Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
607.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arkadaşa bir sordum bakalım telefon açık kalma süresi ne kadarmış. 24 saatten fazlaysa gerçekten C432den C636ya geçicem

Gerçi @CodeRed hocam C636 nın C432 ye göre daha stabil olduğun hep dile getirirdi sanırım haklısınız hocam
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Hocam ben uygulamalarimi tibu ile restore ettim hepsini otomatik kuruyor fakat boyle bir uygulama kullanmiyorum.

Sisteme gömülü olabilir mi?

B361 oreo kullaniyorum c432 cihazimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

@goztepeS1925 'nin softbrick olmuş cihazını başarı ile kurtardık ve C432B198 romuna sağlıcakla geçirdik. HWOTA ile ilk denemenizde sorun yaşasanızda arkadaşlar, bir kere başardınız mı diğer denemeleriniz çok kolay oluyor. Her türlü video ve kaynak gerek ana sayfamızda gereksede googleden bir kaç basit aramayla ulaşabiliceğiniz kaynaklarda mevcut. Elimizden geldiğince takıldığınız noktalarda buradayız.

Unutmayın ki Huawei cihazları Soft/Hard birck etmek zordur ama olsada çözümü her zaman vardır. Konuyu derleyip toparlamada yardım eden ve bilgilerini bizle paylaşan herkese bir kez daha teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar dilerim. Hayırlı geceler.

Varya gerçekten nasıl yardımcı oldun inanamazsın
    Şuan sayende işlerimi tıkır tıkır yürütüyorum.
    Allah razı olsun.
    Bugünün özellikle sabah saatlerini telefonsuz geçirseydim kaostu

Geç saatlere kadar cihazı kurtarmama ve güncel rom kurmama yardımcı olduğun için çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 25 Aralık 2017; 11:14:27 >

• Ne demek hocam yardımcı olduğuma bende sevindim. İsim yoktu Allah'tan benimde sizin işinizi çözmüş olduk, güle güle kullanın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bundan önce hep huawei backupi kullandım bu cihazımda stabil çalışsa da restore etmesi biraz zaman alıyor. Twrp üzerinden bu işlemleri kolayca yapmak mümkün olsa da sürüm farklılıkları buna pek musade etmiyo. Keşke farklı bir yolu olsa.

Oreo konusunda da şuan romaurda olduğum için ilk önce twrp üzerinden system data vs gibi kısımları wipe yapıp sonra mı hwota8 ile oreoya geçmem daha mı sağlıklı olur acaba yoksa direkt olarak hwota8 ile oreoya update mi yapsam bilemedim.

Zamanında benim P10 Plus'da kurtarmıştık
  • quote:

Ne demek hocam yardımcı olduğuma bende sevindim. İsim yoktu Allah'tan benimde sizin işinizi çözmüş olduk, güle güle kullanın

Cihaza Nougat yükledik ya Tema kısmı boş geliyor.
    Yeni temalar vs böyle farklı birşey yükleme adına önerebileceğin bir şey varmı?
  • Arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum, şu an ki yazılımım l29 c185b110, eski bir sürüm, direk hwota ile güncelleme mi yoksa bölge kodumu değiştirmek mantıklı, firmware finder hata veriyor devamlı, herkestede farklı sorunlar olduğu için ne yapacağımı anlıyamıyorum, fikir verirseniz sevinirim, bu konulara uzak değilim

• Bildirimlerde titreşim nasıl kapatılıyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben bundan önce hep huawei backupi kullandım bu cihazımda stabil çalışsa da restore etmesi biraz zaman alıyor. Twrp üzerinden bu işlemleri kolayca yapmak mümkün olsa da sürüm farklılıkları buna pek musade etmiyo. Keşke farklı bir yolu olsa.

Oreo konusunda da şuan romaurda olduğum için ilk önce twrp üzerinden system data vs gibi kısımları wipe yapıp sonra mı hwota8 ile oreoya geçmem daha mı sağlıklı olur acaba yoksa direkt olarak hwota8 ile oreoya update mi yapsam bilemedim.

hocam benim cihazdada c185 sürümü var ama kapatıp acarken arasıra hata veriyor power ve ses acma tuşuna basıp açılıyor sürüm olarak b138 yüklü cok denediysemde frimware finder ile yükleme yapamadım yardım edebilirseniz valla makbule geçer

• SiYaH kullanıcısına yanıt
    TeamViewer ile çalışmak daha stabil oluyomus hocam.

• Huawei theme factory

Bu uygulama en iyisidir hocam.

• Beyler P10 Plus ile arasinda buyuk farkliliklar var mi ? P10 Plus fiyati bi turlu dusmedi mate 9 dusunuyorum

• pmomer kullanıcısına yanıt
    En iyisi hwota ile C432 tabanlı B198 romuna geçin hocam. Hata vermesinin sebebi romunu un direkt en yeni sürüme geçmemesidir zaten en stabil şekli hwota ile geçmek.

• ysf.ckr kullanıcısına yanıt
    Hwota ile b198 sürümüne geçin kurtulun hocam. Ff ve B138 romu pek stabil değil.

• up....
    S.a üstad

Mekan sahibi olarak senden bir ricam olacak... Telefonu aldığım günden beri güncelleme gelmiyor. Cihaz Huawei Türkiye garantili bölge kodu C432 ve sürüm B182 şimdi. Firmware finder ile denedim yine olmadı. Ya birşeyler eksik ya da yanlış yapıyorum. Yardımcı olabilirsen minnettar olurum.

Hayırlı akşamlar hocam.

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı Türkiye garantili c432 hala b182 de ve güncelleme yok diyor.

• veemre V kullanıcısına yanıt
    Bu durum bir cok kiside var bende media mark tan aldim c432 surumunu kullaniyorum. Bana butun guncellemeler geldi. Bence teknis servise gidin yardimci olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: çılgınvecihi

Bu durum bir cok kiside var bende media mark tan aldim c432 surumunu kullaniyorum. Bana butun guncellemeler geldi. Bence teknis servise gidin yardimci olurlar.

oreo mu kullanıyorsunuz şuan? otadan mı güncellediniz?

bende 1 haftadır oreo kullanıyorum hwota ile kurdum.

c432 b198 cihazıma gelmediği içim kurdum
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.