Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü, 6 Mobil
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.383.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş
  • Herkes yazmış ben de sormuştum ama tatmin olamadım, telefonunda ekran açıklığı olupta 1-2 ay veya daha fazla kullanıp sorun yaşayan oldu mu? değiştirilmesi gerekir mi?

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Herkes yazmış ben de sormuştum ama tatmin olamadım, telefonunda ekran açıklığı olupta 1-2 ay veya daha fazla kullanıp sorun yaşayan oldu mu? değiştirilmesi gerekir mi?

Telefonu 2 aydir kullaniyorum ve ekran acikligi olarak hicbir sorun olmadi su ana kadar.

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

GPS Problemi yaşayan arkadaşlar

GPS Durum - GPS Status diye bir uygulama var. Bu uygulamayı kullanın;

https://market.android.com/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2

GPS'i açın uygulamaya girin GPS uydularını yavaş yavaş bulacağını fark edeceksniz. Konumu yazdıktan sonra çıkıp GPS'i kullancağınız diğer uygulamaya (Maps, iGo vs.) gidin ve GPS'i kullanmaya başlayın

Kardeş yükledim bunu sanırım konumumu bulamıyor. Yuvarlak şey altta dönüp duruyor (alet düşünüyor)sadece gps açık demedim, kablosuz vs kapalıydı. Bir sorun mu var ki

• quote:

Orijinalden alıntı: oyunbitti

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

GPS Problemi yaşayan arkadaşlar

GPS Durum - GPS Status diye bir uygulama var. Bu uygulamayı kullanın;

https://market.android.com/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2

GPS'i açın uygulamaya girin GPS uydularını yavaş yavaş bulacağını fark edeceksniz. Konumu yazdıktan sonra çıkıp GPS'i kullancağınız diğer uygulamaya (Maps, iGo vs.) gidin ve GPS'i kullanmaya başlayın

Kardeş yükledim bunu sanırım konumumu bulamıyor. Yuvarlak şey altta dönüp duruyor (alet düşünüyor)sadece gps açık demedim, kablosuz vs kapalıydı. Bir sorun mu var ki

Arkadaşlar açık havada mısınız? Açık alanda olmanız gerekiyor.

• b137 r7de usb bağlayamıyorum sadece hata ayıklaması çıkıyor..
  • Gps i açtıktan sonra kesinlikle açık alanda olmanız şart yinede pat diye bulmasını beklemeyin 7-8 dakika sürebilir. Arabada kullanıyorsanız pencere önünü tercih edin bağlandıktan sonra yerini değiştirebilirsiniz. bağlantı sonrası bir sıkıntı yaşamazsınız akdeniz kıyısı boyunca her yerde denedim her kosulda bağlandı. Hızlı bağlanmasını istiyorsanız agps özelliğini aktif etmeniz gerekir 3g üzerinden her baglantı için ortalama 40 kuruşluk ek masrafı oluyor sadece bir kere bağlanırken uydunun konumunu hazır olarak alıyor. Bu durumda bağlanması bir kaç saniye sürüyor. Ben şahsen igo kullanıyorum yaz tatilimi igo eşliğinde yaptım.
  • arkadaşlar bir türlü rom yükleyemedim... rom dosyasını zipli olarak sd karta kopyalıyorum (açmadan zipli olarak ve sadece rom dosyası var sd kartta) ... söylenilen adımları tek tek yapıyorum taki "Install zip from SD Card " adımına kadar... update klasörü olarak görüyor ve ayıklamaya başlıyor daha sonra hata veriyor ( dosya ya da dizin bulunamadı diyor tabi ingilizce olarak diyor) acaba sorun nedir...

bu arada kılıf ve ekran jelatini arayanlar kaçırmasın ben de şimdi buldum ve siparişimi verdim, piyasaya göre gayet uygun...

http://urun.gittigidiyor.com/HUAWEI-IDEOS-X5-SOFT-KILIF-3X-FILM_W0QQidZZ44264987

• @antibiotic

youtube videolarıma bakabilirsin :)

http://www.youtube.com/watch?v=tpFdyYrYwns

install zip from sdcard dan sonra choose zip from sdcard demen lazım

gps e gelince arkadaşlar gps telefonla alakalı bişi değil bir gün 10 snde bulur bir gün 10dk da bulur tamami ile açık alan uydu frekansları onlarca neden var gps aletlerinde bile bulması uzun sürebilir gayet normal.....

