Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 İnceleme,S.S.S,Kullanıcılardan Tavsiyeler,Root ve Custom Rom (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
977
Cevap
14
Favori
81.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seninde dediğin gibi bende hiç böyle bişey olmadı. bunun cevabını diğer konularda da sorsan orda daha bilgili arkadaşlar cevap verecektir
  • ben de wifi ile de yuesbi ile de sorunsuz çalışıyor

bu mesaj ses tanıma sistemi ile yazılmıştır bazı ufak hataları mazur görün silip düzeltmekle uğraşamadım
  • sn. KULAK KİRİ. tel bugün elime ulaştı.gayet güzel yanlız sim kartımı taktım fakat rehberimi yükleyemiyorum bir türlü pin:2 kodu istiyo.Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu.Kitapçığına baktım tel. in kayıt listesinde içe / dışa aktar diye bir seçenek varmış ordan olacakmış ama KAYIT LİSTESİ diye bişey bulamadım.Kafayı yitecem sabahtan beri uğraştığım şeye bak.Bilen varsa yardım lütfen.teşekkürler
  • Sayın Kulak_kiri Modem olarak kullanmak istediğimi bir önceki mesajımda da belirtmiştim. Bunu program yardımı ile mi gerçekleştiriyorum ?? Yoksa taktığımda telefondan birşeyler yaparak mı uyguluyorum ??

Cevap verirsen çok mutlu olurum :)) Birde Yazdığın yorumların altına not düşmüşsün Ses tanıma ile yazılmıştır diye Bunu türkçe olarak nasıl uyguladığını ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisin rica etsem ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmas14 -- 28 Haziran 2011; 21:55:57 >
  • yuesbi ye taktığımda ayarlardan kablosuz ağ gelip doğrudan veya taşınabilir... e girdiğimde taşınabilir orta ve yuespi diye 2 seçenek var ordan yuesbi seçtiğinde ben de direk bağlandı internete ilk bağlantı bikac dakka geç olabilir

konuşarak yazdığımdan bazi yerlerde ufak hatalar var düzeltmekle uğraşamadım inşallah anlarsın kolay girsin
  • Cevap için çok teşekkürü borç bilirim :) .

Bir kaç Sorum daha var ve senin bu cevabına göre Huawei İdeos X5 kullanıcılarına 1 kişi daha eklenecek :) .

1-)Sen konuşarak yazıyorum diyorsun,türkçe olarak nasıl yazdırdığını aşama aşama anlatırsan çok mutlu olacağım :)

2-)Telefon'un ana menüsünde iken yan çevirdiğimde ekran otomatik olarak yan dönüyor mu ?? İnternet tarayıcısına girdiğim de ekran yatay veya dikey yapmama göre değişiyor mu ?

Mesaj yazarken olsun,internet tarayıcı olsun Qwerty klavye desteği varmı ?? varsa tuşların boyutları nasıl ? (Biraz İnsan yarması olduğum için tuşların küçük gelmesinden korkuyorum )..

Sana zahmet olmaz ise sorularımı uzun uzadıya cevaplarsan çok mutlu olurum :) .
    Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmas14 -- 28 Haziran 2011; 23:09:50 >

• yazdirmak icin öncelikle internete bağlı olmak gerekiyor. space bar tuşunun yanında mikrofon işaretine basarak yazıyorum tabi öncesinde ayarlardan türkçe seçmek gerek

tuşlar genelinde yetiyor ancak tek kullanımda köşedeki tuşlara basarken biraz sorun oluyor mesela l ye basarken k ya dokunabiliyor benim parmaklarda senin ki gibi

ana menüde yan yatmıyor ya da ben beceremedim internette istersen saga ister sola yatırıp kullanabiliyosun

not:herhangi bir şive,lehçe vb. gibi durumum yok akıcı konuşurum tane tane söylerim :) ...

bir de multi-touch özelliği hakkında birşey sormak istiyorum.Tv olsn nete olsun 2 parmak ile resime dokunuyor ve resim yaklaşıyor yani zoom olayı bir nevi çimdik hareketi ile zoom yapma özelliği nasıl kullanışlımı donma takılma vs yapıyor mu ??

Birde telefonun ram miktrarinı söylerseniz çok makbule gececek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmas14 -- 29 Haziran 2011; 0:07:32 >
    yukarda usb derken fark etmissindir yuesbi diye anladi(soyledigim gibi, ancak facebook dedigimde felan sorunsuz) bazen farkli anliyor onuda tek tusla silip tekrar birazdaha ozenle soyleyince sorun olmuyor(benim icin)

o cimdik de sorunsuz mesela face in tam surumu ile giriyorum bisey okumak icin cimdik hareketi ile yaklasip uzaklasiyom diger sayfalarda da ayni sorunsuz
  • açıkçasi konuyu okudum ve benimde X5 alasim geldi birden.ben iphoneci biri olaraktan yani dokunmatigin o kadar kaliteli olcagini düsünmem.ama acikcasi alasim geldi birden belki ilerde ikinci el düsünce piyasaya düzgün denk gelirse almayi düsünürüm X5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 29 Haziran 2011; 14:33:12 >

Orijinalden alıntı: elmas14

X-Slim;
    yazdıklarından pek birşey anladığım söylenemez. I-Phone falan demişsin 2. el demişsin daha düzgün bir şekilde yaz
    arsan anlaşılır olur.

Şimdi anlayabildiniz mi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

X-Slim;
    yazdıklarından pek birşey anladığım söylenemez. I-Phone falan demişsin 2. el demişsin daha düzgün bir şekilde yaz
    arsan anlaşılır olur.

Cümleleri Belirgin kurarak,İmla kurallarını az da olsa uygulayarak daha sağlıklı bir iletişim kurabiliriz :) düzelttiğin için teşekkür ediyoru
    m.

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

X-Slim;
    arsan anlaşılır olur.

Cümleleri Belirgin kurarak,İmla kurallarını az da olsa uygulayarak daha sağlıklı bir iletişim kurabiliriz :) düzelttiğin için teşekkür ediyoru
    m.

tabikide öyle.Rica ederim hocam ne demek

• Çok güzel inceleme olmuş bravo.

Ne zaman bir telefonun video çekim kalitesine dair bir şeyler görsem aklıma eski telefonum nokia N82 geliyor. Çalınmasaydı hala beraber olacaktık belkide. Onun kadar iyi video-fotoğraf çeken telefon görmedim ben. Şimdi ideos x5 alacağım inşAllah.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.