Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş
  • Telefon artık 2-3 kez çalıyor, sağol Can
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

quote:

quote:

bu 1.11.4 ü önceki kurduğum uygulamalar ve oyunlar silinmeden nasıl güncelleye bilirim

komple yedek alabilirsin yada wipe data/ factory reset yapmadan diğer wipe işlemlerini yaparak romu kurabilirsin ama temiz bir kurulum olmayabilir

sanırım dediğin gibi oldu ve o dönen dünya ekranında tel takılı kaldı o ekran gidiyor açılacakmış gibi ama yine aynı miui dönen dünya geliyor

yani versiyon değiştiriyorsun sorun çıkması normal romu baştan kurarsın wipe data yaparak sorun olmaz .. miui nin kendi yedeklemesini kullansaydın keşke istediklerini yedekleyebiliyorsun ..

hocam factory reset de yaptım yine aynı sorun . oldu

buna multi lang. ı kurmayacakmıyız sorun ondan olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Yeni Miui'den görüntü:

İkon seti ve tema yukarıda @kadiraybar tarafından paylaşıldı

Yani ne diyim zorla Mui'ci olacağım. Ben Oxygenimle mutlu mesut yaşıyorum, hiçbir sıkıntımda yok. Ama şu temalar beni can elimden vuruyor. :D
  • telefonu alalı 6 gün oldu ama bugün farkettim sağ alt köşeden bi ışık sızması var tabi çok dikkatli bakınca görülüyor andorid tuşlar aydınlandığı zaman görünüyor sizdede armı böyle bi durum birde , çektiğimiz fotoları ve videoları direkt hafıza kartına nasıl kaydediyoruz ayarı varmı.
  • quote:

Yeni Miui'den görüntü:

hocam wallpaperde temanın içindemi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu 1.11.4 ü önceki kurduğum uygulamalar ve oyunlar silinmeden nasıl güncelleye bilirim

komple yedek alabilirsin yada wipe data/ factory reset yapmadan diğer wipe işlemlerini yaparak romu kurabilirsin ama temiz bir kurulum olmayabilir

sanırım dediğin gibi oldu ve o dönen dünya ekranında tel takılı kaldı o ekran gidiyor açılacakmış gibi ama yine aynı miui dönen dünya geliyor

yani versiyon değiştiriyorsun sorun çıkması normal romu baştan kurarsın wipe data yaparak sorun olmaz .. miui nin kendi yedeklemesini kullansaydın keşke istediklerini yedekleyebiliyorsun ..

multilang değil özgür y. dil paketini paylaştı onu kuruyoruz birde romu baştan kuruyorsun dimi ? birde her ihtimale karşı daha garanti bir kurulum için b162 romu kur ( stock rom ilk sayfada linki var ) performans olarak bir etki etmiyor ama onun üzerine miui kur sorun çıkacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 5 Kasım 2011; 11:48:29 >

• Birazdan 1.11.4 yükleyeceğim telefona
  • quote:

Telefon artık 2-3 kez çalıyor, sağol Can

ne demek

@desperadom zaten ekran açıklığı dediğimiz sorun ışık sızması aslında çoğumuzda var o sorun telefonun en önemli özelliği oldu artık :)) çektiğin resimleri direk hafıza kartına atıyor zaten birde marketten quickpic uygulamasını indirmeni tavsiye ederim daha hızlı ve kaliteli bir galeri..
  • Ya 1.11.4 de sebekede 3g 2g gecislerinde sorunlar yasamaktayim gibi . Tam kavrayamadim ne oldugunu :)senekeye oto gecmiyo. Ben seciyorum. Sonra ddniyorum hic bisi yok gibi oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Yeni Miui'den görüntü:

Zedge'den indirdim duvar kağıdını, 3D Cubes adıyla arat Zedge'de

Geçen sayfada kaynamış bir kez daha söylüyorum; RD's Dark Orange temasının son sürümünü kuranlar teli baştan başlatsın, çok güzel bir açılış animasyonu var Ama sesini kısamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

multilang değil özgür y. dil paketini paylaştı onu kuruyoruz birde romu baştan kuruyorsun dimi ?

hocam sorun multi lang. deymiş onu kurmayınca sorunsuz açıldı

• Zedge'de Downloads'a girdiğimde uygulamayı kapanmaya zorla hatası alıyorum. Çözümü var mıdır?
  • quote:

quote:

quote:

Yeni Miui'den görüntü:

Geçen sayfada kaynamış bir kez daha söylüyorum; RD's Dark Orange temasının son sürümünü kuranlar teli baştan başlatsın, çok güzel bir açılış animasyonu var Ama sesini kısamadım

hocam dark orange ı indirdim de mtz uzantılı bi dosya çıktı bunu nereye atacam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

Arkadaşlar Rd'orange temasında güncelleme var .

yeni arkadaşlar için tekrar tanıtım ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1296731

CURRENT VERSION 1.9.1 with transparent widgets & w/o text icons - Link 1 bu linkteki text icon ları olmayan dimi ?

Size bir tavsiye. ;

Rd orange 1.9.1 i indirip üzerine
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1324336
    bu ikon paketini kurun tema mükemmel oluyor.

hocam bu dosyalar mtz uzantılı ya. normal apk gibi mi kuruluyorlar? yoksa ekstra bir şeyler yapmak mı lazım. sd karta at tıkla. böyle mi kuruyoruz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

of cıldıracagım ya:D aynı isim ve numaradan 3 tane var telefonda ve elle silmek zorundayım toplu silme yok birde niye 3 tane aynı isim var anlamıyorum

Kisilerdeyken menu tusuna bas tercihlere gir eslesmeleri kaldir de. Ayni isimliler birlesecek. Tek tek silmene gerek yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni Miui'den görüntü:

hocam dark orange ı indirdim de mtz uzantılı bi dosya çıktı bunu nereye atacam ?

Sd kartta her hangi bir yere attıktan sonra dosya yöneticisi ile üstüne tıkla, gerisini anlarsın zaten

• Arkadslar şebeke sorunu devam ediyor . 2g3g geçişleri şebeke gittiği zaman geri gelmiyor renoot gerekiyor
  • dahili hafızayı root explorer goruyorda rom nası gormuyor anlamıyorum. dahili hafızayı telefon hafızasına çivirmenin yoluı var mı
  • Şebeke bağlantısı sağladınızda herhangi bi sorun yok . sadece 2g3g geçişlerinde yakalayamazsan şebekeyi reboot istiyor.
  • quote:

Zedge'de Downloads'a girdiğimde uygulamayı kapanmaya zorla hatası alıyorum. Çözümü var mıdır?

Onlara alış Eren :) bendede devamlı hata veriyor 2. deneyişimde düzeliyor miui den kaynaklanan bir sorun o sanırım
  • 
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.