şarj sorununa gelince aslında bunun en büyük etkeni 2.2 froyo zira arka plandaki programların çoğunu kapatmıyor kapatıyor gözükse bile 2.3 gelince pil gücü froyoya göre daha iyi duruma gelicek...

• beyler mat olan ekran koruyucu dan kullanan varmı ? var sa memnun mu ? sanırım mat olanlar ekran renklerini dağıtıyor gökkuşağı gibi oluyor ekran bunda öyle bir sorun varmı ?

Orijinalden alıntı: s3k0

@antibiotic

youtube videolarıma bakabilirsin :)

http://www.youtube.com/watch?v=tpFdyYrYwns

install zip from sdcard dan sonra choose zip from sdcard demen lazım

gps e gelince arkadaşlar gps telefonla alakalı bişi değil bir gün 10 snde bulur bir gün 10dk da bulur tamami ile açık alan uydu frekansları onlarca neden var gps aletlerinde bile bulması uzun sürebilir gayet normal.....

şarj sorununa gelince aslında bunun en büyük etkeni 2.2 froyo zira arka plandaki programların çoğunu kapatmıyor kapatıyor gözükse bile 2.3 gelince pil gücü froyoya göre daha iyi duruma gelicek...

choose zip from sdcard diyorum zaten... update dosyası buluyor ayrıştırıyor derken hata veriyor...

finding update patch
    opening update patch derken hata verip duruyor...
    adımları yaparken sadece back up almıyorum onla da alakalı olacağını sanmıyorum sinir oldum valla her deneyişimde zaten başarısız oluyor + yüklediğim uygulamalarda gidiyor sil baştan yapmam gerekiyor...

bu arada angry birds diye bir oyun var yaklaşık 15 mb, onu sd karta taşıyorum 2-3 mb olarak görünüyor... uygulamaları indirdikten sonra daha sonra kullanabilmek için sd karta taşıyabilir miyim acaba, her seferinde tekrar indirip kurmak zaman kaybı ve sıkıcı... önerisi olan ?

• beyler orjinal romdayken arama sonladırmayı güç tuşuna ayarlamıştım şimdi oxygen e geçtim ama bu romda böyle bi ayar mevcut değil!!!
    bu problemi nasıl çözerim bi program falanvar mı?

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

beyler orjinal romdayken arama sonladırmayı güç tuşuna ayarlamıştım şimdi oxygen e geçtim ama bu romda böyle bi ayar mevcut değil!!!
    bu problemi nasıl çözerim bi program falanvar mı?

ben orjinal romda yapmamıştımda oxygen de oluyosa yapsak iyi olur. Konuşmamız bitince telefona bakıyorum ekran kapalı :D ekranı açıyorum kilit ekranı geliyor ws.. telefon görüşmesini sonlandırmak baya uğraştırıyo

01101000 01101100 01101100 00100000 01101011 01101110 01101011
  • clockworkmod yüklü değilmi ?

belkide 2 kere basıyor olabilirsin zira install zip from sdcard sekmesinden sonra en üstte update zip var belkide peşpeşe basıyor olabilirsin :)

Orijinalden alıntı: centilmen24

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: entrophy

arkadaşlar merhaba,
    ben de bu forumu takip ederek bir tane edindim. çok güzel bir telefon her işimi rahatlıkla kocaman ekranından halledebildim ancak gps ini hiç kullanmadım bir kaç kere kullandım onda da internet bağlantısı vardı. hemen konumumu buldu. Ancak farkettim ki internet bağlatnısı olmadığında uyduyu bulmuyordu. ayrıca sinyal gücü çok hızlı değişiyordu. bir bakıyorum tüm cubuklar dolu bir bakıyorum boş. anlayamadım gitti. 16 agustosta aldığım aleti bugün 07/09/2011 tarihi itibari ile ile kvk ya verdim. eğer yazılımsal birşey ise düzelteceklerini donanımsal ise değiştireceklerini söylediler. bekliyorum bakalım ne olacak. Gelişmeleri buraya yazarım.

