Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
607.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Sniper-

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

hcoam düzenleme için teşekkür ederim de bir tavsiyem var,

cihazı kullananları en baştan alıp en sona ekleseniz daha doğru olmaz mı?

Aslında en baştan iki üç mesaj parsellenseydi daha düzenli olurdu ancak maalesef çok bilgi olunca ne yapsanız biraz karışık duruyor, ancak hem fikirsek bu konuda sona da alabilirim tabiki

hocam oreo sürümüne twrp kurmak içinde bir not düşerseniz iyi olur.

ramdiskli komut gerekiyor ya hani, bir cümlelik not iyi olur.

Tam açıklarmısınız hocam neymiş o? Anlayamadım

fastboot flash recovery_ramdisk twrp_android_o_mate9_a1.img

fastboot flash recovery dediğimizde partition hatası veriyor hocam oreoda

• Oreo için hazırlanan hwota da kendiliğinden bu kod var sanırım hocam değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysf.ckr

quote:

quote:

hocam kilitlemeyi nasıl yapacağım anlatımı var mı valla tel kaldı böyle hicbirsey yapamıyorum

kilid açma prosedüründeki son adıma:

"fastboot oem unlock *******" (*: kilit kodunuz) kod satırı yerine;

"fastboot oem relock *******" yazarak hocam.

hocam uzakmasa üstü versem bir baksanız yanlış birsey yapmayaım valla yapim derken telefon gitti :)

Bakalım hocam müsaşt sayılırım pmden bana teamviewer için ip ve password gönderin

Hocam adamsın ya hallettin valla çok teşekkür ederim hemşerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam kilitlemeyi nasıl yapacağım anlatımı var mı valla tel kaldı böyle hicbirsey yapamıyorum

kilid açma prosedüründeki son adıma:

"fastboot oem unlock *******" (*: kilit kodunuz) kod satırı yerine;

"fastboot oem relock *******" yazarak hocam.

hocam uzakmasa üstü versem bir baksanız yanlış birsey yapmayaım valla yapim derken telefon gitti :)

Bakalım hocam müsaşt sayılırım pmden bana teamviewer için ip ve password gönderin

Hocam adamsın ya hallettin valla çok teşekkür ederim hemşerim

Ne demek hocam, güle güle yeni romunuzu kullanın. HWOTA yı da çözdüğünüze göre gönlünüzce rom değiştirebilirsiniz artık

• ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

Arkadaşlar şu temayı cihazının ön yüzeyi siyah olan tüm kullancılara tavsiye derim baştan aşağı yekpare bir görüntü sağlıyor cihazımıza

Dark Mode EMUI v2.2

• -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam tema süpermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar firmware ile 2 dosya indirdim zipli, bu dosyaları sd kartın icine dload klasörü yapıp mı koyuyorduk

Bunu nasıl kullanabilirim dedim sonra google amcaya sordum basitmiş bilmeyenler alttaki videodan bakabilir teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkolin -- 27 Aralık 2017; 7:36:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siyah mate 9 um da çok güzel dursu emeginize sağlık.Listeye eklerseniz beni de sevinirim.Uzun zamandır kullaniyorum ve paylasimlarinizdan ,emeginizden solayi kutlarim.Ve diger arkadaşlarıda.

Cihaz: MHA-L29 (Çift sim)

Kutudan çıkan sürüm: C636B158

Bölge kodu: Orta asya -Pasifik (Gezegen gsm)

• Bu telefonun pil ve performansı muazzam ya. Mükemmel gerçekten.

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: pmomer

Arkadaşlar firmware ile 2 dosya indirdim zipli, bu dosyaları sd kartın icine dload klasörü yapıp mı koyuyorduk

Dload eski bir yöntem. Lütfen ilk sayfadaki HWOTA yöntemini okuyun herşey videolu resimli ve yazılı olarak anlatılmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkolin

Bunu nasıl kullanabilirim dedim sonra google amcaya sordum basitmiş bilmeyenler alttaki videodan bakabilir teşekkür ederim.

https://youtu.be/r-W0INgoXUI

İlk sayfada anlatmıştım ama video için teşekkürler. İndirdiğiniz temayı cihazın hafızası içerisindeki HWThemes klasörünün içerisine atıyoruz. Sonrasında Temalar uygulamasından ben sekmesi altında yeni eklediğimiz bu temayı buluyoruz (en altta en son eklediğiniz olur) Uygula diyoruz

Ne demek bu arada, arkadaşlar bende tavsiyelerinizi beklerim her zaman şenlensiz forumumuz

@mami5357

• resmihesap kullanıcısına yanıt
    Allah bozmasın diyelim. Hangi yazılımdasınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdobay

hocam siyah mate 9 um da çok güzel dursu emeginize sağlık.Listeye eklerseniz beni de sevinirim.Uzun zamandır kullaniyorum ve paylasimlarinizdan ,emeginizden solayi kutlarim.Ve diger arkadaşlarıda.

