Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P Smart daha iyidir, cihazın arka kısmı hassas bükülebiliyor muhteöelen arka cepte üstüne falan oturulmuş olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bysnbad B kullanıcısına yanıt
    Giriş/Orta seviye cihaz aldınız, alırken bunu biliyordunuz.

Güncelleme doğal haliyle geledebilir/gelmeyedebilir.

Hali hazırda 2019 modeli çıkmış, android 8 ile sorunsuz çalışan bir cihaz.Android 9 sunulmayabilir.

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Evet oyle alirken sana soracak degilim elestrdiniz samsungtan ornek verebilirim orta seviyeler genellikle iki guncellemesi garantidir alirken bunu bilerek aldim acil ihtiyacim vardi satmak icin almadim guncelmme stratejisini soyledim eski yorumlara bakarsan anlarsin kardesim p smart 2019 ciktigi icin stretijiyi boyle surdurecek aldiktan sonra satmanin anlami yok agustosa kadar bekleyecegim nazilari gibi hemen sat sunu al taktigi yok bende iyi aksamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Android 9 gelmesiyle güvenlik açığı, virüs vb.nin alakası yok. Google bütün telefonlar için 2 yıl güvenlik güncellemesi desteğini zorunlu hale getirdi. Zaten halihazırda bu cihaz da -en azından benimki- aylık güvenlik güncellemelerini alıyor.
  • Türkcell için LTE den 3g ye geçiş yaptım 3G yazıp 2200 a yolladım oldu LTE ye geçmek istediğimde 4.5G yazıp 2200 a yollayacağım uğraştırıcı ama olsun.

• 3g 4g switch diye uygulamalar var marketten indirebilir misiniz belki işinize yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

3g 4g switch diye uygulamalar var marketten indirebilir misiniz belki işinize yarar.
    Önce onları denedim işe yaramıyor maalesef her yolu kapatmışlar Allah tan operatörle bir SMS le aç kapa yapıyorum ama uğraştırıcı işte.

• Hattiniz Turkcell mi? Müşteri hizmetleri ile görüşün neden böyle diye sorun.
  • arkadaşlar smart tvlerde miracast çalışıyor mu bağlanamama problemi yaşıyorum
  • ACİDBURN45 A kullanıcısına yanıt
    çalışıyor. Aynı wifi ile girdiğinizden emin olun.
  • Beyler sizden bir ricam var. Telefonu değiştireceğim de bir türlü karar veremedim.
    Siz olsanız Huawei P20 Lite mı alırdınız, yoksa Huawei P Smart 2019 mu ?
    Mate 20 Lite düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 20 Ocak 2019; 21:8:16 >
  • telefon yöneticisinden temizleye bastığımda örneğin 82 mb temizlendi diyorsa çıkıp tekrar girdiğimde temizle kısmında yine 82 mb var. Silmiyor mu yoksa yazılımsal bir sorun mu ?

• selamlar bizde 2 aydır p smart var ve kamera çok kötü çekim yapıyor bir ayarı varmı acaba .

bu cihazı satıp a7 2018 alsak memnun edermi kamerası

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Evet edebilir ama kamera gece cekimleri iyi degil normal cekimlerde idare ediyor googlun kamera uygulamasi var apk ile onu deneyip kamera sorununu giderebilirsiniz

• Telefonumu %20 --- %91 arasında şarj ediyordum ama Teknoseyir'in bu videosundan sonra en düşük %30 --- %80 arasında şarj ediyorum ama bu sefer de şarjdayken daha fazla kullanıyorum.

acaba kaş yapayım derken göz çıkarıyor olmayalım? 🤨

gerçi üstad Levent pekcan da şarjdayken kullanıyorum diyor ama vardır bi bildiği. 🤔
    zaten bu lityum polimer piller, lityum iyon piller gibi sapıtmıyor diye biliyorum.yani pil yüzdesi yüksek gözükürken birden bire yüzde bire düşüp veya ani kapanma durumu olmuyor diye biliyorum..

video: Asus Zenbook S incelemesi ve Asus battery health charging yazılımı dakika 16:45

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 20 Ocak 2019; 22:8:34 >

• Cihazda ekran parlakiligi orta seviyede ama beyaz bir sayfa açınca parlaklik cok beyaz gozukuyor sonra kendi kendine kismaya basliyo webde gezerken benzer bir durumla karsilasan oldumu

• Arkadaşlar biraz önce TekeTek programını izliyordum Fatih Altaylı'nın ciddi iddiaları var! Huawei'in kendi işlemcilerinde casusluk için kullanilabilen kilitli işlevleri olabilir diyor. Kanada da filan araştırılıyormuş ve Kanada da Huawei cihazlara yasak gelebilir diyor 😱

Velhasıl kelam şuan içime çok pis kurt düştü!!! hatta merdiven altı veya bir tık üstü diğer Çinli markalardan böyle bişey beklerken (casus yazılım filan olsun) ve onlara burun kıvırırken Huawei'de böyle birşeyin olması, hani nebiliym küresel bir savaşta ddos saldırı için Huawei telefonların bir zombiye dönüşme olasılığı baya bi yüksek olabilir 🤕

• Ya android 9 degilde emui 9 filan gelse daha iyi 😀

• madeofrage kullanıcısına yanıt
    Şişmiş bir batarya kullanmış olacaksınız böyle daha zarar. En iyisi kafanıza göre kullanın ama şarjda kullanmayın

• sabriyurga kullanıcısına yanıt
    eyvallah. cevabınız için teşekkürler ama bu şişen batarya durumu lityum iyon pillerde daha yaygın oluyor diye biliyorum. ayrıca cihazında en az bi 3-4 yaşına girmesi ve baya bi yıpranması gerekiyor diye biliyorum bataryanın şişmesi için.

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.