Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
330.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birini anneye birini babaya mı alsak yoksa ikisini de mi8 lite mı alsak bilemedim :)
  • Burası Huawei P Smart bölümü. Xiaomi konuşacak olan arkadaşlar lütfen ilgili forumda buluşsunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu tavsiye eder misiniz,ya da bu fiyat aralığında başka ne önerirsiniz

• Sonunda P Smart 2019 çıktı. 2.199₺ den satışa çıktı ama epttavm de Huawei TR garantilisi 1.949₺ ye ücretsiz kargo ile satılıyor. Yakında ikinci el sitelerde daha uygun fiyatlara kapalı kutu satanlar da olur, hemen kaparım bir tane.

Cihaz gerçekten çok şık duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 15 Ocak 2019; 11:12:43 >
  • legendfor kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu cozdunuz mu? Bendede var bu sorun. 3gun oldu alalı.

• , arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım telefonun dokunmatiğinde bazı sorunlar var Kendi kendine durup kalıyor dokunmatik işlemiyor tuş açıp kapatınca duzeliyor bu sorunu yaşayan var mı nasıl düzelir

• burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Son sürüme güncelleyin hala devam ediyorsa gidin cihaz değişimi yaptırın

• sabriyurga kullanıcısına yanıt
    Vatandan pazar gunu aldım değişim olur mu?

• Mat kılıf önerisi olan var mı arkadaşlar cihaz için?

• zavayed61 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu cozdunuuz mu? Benim de dokunmatik sorunum varda tuş açıp kapatınca düzeliyor sonra yine aynı

• burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla belirli güne kadar olanlarda değişim hatta para iadesi oluyor diye biliyorum. Yarın direkt tüketici mahkemesine gidin. Sonra vatana gidin ya da önce vatana gidin. Direkt değiştiriyorlarsa sorun kalmaz ama hemen gidin

• sabriyurga kullanıcısına yanıt
    vatana gittim geri verdim. 20 gün içinde donanımsal arıza çıkarsa para iadesi veye birebir değişim veriyorlarmış. bakalım sonuç ne olacak.
  • Merhaba. acilen yeni telefon bakıyorum.
    1500 tl civarında olması gerekiyor.
    zenfone 6 dan geçiş yapıcam.
    huawei p smart, huawei mate 10 lite, xiaomi mi a2 lite arasında kaldım.
    bunlar arasından en iyi şarj süresine sahip olan, ve şarj ederken hızlı dolduran, kamera konusunda ön ve arkada en iyi olan telefon hangisi sizce. çok soran olmuştur, biliyorum. 20 küsür sayfa okudum ama yeterli bilgiye ulaşamadım henüz. + ve - leriyle bir özet geçseniz özellikle bahsettiğim iki ana özellik kamera ve batarya üzerinden....
  • sorunu anladım. gezinti düğmelerinin tam üstüne dokunmayınca algılamıyor. tam üstüne dokunmak gerekiyor. sanırım el alışkanlığı kazandıkça, kullandıkça alışacağım.
  • serhatsaglams S kullanıcısına yanıt
    Soyle bir cevap vereyim andorid one olan cihazda ana ekranda özellestirme yapamıyorsun google logosunu asagidan kaldiramiyorsun birde lancher yuklemen lazim saf android oldugu icin belki begenmeyebilirsin o yuzden diger modellere bak derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Ocakta Huawei'in p smart için android 9 testinin sonuçları. Muhtemelen 2019'un 2. yada 3. çeyreğinde güncelleme piyasaya sürülecek. Bize ulaşması da yıl sonunu bulacaktır.

https://www.huaweicentral.com/huawei-p-smart-spotted-online-running-android-9-pie-emui-9-0/

• Ya arkadaslar ben yanlslıkla bi fotoyu kilit ekran fotosu yaptım. Eskiden otomatik degisiyodu. Bi türlü eski haline döndüremedim. Baslangıc ekranı otomatik değissin ayarı var ama bunu bulamadım. Yardım edebilecek var mıdır?

• mtskrn07 kullanıcısına yanıt
    Bence gelmeyecektir şunu diyim eger p smart 2019 9.0 cikardi yıl olarak giderse p smart 2020 10.0 olarak böyle strateji sürdürebilir geleceginden pek umudum yok agustosa kadar bekleycegim üst modelere gecicem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • you_call_on_me Y kullanıcısına yanıt
    Temalar/Özelleştir/Ekran kilitleme şekli/Magazin klit açmayı aktif hale getirin

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.