Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
607.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mutlaka güncelleme alırsınız ama geç gelebilir. Güncellemeleri hangi sıraya ve mantığa göre dağıttıklarını bilmiyoruz.
  • Arkadaşlar c432 b198 sürümlü cihazlardan oreoya direk geçebilmek için bir yöntem verilmiş, deneyip kontrol edebilirsiniz. Diğer sürümler de deneyebilir.

1- HiCare Uygulamasını aç
    2- Ben Sekmesine Gel
    3- Ayarlara gir
    4- Bölgeyi Belçika (Netherlands) olarak değiştir
    5- Servis sekmesine gel
    6- Yazılım güncelleme kısmına tıkla
    7- Kısayola tıklayıp Oreoya geç.

Not: Ben rootlu olduğum için deneyemiyorum, deneyenler bildirsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmihesap -- 27 Aralık 2017; 14:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmihesap

Aslında aynı durumda sayılırız, tek fark benim twrp biraz daha güncel ama oreo değil. Alman forumunda anlatımlar c636 ya rebrand ederek oraoya geçme ve sonrasında rebrand ile c432 b361 e geçme şeklinde, nougat tan direk b361 e geçişi anlatan görmedim. Ama mantıken hwota ile sorunsuz geçiş yapılması gerekiyor. Umarım öğreniriz yakın zamanda.

Nougattan Oreoya direkt hwota ile geçen birçok kullanıcımız var forumda da. Sanırım hiç bir sorun olmadan geçilebilir ancak şunu da düşündüm işi garantiye almak açısından: HWota ile B198e geçeyim direkt. Sonra da factory reset atayım cihazıma. Ardından OREO ya geçeyim. Ve yine bir factory reset atıp huawei backupa koyduğum yedeklerimi restore edeyim?
  • quote:

Arkadaşlar c432 b198 sürümlü cihazlardan oreoya direk geçebilmek için bir yöntem verilmiş, deneyip kontrol edebilirsiniz. Diğer sürümler de deneyebilir.

1- HiCare Uygulamasını aç
    2- Ben Sekmesine Gel
    3- Ayarlara gir
    4- Bölgeyi Belçika (Netherlands) olarak değiştir
    5- Servis sekmesine gel
    6- Yazılım güncelleme kısmına tıkla
    7- Kısayola tıklayıp Oreoya geç.

Not: Ben rootlu olduğum için deneyemiyorum, deneyenler bildirsin lütfen.

Bende dün gördüm bu guide i bazılarında işe yaramış denemek lazım
  • resmihesap kullanıcısına yanıt

Mesela şu anlatımda ki gibi direkt bas geç diyor şeytan ama cevabı bekliyorum auras76dan bakalım ne dicek?
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sizin için ilk öncelik b198 e geçmek.
  • urtur kullanıcısına yanıt
    Hocam ben media markt tan aldim butun guncellemeler geldi media mark tan almani tavsiye ederim ugrasmam diyosan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • resmihesap kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gündür deniyorum, hatta diğer dağıtım verildiği söylenen ülkeleri de denedim nafile. Hicare uygulaması ülkemizde kısıtlı bu da ülkemizin Asya Pasifik ülkesi görünmesinden sanıyorum. Bizi Asya Pasifik ülkesi görenleri de öve öve bitiremiyoruz.
  • çılgınvecihi kullanıcısına yanıt
    Bende mediamarket ten aldım ve suan cihazım b182 sürümünde ve güncelleme gözükmüyor huawei ye e-posta yolladım ve türkiye için son sürümün b182 olduğunu söylediler neye göre dağıtıyorlar bu güncellemeleri anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben 198 versiyondayım 2 kere denedim oreo geçmeyi ikisinde de update 50 lerde hata verdi brick oldu. dload yaptım tekrar 198 çevirdim fln işin gıcığı C432 sürüm dload yapınca telefon m300 isminde 2 gb ramli aptal bir alete dönüşüyor bu arada arkadaşlarında bilgisi olsun c432 sürümde olsanız olurda bir hata olursa dload c636 ya güncelleyin telefon açılıyor daha sonra hwota ile 198 yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey 432 yi dload ile yani 636 update ile sıfırladığınızda telefon sapıtıyor ismi m300 oluyor bu durum ile karşılaşırsanız telaşa gerek yok hwota yaparken update araçları içerisindeki recovery dosyasında MHA adlı klasörü M300 ismi ile değişip içindeki MHA olan repackleride M300 yaparsanız problemsiz hwota yapabilirsiniz standart yöntem ile.

Eğer kesin bir geçiş çözümü varsa bende denemek isterim oreo ya geçmeyi hala geçemedim çünkü.