Cihaz: MHA-L29 (Çift sim)

Kutudan çıkan sürüm: C636B158

Bölge kodu: Orta asya -Pasifik (Gezegen gsm)

Aramıza hoşgeldiniz hocam. Arada eklemeyi unuttuğum arkadaş varsa kendisinden özür dilerim. Bana tekrar hatırlatırsa sevinirim.

Ne demek bu arada hocam elimizden geldiğince bilgimizi aktaraıyoruz bizde yeni şeyler öğreniyoruz
    Almanların romundayım nougat kullanıyorum hala. Oreo için twrp olayını bi çözüp custom romlar gelse hemen geçeeceğim de işte bekliyoruz. Vaktim olursa belki bu haftsasonu rootlu oreoya geçerim. Siz geçtiniz mi?
    Aslında ilk mesajdan dload gibi eski yöntemleri kaldırarak sadeleştirme yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmihesap

Aslında ilk mesajdan dload gibi eski yöntemleri kaldırarak sadeleştirme yapılabilir.

Dload offline yazılım kurmak için, HWOTAnında artık çözemediği bir sorunu çözmek için hocam. Zaten anlatımında da bunları yazıyor Her yükleme yönteminde alternatifi HWOTA ile yapılabiliyorsa uyarısı mevcut keza. Olmaz ama olursa dload yöntemi artık en son çarelerden biri hocam maalesef. Konuyu bir süre son devraldığım için ben ilk iki üç mesajı konuyu açarken parselleme imkanım olmadı olsaydı o şekilde biraz daha bölünmüş yapıda sunacaktım bunları. Ancak elimden geldiğince konuları ayırıp o şekilde sundum. Yeterki dikkatli okunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: resmihesap

Almanların romundayım nougat kullanıyorum hala. Oreo için twrp olayını bi çözüp custom romlar gelse hemen geçeeceğim de işte bekliyoruz. Vaktim olursa belki bu haftsasonu rootlu oreoya geçerim. Siz geçtiniz mi?

Henüz geçmedim bende hocam biraz kafam karışık şundan dolayı:

Şuanda C432B182 tabanlı RomAur v1.5 kullanıyorum. Twrp Sürümüm de o yüklediğim dönemden 3.0.2-2. Romdan aşırı derecede memnun olduğum için ve yoğun bi tempoda olduğum için oreoya kadar bekledim bu romla. Ancak şu anda kafamda bir takım soru işaretleri var; Öncelikle şuan ben bu halde HWOTA ya girip C432B361 romunu kurmaya çalışırsam acaba hata alır mıyım? Yine aynı şekilde temiz bir kurulum olması için nasıl bir yol izlemeliyim?

Bunlarım cevabını almak için hem siz değerli arkadaşlara bu vasıtayla sormuş olayım hemde bahsettiğim romun sahibi olan ForumXDA dan Auras76 nın cevabını bekleyeyim.

• Merhaba arkadaşlar. Okuduğum kadarıyla aktif ve çok yardımsever bir konu burası. Bir hayli sayfa okudum.

Benim size sorum çok daha genel olacak. Ben rom, root vb işlemlerle hiç uğraşamam ve ilgilenmem. Telefon genel hatlarıyla bana hitap ediyor. Bütçem çok kısıtlı. Bu yüzden ithalatçı garantili almayı düşünüyorum. Hepsiburada da 2200 TL civarında.

Şimdi ben bu telefonu alsam hiç bir işlemle uğraşmadan bütün güncellemeleri alamayacak mıyım? Yada biraz daha paraya kıyıp ( Media markt da 2600 TL falandı galiba) Türkiye garantili alsam gene mi güncelleme almak sıkıntılı?

Şu an Lenovo P1 pro kullanıyorum. 9-10 saat ekran süresi alıyorum. Bol bol oyun, sosyal uygulamalar ve Spotify kullanıyorum. Ama fotoğraf ve güç açısından yetmiyor artık P1 pro.

Aslında aynı durumda sayılırız, tek fark benim twrp biraz daha güncel ama oreo değil. Alman forumunda anlatımlar c636 ya rebrand ederek oraoya geçme ve sonrasında rebrand ile c432 b361 e geçme şeklinde, nougat tan direk b361 e geçişi anlatan görmedim. Ama mantıken hwota ile sorunsuz geçiş yapılması gerekiyor. Umarım öğreniriz yakın zamanda.
  • 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.