Aynı sorun bende de var kardeş gelişmeleri yazmayı unutma sakın :)

Aynen internetsiz çok fazla denemedim ama bulmuyor gerçekten.

quote:

Ya arkadaşlar hız yeterli (2.7mb) olduğu halde youtube izlerken takılıyor, neden olabilir ki?

Youtube'dan kaynaklı olabilir ben bilgisayardan izlerken bile bazen dolmuyor. Farklı bir siteden falan deneyin.

arkadaslar bende bu telefondan almayı dusunuyorum ancak yorumları okuyunca aklım karısıyor hep cunku kim aldıysa hep bir sorundan bahsediyor bu telefonu alıpta hem donanımsal hem de yazılımsal olarak sorunsuz sekilde kullanan yok mu acaba?

hafta sonu lüleburgazdan tekirdaga telefonun navigasyonunu kullanarak çok rahat bir şekilde gittik.Arada kopmalar oldu ama 2 3 sn ye sonra geri buldu hem de yol üstünde ... kullandıgım yazılım igo

• Opera mini de sayfa yüklenirken home tuşuma basarak ana ekrana döndüğümde bağlanılamıyor hatası veriyor. Bu yeni oldu, nasıl düzeltirim?

Orijinalden alıntı: s3k0

clockworkmod yüklü değilmi ?

belkide 2 kere basıyor olabilirsin zira install zip from sdcard sekmesinden sonra en üstte update zip var belkide peşpeşe basıyor olabilirsin :)

kardeş clockworkmod yüklü olmasa zaten o adımları yapamam...

choose zip from sdcard dediğim zaman yüklenecek bir dosya bulamıyor, ne kadar dosya varsa tek tek deniyorum yinede not found yani bulamıyor... acaba root mu olamadım diye z 4 root indirip tekrar root ettim ama olmuyor işte sistem yine başa sardı yine uygulamaları tekrar yüklemek zorunda kalacam sinir oldum...

Orijinalden alıntı: TheLastViking

beyler mat olan ekran koruyucu dan kullanan varmı ? var sa memnun mu ? sanırım mat olanlar ekran renklerini dağıtıyor gökkuşağı gibi oluyor ekran bunda öyle bir sorun varmı ?

Ben kullanıyorum hiç memnun değilim. Tamam hiç kir tutmuyor, ancak ekranın görüntüsünü tam olarak veremiyor. Normali bence çok çok daha iyi.
  • orjinal romu geri yükledim ... indirdiğim uygulamaları tekrar indireceğim ama bunları nasıl yedekleyebilirim ? daha önce sd karta aktar seçeneğini kullandım ama baktımki sd kartta o uygulamalar yok ! telefona sevdiğim uygulamaları yükleyip rom olayından vazgeçiyorum bu uygulamaları paket şeklinde nasıl saklayabilirim sadece onu öğrensem yetecek... ne önerirsiniz ?

Orijinalden alıntı: antibiotic1907

orjinal romu geri yükledim ... indirdiğim uygulamaları tekrar indireceğim ama bunları nasıl yedekleyebilirim ? daha önce sd karta aktar seçeneğini kullandım ama baktımki sd kartta o uygulamalar yok ! telefona sevdiğim uygulamaları yükleyip rom olayından vazgeçiyorum bu uygulamaları paket şeklinde nasıl saklayabilirim sadece onu öğrensem yetecek... ne önerirsiniz ?

biraz 1 sayfadaki yüklenmesi gerekenler kısmındaki uygulamaları okusanız şöyle bir yazı oldugunu görürdünüz.

24) Titanium backup: tüm herşeyin yedeğini alma.http://www.4shared.com/file/KzdtY1uv/Titanium_Backup_Pro_v400.htm

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.