• An itibari ile ikinci yöntemi deniyorum HWOTA8 dediği yöntem bakalım ne olacak bilgilendireceğim.
  • HWOTA8 yöntemi yaramadı işe zaten bu yöntem oreolar arası geçiş içinmiş. Baştan kurduk durduk yere oy oy :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

Dün itibariyle ekranin sol alt kısmında nokta şeklinde ölü piksel yada türevi birşeye rastladım. Bugün ise baktigimda hemen altinda bir tane daha oluşmuş gittikçe coğalıyor yani anlayacağınız. Ölü piksel garanti kapsamına giriyor mu acaba? Aynı sorunu yaşayan ve yetkili servisle bu konu hakkında muhattap olan oldu mu?

Bende de vardı, uzun süre öyle kullandim, geçenlerde musaittim, gayrettepe merkeze gittim, 1 saat içinde ekranı değiştirip verdiler. Ücretsiz tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

quote:

Orijinalden alıntı: pmomer

Arkadaşlar firmware ile 2 dosya indirdim zipli, bu dosyaları sd kartın icine dload klasörü yapıp mı koyuyorduk

Dload eski bir yöntem. Lütfen ilk sayfadaki HWOTA yöntemini okuyun herşey videolu resimli ve yazılı olarak anlatılmış durumda.

Hocam konuyu tabiki okudum, onlarca sayfa hemde, hatta bazılarını kaybetmemek için ss alıyorum, elimde mate 8 ve 9 olmasına rağmen ikisinede guncelleyemedim, konular biraz karıştı, şimdi bu indirdiklerim boşamı gitti

• -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Ben bahsedilen sürümdeyim denedim olmadı hocam

• Oreo'dan Nougat'a geçiş geliştirici sitesindeki HWOTA'nın mimarı @mankindtw nin yeni eseri HWOTA8

Sadece Mate 9 için çalışıyor. Şimdilik Mate 9 Pro için yok. Resmi sürümden sonra Mate 9 Pro için de desteği gelecek. Şu sıra Mate 10 ile meşgul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

quote:

Aslında aynı durumda sayılırız, tek fark benim twrp biraz daha güncel ama oreo değil. Alman forumunda anlatımlar c636 ya rebrand ederek oraoya geçme ve sonrasında rebrand ile c432 b361 e geçme şeklinde, nougat tan direk b361 e geçişi anlatan görmedim. Ama mantıken hwota ile sorunsuz geçiş yapılması gerekiyor. Umarım öğreniriz yakın zamanda.

Nougattan Oreoya direkt hwota ile geçen birçok kullanıcımız var forumda da. Sanırım hiç bir sorun olmadan geçilebilir ancak şunu da düşündüm işi garantiye almak açısından: HWota ile B198e geçeyim direkt. Sonra da factory reset atayım cihazıma. Ardından OREO ya geçeyim. Ve yine bir factory reset atıp huawei backupa koyduğum yedeklerimi restore edeyim?

O kişilerden birisi benim. C432B198'den HWOTA ile oreo'ya geçtim. Hocam sıkıntım şu oldu.Nougat'ta iken backup yaptığım Huawei'nin kendi programı Oreo'da restore yaparken tanımadı. Tekrardan downgrade yapıp nougata dosyaları farklı şekilde kurtarıp tekrar oreo yu yüklemek zorunda kaldım. Dikkat edin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: DedemZenciydi

quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

Dün itibariyle ekranin sol alt kısmında nokta şeklinde ölü piksel yada türevi birşeye rastladım. Bugün ise baktigimda hemen altinda bir tane daha oluşmuş gittikçe coğalıyor yani anlayacağınız. Ölü piksel garanti kapsamına giriyor mu acaba? Aynı sorunu yaşayan ve yetkili servisle bu konu hakkında muhattap olan oldu mu?

Bende de vardı, uzun süre öyle kullandim, geçenlerde musaittim, gayrettepe merkeze gittim, 1 saat içinde ekranı değiştirip verdiler. Ücretsiz tabiki.

Hocam sizde ki ölü piksel de yukard belirttiğim gibimiydi? Yoksa daha fazla ölü piksel mi vardı ekranda, benim kafamı en çok 2 tane olması karıştırıyor.

• Berkay0660 kullanıcısına yanıt
    Benim durum da aynı. Mediamarkt dan aldım hala b182. Huawei Destek mail attım şu an en güncel resmi sürüm 182 diyor.

• AsiL. kullanıcısına yanıt
    Bendeki olay, ışık patlaması gibiydi, ne kadar veya kaç piksel onu bilmiyorum ufak tek nokta gibi ışık patlaması, rahatsız edici değildi, sadece beyaz ekranda gözüküyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.