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • urunguG U kullanıcısına yanıt
    Yaşayan zannetmiyorum, cihazı sıfırlayın bence

• Beyler cihazı otg kullanan var mı baktım nette elite rom diyo. Sırf otg için rom yüklemek istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.