< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezzar -- 8 Ocak 2021; 22:38:7 > |
ne gibi bir sıkıntı var |
Bende çok karasız kaldım. P40 pro alma arifesindeyim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arka planda manuel olarak hepsi açık olarak işaretliyse bir de pil optimizasyon kısmından ayarlama yapıp deneyebilir misiniz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı olsun cihazınız. Huawei arayüzü hoşuma gidiyor hizli ve sade. Pil olarak da başarılı. Bende geçiş yapacağım gibi duruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi6161 -- 9 Ocak 2021; 10:47:55 > |
Mate 40 pahalı geldi , ben de Iphone 11 Pro Max den P40 Pro ya geçeceğim haftaya |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
P40 pro ya geç üstadım özgürlüğün tadını çıkar eski bir iphone kullanan biri olarak tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyle bir hata yapma 1 sene sonra yari fiyatindan dusuge anca satarsin. Huawei degisimde bile komik rakamlar veriyor. Mate20pro patladi elimizde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sonuna kadar katılıyorum.çok doğru tespit < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebu41 -- 10 Ocak 2021; 21:12:2 > |
SigNAL kurulmuyormuş p40 proya öyle dedi kullanan bir arkadaş.. şebeke çekimi iyi dedi.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 11 Ocak 2021; 22:59:59 > |
|
|