Bildirim
Huawei P40 lite alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Google servislerinin olmaması hiçbir sorun teşkil etmiyor. zaten phone clone eski cihazdan vereileri ve uygulamaları almaya yardımcı oluyor. onun dışında da huawei nin uygulama marketinde şimdilik olmayan uygulamaları indirmek için moreapps gibi çeşitli yöntemler var. bence şuanda alınabilecek en güzel cihazlardan biri p40lite. Türkiye de satışa çıkmasını bekliyorum bende almak için. -
Lokal uygulamalar konusunda örneğin banka, alışveriş uygulamaları gibi uygulamalar için geliştiricilerin hms sistemine göre hareket etmesi lazım. Bunlar da aşılacak konular. Onun dışında global bir çok uygulama kurulabiliyor. Bence duruma ve isteğine göre alıp denemelisin.. Sonuçta ios ve gms'e iyi bir rakip geliyor.. Zamanla güzelleşecek hms. -
İzlediğim P40 Lite inceleme videolarından anladığım kadarıyla çok kısa süre içinde google servislerini neredeyse aratmayacak ölçüde geliştirmişler. Bir çok popüler uygulamanın nasıl yüklenip çalıştığını gösteriyorlar. P40 Lite'mı Note 8 Pro mu diye soracak olursan. P 40 Lite işlemcisi çok daha yüksek performansa sahip gibi duruyor. Oyun oynamayı seviyorsan bence uzun vadede P40 Lite daha mantıklı bir tercih olacaktır. -
P40 lite daha öncü olabilir fiyat ve performans olarak işlemcisi bildiğim kadarıyla 7nm Bi işlemci hani oyunlarda falan baya iyi kullanım sağlayabilirsiniz. Ki instegram da ki Huawei sayfasında izlemiştim more apps diye Bi uygulama oradan istediğin herşey erişebiliyorsun diye gördüm şimdiden hayırlısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz daha üzerine koyup nova 5t almak çok daha mantıklı bir tercih olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam;
Valla eksiği olmaz onu öncelikle P40 lite kullanan biri olarak söylüyorum.Whatsapp face bunları zaten orjinal sitesinde apkları var.Uygulama geliştiricileri de google play e bağlı kalmak istemiyor zaten.Yine AppGallery ve more apps üzerinden uygulamayı edinebiliyorsun.Google haritalar yok ancak önceki telefonumda da işim gereği yandex haritaları kullanıyordum.Hem daha detaylı hem de çok daha verimli.Hatta arka planda tonlarca google servisinin olmaması da cihazı rahatlatıyor.Note 8 prodan da 5 gömlek üstün cihaz hocam hiç kafana takma al geç. -
Dostum bir problem yaşayacağını düşünmüyorum.Ben P40 Lite kullanıyorum.
Ben Türkiye'deki kullanımında herhangi bir eksiklik yaşamıyorum.
Neticede harita uygulamalarından tarayıcı uygulamalarına herşey mevcut.
Ben Huawei'nin servisini ve müşteri hizmetlerini bildiğim için muadil başka bir ürün ile kıyaslamazdım.
Eski android cihazım ile yapabildiklerimden hiçbir farkı yok cihazın yapabildiklerinin. -
Benim aktif olarak 2 haftadır kullandığım cihaz ve bu kadar üst düzey bir performans verebileceğini gerçekten düşünmemiştim ses performansı oyun performansı ve oyunlarda ısınmama gibi durumları gerçekten çok başarılı cihazın tamamen fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum kesinlikle herkese tavsiye edeceğim bir cihazdır pişman olacağını düşünmüyorum. -
3199 tl fiyatı var. 200 tl axess indirimi ve 500 tl lik kulaklik verince 2500 tl oluyor telefon. Mantikli gibi almak.
Temel uygulamarı AppGallery üzerinden diğer uygulamarı ise MoreApps üzerinden indirebilirsin neden google yok demiyorsun. Zaten Android cihaz olduğu için apk kuruluyor çok rahat. -
Avantajixi unutmayın.
Mate 9'umla kıyasladım, geçmeye değecek bir taraf bulamadım. Tabi tamamen keyfi olduğu için, ihtiyaç olsa alınır duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam almam nova 5t kırın 980 le geliyor hemn hemen aynı para hem de google servisleri var göz ardı edilmemeli
Bence gayet alınabilir hocam. Ben root ile nerdeyse bütün Google servislerini silerim. Google Play ve Haritalar harici hepsi boş uygulma gereksiz yani
Umarım deneyimleme fırsatın olur yakın zamanda. Ben bir Mate 30 lite kullanıcısıyım. Yurt dışından getirmiştim. Haliyle google yok ama hiç bir şekilde eksikliğini hissetiğim bir şey söz konusu olmadı. Aksine alışkanlık edinmişiz bazı şeyleri google olmadan hayatımda onu farkettim. Diyeceğim o ki bence daha da araştırmalısın. Huawei mobil servisleriyle alakalı videolar izlemeni öneririm. AppGallery marketi ücretli uygulamaları oldukça ucuz! Hatta detaylı olarak inceleyebilmen için bir link paylaşıyorum. HMS nedir diye. Umarım sağlıklı karar verirsin!
https://consumer.huawei.com/tr/community/details/Huawei-Mobil-Servisleri-(HMS)-nedir/topicId_99841/
-
500 liralık kulaklık nerede ben göremedim de almayı düşünüyordum hemen alayım oradan
Huawei sitesinde sepete ekleyince kulaklıkta ekleniyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- xiaomi batarya resetleme kodu
- gbox nedir
- android telefonda video açılmıyor
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- fiyat performans telefon
- wireless display
- huawei watch fit 4
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- huawei en iyi telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X